SR Vloeren, Breda

VLOER RENOVATIE

|

VLOEROPLOSSINGEN

|

REFERENTIES

|

NIEUWS

|

SR VLOEREN

|

CONTACT

Nieuwe antislip vloer groenteverwerking
resultaat na renovatie vloer

Veilige HACCP gecertificeerde antislip vloer groenteverwerking

Razendsnelle renovatie vloer groenteverwerking met als eindresultaat een HACCP-gecertificeerde antislip vloer met gootwerk. Verdeeld over 10 fases renoveert SR Vloeren totaal ca. 2400 m2 vloer bij de marktleider in de vers food branche. Vloerrenovaties die we snel, goed, betaalbaar én met garantie uitvoeren en waarbij we rekening houden met de bedrijfsprocessen zodat deze niet of nauwelijks stil komen te liggen. Duur renovatie vloer groenteverwerking? 4 dagen en direct daarna kon de productie weer worden gestart.

Vloer groenteverwerking: veilig, hygiënisch en efficient

Bij de grootste fresh food company van Europa worden 18 uur per dag en 7 dagen per week, versgesneden, panklare groenten verwerkt. Sla, kookgroenten, spinazie, boerenkool en tal van andere groenten worden klaargemaakt voor bereiding thuis. Verdeeld over 140 verschillende producten verlaten per week 3,5 miljoen verpakkingen de fabriek op weg naar de supermarkten. Veiligheid, hygiëne en efficiency staan centraal bij de groenteverwerking en dat geldt ook voor vloeren waarop de productie plaatsvindt.

Situatie voor renovatie vloer groenteverwerkingTijdens vloer renovatie aangebrachte verankeringsgroevenVloer groenteverwerking voorzien van Ucrete BC6DP10Antislip vloer groenteverwerking

Aanleiding renovatie vloer

De vloerafwerking in de fabriek in Warmerhuizen voldeed niet meer aan de wet- en regelgeving die voor vloeren in de groenteverwerking geldt. Deze vloer, destijds door Ruys Vloeren gelegd, heeft ruim 25 jaar onder de zwaarste omstandigheden gefunctioneerd. 

Advies: zwaar te belasten antislip vloer
Er is een BASF Ucrete BC6DP10 vloerafwerking geadviseerd. Deze is (én blijft) mechanisch, thermisch en organisch zeer zwaar te belasten en is eenvoudig te reinigen. Dit HACCP-gecertificeerde vloersysteem is vloeistofdicht en in meerdere oppervlakteprofielen leverbaar. Als antislip vloer groenteverwerking is Ucrete DP10 aangeraden met een slipweerstand van 45-50 en een oppervlakteprofiel van R11.

Werkwijze aanleg antislip vloer groenteverwerking

Losliggende vloerdelen zijn weggehakt en ingeslepen en nabij grote schades zijn ankers verlijmd met BASF MasterFlow 960 ankerlijm en is wapening geplaatst. Vervolgens is e.e.a. aangegoten met MasterEmaco T1200 PG, een vezel versterkte ondersabelings- en reparatiemortel. Na droging van de vloersectie is de ondergrond opgeruwd d.m.v. stofarm kogelstralen en diamantschuren/schaven.

Hierna is het bestaande gootwerk aangepast door deze 15 cm aan beide zijden in te zagen, rondom de ondergrond te saneren zodat als extra verankering een dubbele kraag gelast kon worden. Langs beide zijden van de goot zijn ankers geplaatst, de ontstane sleuven aangeheeld en tot slot verankeringsgroeven voor applicatie van de BASF Ucrete BC6DP10 geplaatst.

Na deze voorbehandeling is het Ucrete BC6DP10 vloersysteem aangebracht. Achtereenvolgens is de Ucrete Basecoat in een dikte van 6 mm aangebracht, deze voorzien van instrooizand en afgewerkt met de Ucrete Topcoat in de kleur groen.

Producten renovatie vloer groenteverwerking

> BASF MasterFlow 960 ankerlijm
> BASF MasterEmaco T1200 PG ondersabelings- en reparatiemortel
> Ucrete DP antislip vloer; de Ucrete BC6DP10

Maatwerk vloeroplossingen mét garantie

Op de renovatie van de vloer en de geleverde Ucrete antislip vloer voor de groenteverwerking, heeft SR Vloeren in samenwerking met ketenpartner BASF verlengde garantie gegeven. Een maatwerk vloeroplossing die exact aansluit bij de bedrijfsprocessen van de groenteverwerker uit Warmerhuizen. Bent u benieuwd naar onze oplossingen, aanpak of onze garantie? Of wilt u meer weten over het geleverde Ucrete DP vloersysteem? Neem gerust contact met ons op, we staan u graag te woord.

24 uur na renovatie vloer belastbaar

24 uur na renovatie vloer volledig belastbaar

sr vloeren

De kracht van de unieke samenwerking tussen Edwin Slingerland en Hendrik Ruys

RVS goot en Ucrete vloer voor fruitverwerker

Hygiënische en duurzame RVS goot en Ucrete vloer voor fruitverwerker

Renovatie vloer banket bakkerij en Ucrete DP10

Renovatie vloer bakkerij met gele Ucrete DP10

Vloerrenovatie slachterij met HACCP vloer

Snelle vloerrenovatie slachterij met ijzersterke HACCP vloer

Vloerrenovatie met vloer op afschot en RVS goot

Vloerrenovatie Brabant met vloer op afschot, RVS goot en Ucrete DP20

SR Vloeren B.V.
Hazepad 15, Unit 6
4825 AV Breda
Nederland

P +31 (0)76 78 57 824
M +31 (0)6 36 03 92 27
E info@sr-vloeren.nl

IBAN: NL74INGB0009196907
BIC: INGBNL2A

BTW: NL85.98.30.937.B01
KvK: 74266578

UCRETE UD 200. AANLEG HITTEBESTENDIGE BAKKERIJVLOER

De Ucrete UD 200: een sterke en hittebestendige bakkerijvloer

Maatwerk vloeroplossingen: hygiënische Ucrete MF vloer bakkerij Ridderkerk gecombineerd met Ucrete UD200, een tot 150°C hittebestendige bakkerijvloer.

UCRETE DP30 VLOER VLEESVERWERKENDE INDUSTRIE

Ucrete BC6 DP30 antislip vloer vleesverwerkende industrie: stroef, sterk en hygiënisch

Maatwerk vloer voor de vleesverwerkende industrie. Een totaaloplossing voor snelle renovatie met putten, goten, afwatering en stroeve, sterke en hygiënische antislip vloer.

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOADS

SITEMAP

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SR Vloeren, Breda

SR Vloeren B.V. is onderdeel van Ruys Vloeren B.V.