SR Vloeren, Breda

VLOERRENOVATIE

|

VLOEROPLOSSINGEN

|

REFERENTIES

|

NIEUWS

|

SR VLOEREN

|

CONTACT

antislip vloer groenteverwerking
resultaat na renovatie vloer

Veilige HACCP gecertificeerde antislip vloer groenteverwerking

Razendsnelle renovatie vloer groenteverwerking met als eindresultaat een HACCP-gecertificeerde antislip vloer met gootwerk. Verdeeld over 10 fases renoveert SR Vloeren totaal ca. 2400 m2 vloer bij de marktleider in de vers food branche. Een vloer renovatie die we snel, goed, betaalbaar én met garantie uitvoeren en waarbij we rekening houden met de bedrijfsprocessen zodat deze niet of nauwelijks stil komen te liggen. Duur renovatie vloer groenteverwerking? 4 dagen en direct daarna kon de productie weer worden gestart.

Vloer groenteverwerking: veilig, hygiënisch en efficient

Bij de grootste fresh food company van Europa worden 18 uur per dag en 7 dagen per week, versgesneden, panklare groenten verwerkt. Sla, kookgroenten, spinazie, boerenkool en tal van andere groenten worden klaargemaakt voor bereiding thuis. Verdeeld over 140 verschillende producten verlaten per week 3,5 miljoen verpakkingen de fabriek op weg naar de supermarkten. Veiligheid, hygiëne en efficiency staan centraal bij de groenteverwerking en dat geldt ook voor vloeren waarop de productie plaatsvindt.

Situatie voor renovatie vloer groenteverwerking Tijdens vloer renovatie aangebrachte verankeringsgroeven Vloer groenteverwerking voorzien van Ucrete BC6DP10 Antislip vloer groenteverwerking

Aanleiding renovatie vloer

De vloerafwerking in de fabriek in Warmerhuizen voldeed niet meer aan de wet- en regelgeving die voor vloeren in de groenteverwerking geldt. Deze vloer, destijds door Ruys Vloeren gelegd, heeft ruim 25 jaar onder de zwaarste omstandigheden gefunctioneerd. 

Advies: zwaar te belasten antislip vloer
Er is een Ucrete BC6DP10 vloerafwerking geadviseerd. Deze is (én blijft) mechanisch, thermisch en organisch zeer zwaar te belasten en is eenvoudig te reinigen. Dit HACCP-gecertificeerde vloersysteem is vloeistofdicht en in meerdere oppervlakteprofielen leverbaar. Als antislip vloer groenteverwerking is Ucrete DP10 aangeraden met een slipweerstand van 45-50 en een oppervlakteprofiel van R11.

Werkwijze aanleg antislip vloer groenteverwerking

Losliggende vloerdelen zijn weggehakt en ingeslepen en nabij grote schades zijn ankers verlijmd met MasterFlow 960 ankerlijm en is wapening geplaatst. Vervolgens is e.e.a. aangegoten met MasterEmaco T1200 PG, een vezel versterkte ondersabelings- en reparatiemortel. Na droging van de vloersectie is de ondergrond opgeruwd d.m.v. stofarm kogelstralen en diamantschuren/schaven.

Hierna is het bestaande gootwerk aangepast door deze 15 cm aan beide zijden in te zagen, rondom de ondergrond te saneren zodat als extra verankering een dubbele kraag gelast kon worden. Langs beide zijden van de goot zijn ankers geplaatst, de ontstane sleuven aangeheeld en tot slot verankeringsgroeven voor applicatie van de Ucrete BC6DP10 geplaatst.

Na deze voorbehandeling is het Ucrete BC6DP10 vloersysteem aangebracht. Achtereenvolgens is de Ucrete Basecoat in een dikte van 6 mm aangebracht, deze voorzien van instrooizand en afgewerkt met de Ucrete Topcoat in de kleur groen.

Producten renovatie vloer groenteverwerking

> MasterFlow 960 ankerlijm
> MasterEmaco T1200 PG ondersabelings- en reparatiemortel
> Ucrete DP antislip vloer; de Ucrete BC6DP10

Maatwerk vloeroplossingen mét garantie

Op de renovatie van de vloer en de geleverde Ucrete antislip vloer voor de groenteverwerking, heeft SR Vloeren in samenwerking met ketenpartner Master Builders Solutions verlengde garantie gegeven. Een maatwerk vloeroplossing die exact aansluit bij de bedrijfsprocessen van de groenteverwerker uit Warmerhuizen. Bent u benieuwd naar onze oplossingen, aanpak of onze garantie? Of wilt u meer weten over het geleverde Ucrete DP vloersysteem? Neem gerust contact met ons op, we staan u graag te woord.

Publicatiedatum 'Antislip vloer groenteverwerking: veilige vloeroplossing': 03-02-2020' Laatste revisie: 16-01-2021

24 uur na renovatie vloer belastbaar

24 uur na renovatie vloer volledig belastbaar

sr vloeren

De kracht van de unieke samenwerking tussen Edwin Slingerland en Hendrik Ruys

RVS goot en Ucrete vloer voor fruitverwerker

Hygiënische en duurzame RVS goot en Ucrete vloer voor fruitverwerker

Renovatie vloer banket bakkerij en Ucrete DP10

Renovatie vloer bakkerij met gele Ucrete DP10

Vloerrenovatie slachterij met HACCP vloer

Snelle vloerrenovatie slachterij met ijzersterke HACCP vloer

Ucrete vloeren

Klik voor meer informatie over 'Ucrete vloeren'

SR Vloeren B.V.
Hazepad 15, Unit 6
4825 AV Breda
Nederland

P +31 (0)76 78 57 824
M +31 (0)6 36 03 92 27
E info@sr-vloeren.nl

IBAN: NL74INGB0009196907
BIC: INGBNL2A

BTW: NL85.98.30.937.B01
KvK: 74266578

IN 2020: 30000 M2 UCRETE VLOEREN

In 2020 maar liefst 30000 meter Ucrete vloeren gelegd

Maar liefst 30000 vierkante meter Ucrete hebben we in 2020 geplaatst. De optelsom van uiteenlopende vloer renovatie projecten in food, industrie en bedrijfsleven.

11000 M2 UCRETE MF OP PRODUCTIEVLOER BERRYWORLD MADE

Ucrete MF als zuurbestendige productievloer

Opgeleverd: 11000 m2 zuurbestendige Ucrete MF. Dit biedt de productievloer bij BerryWorld in Made duurzame bescherming tegen fruitzuren en chemicaliën.

VLOERRENOVATIE

VLOEROPLOSSINGEN

UCRETE VLOEREN

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOADS

SITEMAP

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SR Vloeren, Breda

SR Vloeren B.V. is onderdeel van de Ruys Groep B.V.