SR Vloeren, Breda

VLOERRENOVATIE

|

VLOEROPLOSSINGEN

|

REFERENTIES

|

NIEUWS

|

SR VLOEREN

|

CONTACT

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel via email
Print deze pagina

Contract vloeronderhoud voor Bakkerij Goedhart

Bakkerij Goedhart kiest SR voor onderhoud vloeren

Bakkerij Goedhart uit Wateringen - voorheen Bakkersland - laat haar vloeronderhoud voortaan in de kundige handen van SR Vloeren. Met dit onderhoudscontract is de bakkerij ervan verzekerd dat de dagelijkse productie van vers brood niet in gevaar komt. Mogelijke gebreken aan de vloer worden met het periodieke vloeronderhoud namelijk tijdig gesignaleerd én opgelost. Dat SR Vloeren niet alleen expert in renovatievloeren is, maar ook nog eens over ruime ervaring met bakkerijvloeren beschikt, is daarbij een pré.

Vloeronderhoud voorkomt downtime

Bij Bakkerij Goedhart wordt 7 dagen per week in verschillende ploegen brood gebakken. En vlak voor Pasen en Kerst is het topdrukte met stollen en vruchtenbrood. Die enorme productie mag geen hinder ondervinden van gaten, scheuren of andere schade aan de vloer. Met tijdig vloeronderhoud wordt dergelijke downtime voorkomen en de levensduur van productievloer verlengd.

Zeer ervaren in bakkerijvloeren

Edwin Slingerland, directeur van SR Vloeren: "Vanuit onze ruime ervaring met bakkerijvloeren weten we exact welke bedrijfsprocessen er spelen en welke functionaliteiten van de vloer essentieel zijn. We anticiperen op de voor deze branche geldende wet- en regelgeving en zorgen er met ons vloeronderhoud voor dat aan de hoogste hygiëne- en veiligheidseisen wordt voldaan. Op korte én lange termijn. Want geconstateerde gebreken lossen we als het even kan direct op. En is ingrijpender vloerherstel nodig, dan regelen we dat ook. Snel, goed en met garantie.”

Wilt u naar aanleiding van dit artikel meer weten over vloeronderhoud? De huidige staat van uw bedrijfsvloer met ons bespreken? Of eens van gedachten wisselen over de mogelijkheden van een renovatievloer? Neem dan contact met ons op; we staan u graag te woord.

Vorig nieuwsbericht: opdracht voor maatwerk vloeroplossingen Lidl Almere

Meer bakkerij vloeren:

Hittebestendige bakkerijvloer   Resultaat na snelle renovatie vloer bakkerij   Renovatievloer met minimale downtime; bakkerijvloer snel operationeel

In Ridderkerk hebben we een hittebestendige bakkerijvloer geplaatst. Dit is de Ucrete UD200 gecombineerd met het Ucrete MF vloersysteem. Beide vloeroplossingen sluiten naadloos aan op de eisen en wensen die dé bakker van Surinaamse broodjes aan de vloeren stelt.

 

 

Zonder hinder voor het productieproces is in de bakkerij een renovatie vloer geplaatst. De nieuwe Ucrete DP antislip vloer in het hart van de koekjesfabriek, is HACCP-gecertificeerd, vloeistofdicht en biedt een hoge mechanische, chemische en thermische weerstand.

 

 

SR Vloeren is zeer ervaren in het renoveren van bakkerijvloeren. Snelle levering met minimale downtime van duurzame, functionele bakkerijvloeren: HACCP, vloeistofdicht, weerstaan impact, chemicaliën en -40°C tot 150°C. Maatwerk renovatievloeren voor brood- en banketbranche!

 

Publicatiedatum Contract voor vloeronderhoud met Bakkerij Goedhart: 12-03-2021.

SR Vloeren B.V.
Hazepad 15, Unit 6
4825 AV Breda
Nederland

P +31 (0)76 78 57 824
M +31 (0)6 36 03 92 27
E info@sr-vloeren.nl

IBAN: NL74INGB0009196907
BIC: INGBNL2A

BTW: NL85.98.30.937.B01
KvK: 74266578

RENOVATIE VLOEREN DIVERSPACK

Renovatie vloeren Diverspack

Maatwerk renovatie vloeren voor DiversPack. Deze zijn organisch, thermisch en mechanisch zwaar te belasten en voldoen aan de strengste hygiëne eisen.

ANTISLIP VLOER EN RVS GOOT VISVERWERKING

Antislip vloer en RVS goot visverwerking

De bestaande antislip vloer was aan vervanging toe. Ook de capaciteit van de goot bleek onvoldoende. Met de in zeer korte tijd opgeleverde renovatievloer is dat vakkundig opgelost.

VLOERRENOVATIE

VLOEROPLOSSINGEN

UCRETE

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOADS

SITEMAP

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SR Vloeren, Breda

SR Vloeren B.V. is onderdeel van de Ruys Groep B.V.