SR Vloeren, Breda

VLOERRENOVATIE

|

VLOEROPLOSSINGEN

|

REFERENTIES

|

NIEUWS

|

SR VLOEREN

|

CONTACT

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel via email
Print deze pagina

van renovatievloer tot bakkerijvloer op maat

Renovatievloer wordt functionele en hygiënische bakkerijvloer

Een maatwerk renovatievloer die voldoet aan de gewenste functionaliteiten van de bakkerijvloer. En met zo min mogelijk downtime, op tijd en met garantie wordt geleverd. Dat kunt u van SR Vloeren verwachten. De verschillende productieprocessen in een bakkerij stellen elk weer andere eisen en wensen aan de betreffende vloer. Als daar niet langer aan wordt voldaan kunnen we de bakkerijvloer vervangen met een hygiënische en functionele renovatievloer.

Maatwerk bakkerijvloer

Naast de voor bakkerijvloeren algemeen geldende hygiëne- en veiligheidseisen, bieden onze renovatievloeren weerstand tegen de extreme hitte bij ovens. Voor koel- en vriescellen geldt juist weer dat de vloer hoge vriestemperaturen weerstaat. Ook voor de vloeren waar de producten worden bereid, verwerkt, verpakt, opgeslagen en gedistribueerd, bieden we passende vloeroplossingen inclusief hygiënische plinten en bijvoorbeeld RVS afvoergoten en -putten.

Referenties in bakkersvloeren

SR Vloeren wordt regelmatig ingeschakeld voor de renovatie van bakkerijvloeren. Onze kennis en ervaring met deze branche is dan ook groot. We mogen de volgende bakkerijen tot onze referenties rekenen: Bakkerij Goedhart, Bakkerij Borgesius, Meesterbakker Roodenrijs, Bakkerij Havenaar, Corda Banket, Dutch Bakery en nog vele anderen. Wilt u meer weten over onze kennis en ervaring of nadere informatie ontvangen over een onze referenties, neem dan contact met ons op: ☎ 076 7857824

Ucrete, de ideale renovatievloer voor de bakkerij

Ucrete, de sterkste vloer ter wereld, wordt al sinds 1969 met succes toegepast in o.a. de voedingsindustrie. Het assortiment Ucrete vloeren voldoet aan de hoogste hygiënenormen, is vloeistofdicht, weerstaat impact, chemicaliën en temperaturen -40°C tot 150°C. Een ideale bakkerijvloer die ook nog eens zeer snel weer volledig belastbaar zijn. Sommige zelfs al 2 uur na applicatie wat ze zeer geschikt maakt als renovatievloer.

 

 

Zeer snelle levering van bakkersvloeren
 

 

 

Maatwerk bakkerijvloeren passend bij de functie van de vloer

Vrijdagmiddag gestart en zondagavond was de renovatie vloer bij Corda Banket alweer opgeleverd. De volgende ochtend werden er op de Ucrete DP antislip vloer weer volop gevulde koeken geproduceerd.

 

Voor Bakkerij Havenaar bij de ovens een tot 130°C hittebestendige bakkerijvloer (de Ucrete UD200) geplaatst. Ook is de Ucrete MF als renovatievloer voor de Surinaamse broodjes bakker toegepast.

Kenmerken van onze Ucrete bakkerijvloeren
* Zeer hygiënisch: Halal- en HACCP-gecertificeerd.
* Indoor Air Comfort Gold certificering voor lage emissies.
* Naadloze aansluiting op RVS afvoergoten en -putten.
* Reinigbaar volgens dezelfde norm als roestvrij staal.
* Zeer hoge schok- en slijtweerstand, buitengewone mechanische resistentie.
* Weerstaat agressieve chemicaliën zoals zuren, logen, vetten, oliën en oplosmiddelen.
* Kan van -40°C tot ruim 130°C worden belast en is bestand tegen morsen tot 150°C.
* Homogeen, naadloos en vloeistofdicht.
* Snelle levering renovatievloer; vaak na 24 uur alweer bruikbaar.
* Vochttolerant: kan worden geïnstalleerd op 7 dagen oud beton.
* Onderhoudsvriendelijk en makkelijk te reinigen.
* Antistatische varianten beschikbaar.
* Maatwerk afwerking in antislip: R11 tot R13 en structuren van 40 tot 60.
* In meerdere kleuren leverbaar.
* Zeer duurzame bakkerijvloer. Levensduur van ruim 25 jaar.
* Als System Partner Master Builders Solutions tot 15 jaar verlengde garantie.

Resultaat renovatievloer: bakkerijvloer met RVS goot Afwatering maakt reiniging bakkerij vloer eenvoudig Renovatievloer met minimale downtime; bakkerijvloer snel operationeel

HACCP-gecertificeerde bakkersvloeren

Elke renovatievloer is zowel Halal- als HACCP-gecertificeerd en voldoet ruimschoots aan de hygiënecode voor de brood- en banketbakkerij. De vloersystemen zijn vloeistofdicht en ondoordringbaar voor vuil, vocht of bacteriën. Ook de door ons voor afwatering toegepaste RVS afvoergoten en -putten voldoen aan de strengste hygiënenormen.

Reiniging en onderhoud renovatievloer

Het vuil dat op de gerenoveerde bakkerijvloer achterblijft, kan worden gereinigd volgens dezelfde norm als die van roestvrij staal. De uitzonderlijke chemische en thermische weerstand van de Ucrete renovatievloer, maakt stoomreiniging en het gebruik van schoonmaakproducten mogelijk. De levensduur van de onderhoudsarme Ucrete vloeren bedraagt 25 jaar of langer. Met periodiek vloeronderhoud blijven ze gedurende die tijd optimaal functioneren. 

Weerstaat -40°C tot ruim 130°C

Wisselende omgevingstemperaturen, rechtstreeks hitte of vrieskou deert onze renovatievloeren niet. De Ucrete bakkerijvloer is namelijk bestand tegen temperaturen van van -40°C tot 130°C en zelfs tegen kortstondige pieken van 150°C. Dat maakt het vloersysteem bij uitstek geschikt voor toepassing rondom de bakovens of in de koel- en vriescellen.

Bestand tegen impact en chemicaliën

Ucrete vloeren beschikken over een hoge mechanische resistentie wat zich uit in buitengewone schok- en slijtweerstand. Ook slagbelasting, zware wrijvingskrachten of frequent verkeer van heftrucks wordt weerstaan. De ijzersterke, slijtvaste vloeren zijn daarnaast bestand tegen zouten, zuren, smaakmakers, room, boter, suiker, glucose, meel, granen en bijvoorbeeld melkzuur in 30% concentratie.

De juiste antislip vloer voor de bakkerij

Niet elke bakkerijvloer hoeft dezelfde slipweerstand te hebben. Met onze renovatievloeren kunnen we daar feilloos op inspelen. Zo zijn Ucrete DP antislip vloeren leverbaar in profielen van R11 tot R13 en in structuren van 40 tot 60. Deze zijn overigens reinigbaar volgens dezelfde norm als roestvrij staal.

Minimale downtime; bakkerijvloer snel weer te gebruiken

We zijn specialist in vloerrenovatie. We regelen het van A tot Z en dat doen we goed, snel en met garantie. Niet alleen onze kennis en ervaring met het renoveren van bakkerijvloeren speelt bij die snelheid een rol; ook de vlotte uitharding van Ucrete vloeren draagt bij aan het minimaliseren van de downtime. De meest renovatievloeren zijn al na 1 dag na plaatsing alweer te gebruiken. De Ucrete CS spant de kroon, deze is 2 uur na applicatie alweer volledig belastbaar.

Maatwerk renovatievloer bakkerij zonder sloop bestaande tegelvloer

direct op tegelvloer

Sommige bakkerijvloeren zijn voorzien van tegels. Een groot hygiëne risico. Niet alleen naden zijn een broedplaats voor bacteriën, ook beschadigde of losse tegels verhogen de kans op vuilophoping. Wij kunnen de nieuwe bakkerijvloer rechtstreeks op de tegelvloer plaatsen. Zo wordt geen kostbare tijd verloren aan het verwijderen van de tegels, terwijl onze maatwerk renovatievloer vaak binnen 1 dag alweer bruikbaar is.

Meer informatie

Wilt u de bakkerijvloer vervangen? Voldoet een van de bakkersvloeren niet langer aan uw wensen of de wet- en regelgeving? Neem dan contact met ons op. We informeren u graag nader over onze maatwerk renovatievloeren voor de bakkerij.

SR Vloeren B.V.
Ippelseweg 31
4255 HW Nieuwendijk
Nederland

P +31 (0)18 351 53 71
M +31 (0)6 36 03 92 27
E info@sr-vloeren.nl

IBAN: NL74INGB0009196907
BIC: INGBNL2A

BTW: NL85.98.30.937.B01
KvK: 74266578

RENOVATIE VLOER BIJ VERBOUWING BEDRIJFSPAND

Renovatie vloer bij verbouwing bedrijfspand

Verbouwing bedrijfspand? Voor een renovatie van de vloer belt u +31 (0)18 351 53 71. En dat deed ook Van Hessen. Want die weet dat we voor elk vloerprobleem een oplossing bieden.

RENOVEREN PRODUCTIEVLOEREN HESSING SUPERVERS

Renoveren productievloeren Hessing Supervers

Ook bij het renoveren van een productievloer bieden we kwaliteit, maatwerk, snelheid en garantie. We zijn trots op resultaat dat we voor Hessing Supervers hebben gerealiseerd.

VLOERRENOVATIE

VLOEROPLOSSINGEN

UCRETE

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOADS

SITEMAP

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SR Vloeren, Breda

SR Vloeren B.V. is onderdeel van de Ruys Groep B.V.