SR Vloeren, Breda

VLOERRENOVATIE

|

VLOEROPLOSSINGEN

|

REFERENTIES

|

NIEUWS

|

SR VLOEREN

|

CONTACT

Hittebestendige bakkerijvloer, de Ucrete UD200

Planmatig en netjes werken Hittebestendige bakkerijvloer

Voor dé bakker van Surinaamse broodjes hebben we een hittebestendige bakkerijvloer - de Ucrete UD200 - in combinatie met een robuust Ucrete MF vloersysteem geleverd. Maatwerk vloeroplossingen voor deze bakkerij in Ridderkerk die tot voor kort op de West-Kruiskade in Rotterdam gevestigd was.

Grootste Surinaamse broodjes bakkerij

Dagelijks verlaten zo'n 25.000 Surinaamse broodjes, maar ook Fiadoe, Bojo, maizenakoekjes, en het Surinaams kerstbrood de vloer van de bakkerij. Na bijna 50 jaar vanuit het pand op de West-Kruiskade toko's, restaurants en supermarkten van deze specialiteit te hebben voorzien, is de productie nu verhuisd naar Ridderkerk, En daar hebben we niet alleen een hittebestendige bakkerijvloer, de Ucrete UD200 aangebracht, maar waar de bakplaten worden overgepakt en gereinigd, ook een Ucrete MF geplaatst. Beiden hygiënische en sterke bakkerijvloeren, met elk specifieke kenmerken.

Sterke en hittebestendige bakkerijvloer: Ucrete UD200

Omdat de vloer bij de ovens zowel hoge temperaturen als het laden en lossen van de ovenwagens moet weerstaan, is daar een passende Ucrete vloer toegepast, namelijk de Ucrete UD200 vloer. Dit zeer duurzame vloersysteem biedt extreme weerstand tegen agressieve chemicaliën, zware impact en temperaturen tot 150°C. De dichte, ondoorlatende en licht gestructureerde vloerafwerking is ideaal als bakkerijvloer en in meerdere kleuren verkrijgbaar. Daarnaast is de Ucrete UD200 ook in extra stroeve uitvoering leverbaar, dit is de Ucrete UD200SR. Meer weten over het assortiment Ucrete vloeren? We informeren u graag.

Vloer bakkerij Havenaar in Ridderkerk

Ucrete MF: hygiënische bakkerijvloer

Ook de vloer waar de bakplaten worden overgepakt en gereinigd, biedt hoge chemische, mechanische en thermische weerstand. De robuuste Ucrete MF kenmerkt zich door een hoge resistentie tegen zuren en chemicaliën. De glad afgewerkte vloer is bestand tegen het morsen van de meeste organische zuren, verdunde minerale zuren, dierlijke vetten en plantaardige oliën. Deze ijzersterke en hygiënische bakkerijvloer is daarnaast eenvoudig te reinigen.

Preferred Applicator Ucrete Vloeren

De toegepaste systemen zijn beide ideale bakkerijvloeren. Net als de Ucrete UD200, is ook de Ucrete MF gecertificeerd met het “Indoor Air Comfort Gold Label”. Ucrete vloeren hebben een lage emissie en tasten voedingsmiddelen niet aan. Ook al beschikt elk vloersysteem uit het assortiment Ucrete vloeren over weer andere functionaliteiten; als Preferred Applicator Ucrete vloeren kunnen we u gericht adviseren over de voor uw situatie best passende oplossing. Neem gerust contact met ons op, we staan u graag te woord.

Publicatiedatum 'Hittebestendige bakkerijvloer, de Ucrete UD200': 18-05-2020. Revisie: 18-01-2021

Renovatie vloer banket bakkerij en Ucrete DP10

Renovatie vloer bakkerij met gele Ucrete DP10

Bakkerijvloeren

Bakkerijvloer vervangen? Maatwerk renovatievloer zónder downtime

sr vloeren

De kracht van de unieke samenwerking tussen Edwin Slingerland en Hendrik Ruys

contact

Neem contact op met SR Vloeren in Nieuwendijk

SR Vloeren B.V.
Ippelseweg 31
4255 HW Nieuwendijk
Nederland

P +31 (0)18 351 53 71
M +31 (0)6 36 03 92 27
E info@sr-vloeren.nl

IBAN: NL74INGB0009196907
BIC: INGBNL2A

BTW: NL85.98.30.937.B01
KvK: 74266578

RENOVATIE VLOER BIJ VERBOUWING BEDRIJFSPAND

Renovatie vloer bij verbouwing bedrijfspand

Verbouwing bedrijfspand? Voor een renovatie van de vloer belt u +31 (0)18 351 53 71. En dat deed ook Van Hessen. Want die weet dat we voor elk vloerprobleem een oplossing bieden.

RENOVEREN PRODUCTIEVLOEREN HESSING SUPERVERS

Renoveren productievloeren Hessing Supervers

Ook bij het renoveren van een productievloer bieden we kwaliteit, maatwerk, snelheid en garantie. We zijn trots op resultaat dat we voor Hessing Supervers hebben gerealiseerd.

VLOERRENOVATIE

VLOEROPLOSSINGEN

UCRETE

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOADS

SITEMAP

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SR Vloeren, Breda

SR Vloeren B.V. is onderdeel van de Ruys Groep B.V.