SR Vloeren, Breda

VLOERRENOVATIE

|

VLOEROPLOSSINGEN

|

REFERENTIES

|

NIEUWS

|

SR VLOEREN

|

CONTACT

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel via email
Print deze pagina

System Partner Master Builders Solutions

MBCC Group Master Builders Solutions

SR Vloeren is verkozen tot System Partner van Master Builders Solutions. We behoren tot een selecte groep die excellente kwaliteit in vloeroplossingen levert. Hiermee onderkent de MBCC Group ( voorheen BASF Construction Chemicals) onze hoge kwaliteitsstandaarden in vloerrenovatie en vloerreparatie. Sterker nog, voor onze opdrachtgevers in food, industrie en bedrijfsleven, is deze certificering een extra garantie voor kwaliteit. Als System Partner kunnen we namelijk - in samenwerking met Master Builders Solutions - tot 15 jaar verlengde garantie op elke door ons aangebrachte Ucrete vloer en uitgevoerde betonreparaties geven.

Certificaat System Partner Master Builders Solutions

SR Vloeren is tot System Partner van Master Builders Solutions benoemd voor alle Ucrete vloeren, industriële vloeren, alsmede constructieve betonreparatie en -bescherming. Het certificaat 'System Partner' kunt u bij onze downloads inzien. Daar kunt u ook brochures, presentaties en product specificaties downloaden.

System Partner programma

De intensieve samenwerking van MBCC Group / Master Builders Solutions met opdrachtgevers, ingenieursbureaus, architecten en de beste applicateurs, heeft geleid tot het System Partner programma . Alle kennis en ervaring komt daarin samen en biedt opdrachtgevers diverse voordelen:
> Grotere zekerheid tegen financiële schade.
> Verminderd risico door een hooggekwalificeerde en gecertificeerde partner.
> Gezamenlijke, verlengde garantie op materiaal en verwerking.
> Technische ondersteuning door Master Builders Solutions.
> Up-to-date kennis en vaardigheden door o.a. workshops, trainingen en speciale bijeenkomsten.

Garantie voor kwaliteit

Ruim 25 jaar ervaring, producten van het hoogste niveau en een ervaren en gecertificeerd team met hoge kwaliteitsstandaarden, maakt dat we kwaliteit kunnen garanderen. Van advies tot oplevering. En op zowel de korte als lange termijn. Meer weten over onze certificering als System Partner of onze kwaliteitsstandaarden? Neem gerust contact met ons op.

Als System Partner van Master Builders Solutions hebben we o.a. onderstaande vloeren met verlengde garantie opgeleverd:

Aanbrengen Ucrete topcoat   Renovatie vloer België met Ucrete DP antislip vloer   Vloer Station Amersfoort na renovatie

Een vloer in de visverwerking moet thermisch, mechanisch en organisch zwaar te belasten zijn; een Ucrete vloer. Sterk, stroef, hygiënisch én duurzaam! Dat is dan ook exact wat we voor Murko Seafood hebben opgeleverd.

 

Ook bij vloer renovaties in België leveren we kwaliteit, snelheid én verlengde garantie op vloerherstel en vloerrenovatie. De gerenoveerde vloer bij Bens Vlees voldoet aan alle kwaliteitsstandaarden geldend voor de voedingsindustrie.

 

Met zo min mogelijk hinder voor de reizigers, vloer renovatie aan de loopbrug op Station Amersfoort uitgevoerd. Dagelijks kunnen ruim 43.000 mensen deze weer veilig oversteken terwijl duurzaam is beschermd tegen diverse soorten belasting.

Vorig nieuwsbericht: 13.000 m2 vloeren voor BerryWorld in Made
Volgend nieuwsbericht: in 2020 al 25.000 m2 Ucrete vloeren geplaatst

SR Vloeren B.V.
Ippelseweg 31
4255 HW Nieuwendijk
Nederland

P +31 (0)18 351 53 71
M +31 (0)6 36 03 92 27
E info@sr-vloeren.nl

IBAN: NL74INGB0009196907
BIC: INGBNL2A

BTW: NL85.98.30.937.B01
KvK: 74266578

RENOVATIE VLOER BIJ VERBOUWING BEDRIJFSPAND

Renovatie vloer bij verbouwing bedrijfspand

Verbouwing bedrijfspand? Voor een renovatie van de vloer belt u +31 (0)18 351 53 71. En dat deed ook Van Hessen. Want die weet dat we voor elk vloerprobleem een oplossing bieden.

RENOVEREN PRODUCTIEVLOEREN HESSING SUPERVERS

Renoveren productievloeren Hessing Supervers

Ook bij het renoveren van een productievloer bieden we kwaliteit, maatwerk, snelheid en garantie. We zijn trots op resultaat dat we voor Hessing Supervers hebben gerealiseerd.

VLOERRENOVATIE

VLOEROPLOSSINGEN

UCRETE

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOADS

SITEMAP

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SR Vloeren, Breda

SR Vloeren B.V. is onderdeel van de Ruys Groep B.V.