SR Vloeren, Breda

VLOERRENOVATIE

|

VLOEROPLOSSINGEN

|

REFERENTIES

|

NIEUWS

|

SR VLOEREN

|

CONTACT

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel via email
Print deze pagina

Coldstore vloeren voor koel- vrieshuis Eurofrigo

Opgeleverde coldstore vloeren bij Eurofrigo

We hebben diverse coldstore vloeren voor het koel- en vrieshuis van Eurofrigo opgeleverd. Op de Maasvlakte zijn 7 verschillende ruimtes voorzien van de Ucrete DP10 antislip vloer. Dit systeem is dicht, ondoorlatend en zeer hygiënisch waardoor het aansluit op de bedrijfsprocessen van Eurofrigo. Door de hoge temperatuurweerstand is het vloersysteem bij uitstek geschikt als toepassing in een koel- en vrieshuis. Voor meer grip zijn de ijzersterke coldstore vloeren van een lichte oppervlaktestructuur voorzien.

Vloeren voor coldstores

Bij onze vloeroplossingen houden we rekening met de eisen en wensen die aan een vloer worden gesteld. De coldstore vloeren voor het koel- en vrieshuis van Eurofrigo dienden niet alleen temperatuurbestendig, maar ook slipvast en uitermate hygiënisch te zijn. Dit gezien de opslag van levensmiddelen zoals vlees, vis, fruit, groenten, friet en concentraten. De toegepaste Ucrete DP vloer voldoet aan al deze vereisten. Meer weten? We informeren u graag.

Koel- en vrieshuis Eurofrigo

Koel- en vrieshuis Eurofrigo verzorgt de opslag, distributie en de gehele logistieke keten van temperatuur gecontroleerde levensmiddelen in Europa. De vestigingen in Rotterdam, Venlo en Roermond bieden een opslagcapaciteit van meer dan 130.000 palletplaatsen. Eurofrigo BV is een zelfstandige business unit van de Nichirei Corporation.

Temperaturen van -40°C tot 120°C
Het temperatuurbereik binnen de coldstores en vrieshuizen van Eurofrigo, loopt uiteen van -25 °C tot + 6 °C. De Ucrete DP antislip vloer weerstaat zware impact, agressieve chemicaliën én temperaturen van -40°C tot 120°C. Ook aan de voor de voedingsindustrie geldende wet- en regelgeving wordt voldaan. Alle Ucrete vloeren (waartoe ook de DP10 behoort) zijn namelijk Halal- en HACCP-gecertificeerd en beschikken over een Indoor Air Comfort Gold certificering voor lage emissies.

Voorbehandeling t.b.v. de coldstore vloeren in het vrieshuis Inzanden vloer met Ucrete DP10 filler

Onze aanpak

In een aaneengesloten fase zijn in 7 verschillende ruimtes coldstore vloeren voor koel-vrieshuis Eurofrigo aangebracht. Daarbij is de volgende werkwijze gehanteerd:

Voor een beknopt overzicht van andere toepassingen van het Ucrete DP vloersysteem, verwijzen we u graag naar onze referentiepagina's. Ook al verschillen de omstandigheden, opdrachtgevers en uitgevoerde werkzaamheden; onze referenties kenmerken zich door maatwerk en kwaliteit met een zeer hoge doorloopsnelheid.

Ucrete, ideale coldstore vloeren voor het vrieshuis

Kies voor maatwerk en kwaliteit

Ongeacht de omstandigheden, eisen of wensen... in onze adviezen spelen we met maatwerk vloeroplossingen in op de gewenste functionaliteit, de dagelijkse omstandigheden en geldende wet- en regelgeving. Daarbij kunnen we niet alleen terugvallen op ruim 65 jaar gezamenlijke ervaring binnen de Ruys Groep, maar ook putten uit een productassortiment van topkwaliteit. Onze ervaring en kwaliteit wordt onderschreven door onze status als System Partner van Master Builders Solutions. En die unieke status, maakt dat we op al onze coldstore vloeren voor het koel- vrieshuis tot 15 jaar verlengde garantie kunnen bieden.

Meer informatie
Neem voor meer informatie over onze aanpak, kwaliteit en ervaring vrijblijvend contact met ons op. Ook als u meer wilt weten over de coldstore vloeren voor koel- vrieshuis Eurofrigo staan we u graag te woord.

Publicatiedatum 'Coldstore vloeren voor koel- vrieshuis Eurofrigo': 19-04-2022

SR Vloeren B.V.
Ippelseweg 31
4255 HW Nieuwendijk
Nederland

P +31 (0)18 351 53 71
M +31 (0)6 36 03 92 27
E info@sr-vloeren.nl

IBAN: NL74INGB0009196907
BIC: INGBNL2A

BTW: NL85.98.30.937.B01
KvK: 74266578

RENOVATIE VLOER BIJ VERBOUWING BEDRIJFSPAND

Renovatie vloer bij verbouwing bedrijfspand

Verbouwing bedrijfspand? Voor een renovatie van de vloer belt u +31 (0)18 351 53 71. En dat deed ook Van Hessen. Want die weet dat we voor elk vloerprobleem een oplossing bieden.

RENOVEREN PRODUCTIEVLOEREN HESSING SUPERVERS

Renoveren productievloeren Hessing Supervers

Ook bij het renoveren van een productievloer bieden we kwaliteit, maatwerk, snelheid en garantie. We zijn trots op resultaat dat we voor Hessing Supervers hebben gerealiseerd.

VLOERRENOVATIE

VLOEROPLOSSINGEN

UCRETE

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOADS

SITEMAP

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SR Vloeren, Breda

SR Vloeren B.V. is onderdeel van de Ruys Groep B.V.