SR Vloeren, Breda

VLOERRENOVATIE

|

VLOEROPLOSSINGEN

|

REFERENTIES

|

NIEUWS

|

SR VLOEREN

|

CONTACT

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel via email
Print deze pagina

Synergie Ruys Groep in Food locaties

Gedeelte Ruys Groep

Als specialist in het renoveren van vloeren voor de voedingsindustrie, mogen we natuurlijk niet ontbreken in Food locaties Nederland. Zowel Edwin Slingerland als Hendrik Ruys komen in het magazine uitgebreid aan het woord. Centraal staat de synergie van de Ruys Groep en de meerwaarde die opdrachtgevers zowel op de korte als lange termijn geboden wordt.

Ruys groep biedt compleet pakket

De Ruys Groep, waar ook SR Vloeren toe behoort, biedt de complete cyclus: van het ontwerp en de aanleg, via het onderhoud tot en met de renovatie. Dat omvat meer dan alleen de vloeren. Ook een nieuwe betonvloer, putten, afvoergoten, wandbescherming en goten kunnen worden aangebracht. De enorme ervaring in de food sector, het onafhankelijke advies, de snelheid van werken en niet in de laatste plaats de maatwerk vloeroplossingen die worden geboden, maakt de Ruys Groep tot dé partner voor de voedingsindustrie.

Meer informatie
Lees het artikel over de Ruys Groep in het magazine FOOD Locaties Nederland 2021/2022 (PDF, opent in een nieuw venster). Naar aanleiding hiervan eens nader kennismaken? Meer weten over de synergie van de Ruys Groep of de expertise van SR Vloeren? Neem gerust contact met ons op.

Vorig nieuwsbericht: even voorstellen, onze planner bij SR Vloeren Martin van der Wel.

SR Vloeren B.V.
Ippelseweg 31
4255 HW Nieuwendijk
Nederland

P +31 (0)18 351 53 71
M +31 (0)6 36 03 92 27
E info@sr-vloeren.nl

IBAN: NL74INGB0009196907
BIC: INGBNL2A

BTW: NL85.98.30.937.B01
KvK: 74266578

RENOVATIE VLOER BIJ VERBOUWING BEDRIJFSPAND

Renovatie vloer bij verbouwing bedrijfspand

Verbouwing bedrijfspand? Voor een renovatie van de vloer belt u +31 (0)18 351 53 71. En dat deed ook Van Hessen. Want die weet dat we voor elk vloerprobleem een oplossing bieden.

RENOVEREN PRODUCTIEVLOEREN HESSING SUPERVERS

Renoveren productievloeren Hessing Supervers

Ook bij het renoveren van een productievloer bieden we kwaliteit, maatwerk, snelheid en garantie. We zijn trots op resultaat dat we voor Hessing Supervers hebben gerealiseerd.

VLOERRENOVATIE

VLOEROPLOSSINGEN

UCRETE

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOADS

SITEMAP

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SR Vloeren, Breda

SR Vloeren B.V. is onderdeel van de Ruys Groep B.V.