SR Vloeren, Breda

VLOERRENOVATIE

|

VLOEROPLOSSINGEN

|

REFERENTIES

|

NIEUWS

|

SR VLOEREN

|

CONTACT


zwaar te belasten
decoratief, hygiënisch en duurzaam
makkelijk te reinigen en te onderhouden
naadloos en vloeistofdicht

Gietvloer als bedrijfsvloer

geschikt voor vloerverwarming en natte ruimtes
snelle verwerking en installatie, lage emissie
geluiddempende en comfortabele versies
in antislip, antibacteriële en antistatische uitvoeringen

2400 m2 gietvloer als bedrijfsvloer voor BerryWorld in made

Gietvloer als representatieve bedrijfsvloer

Het nieuwe pand van BerryWorld in Made is voorzien van 2 typen gietvloer als bedrijfsvloer. Kantoren, kantine, kleedruimtes, gangen, vergaderzalen, productieruimtes... in totaal is 2400 m2 polyurtehaan gietvloer aangebracht. De bedrijfsvloer in de gangen, kantine en productieruimte is voorzien van de MasterTop 1324. In de overige ruimtes is de MasterTop 1326 als betonlook gietvloer uitgevoerd. Op beide bedrijfsvloeren hebben we als System Partner van Master Builders Solutions verlengde garantie gegeven.

Gietvloer als bedrijfsvloer

Beide bij BerryWorld in Made toegepaste systemen zijn polyurethaan (PU) gietvloeren uit de MasterTop PUre Floor serie. Tot deze serie behoren naast de als bedrijfsvloer toegepaste MasterTop 1324 en MasterTop 1326, ook de MasterTop 1325 en de MasterTop 1327. Elk vloersysteem heeft eigen kenmerken, maar bieden allen duurzaamheid, kracht, lage emissie en bijzondere designmogelijkheden. De onderhoudsvriendelijke en naadloze vloeren voldoen aan de vereisten van iedere afnemer, toepassing en sector waardoor ze breed toepasbaar zijn. Kortom, een MasterTop PU gietvloer is als bedrijfsvloer ideaal. 

Een ideale bedrijfsvloer; de MasterTop gietvloer Gietvloer in betonlook

Decoratieve bedrijfsvloer: MasterTop 1326 gietvloer

In de kantoren en vergaderzalen is de MasterTop 1326 gietvloer aangebracht. Dit is een bijzonder decoratieve bedrijfsvloer met geluiddempende functie. De in betonlook uitgevoerde vloer biedt een aangenaam loopcomfort terwijl het geluid van voetstappen wordt gereduceerd. De MasterTop 1326 is vloeistofdicht, berekend op intensief loopverkeer, eenvoudig te reinigen en in alle mogelijke kleurcombinaties leverbaar.

MasterTop gietvloer voor de kantine Als kantinevloer is een gietvloer ideaal

MasterTop 1324 gietvloer, een krachtige bedrijfsvloer

De bedrijfsvloer in de gangen, kantine en productieruimte is voorzien van de MasterTop 1324. Een robuuste vloer die duurzaam beschermt tegen slijtage, vervuiling, absorptie van vloeistoffen én impact. Deze polyurethaan gietvloer is zowel antislip, antibacterieel als antistatisch leverbaar. Ook de MasterTop 1324 is in talloze kleuren beschikbaar en kan van mat tot zijdeglans worden opgeleverd.

Gietvloer kleedruimte BerryWorld Made Gietvloer in kantoor en hal

BREEAM Outstanding

De door ons geplaatste bedrijfsvloeren - zowel de gietvloeren als 11000 m2 Ucrete MF - hebben bijgedragen aan de BREEAM Outstanding certificering van het pand. Elk vloersysteem van Master Builders Solutions is sterk, duurzaam en heeft een lage emissie. Diverse MasterTop vloersystemen zijn zelfs als A+ geclassificeerd in de Green Guide van het BRE. Daarnaast maakt niet alleen de verwachte levensduur tot 50 jaar, maar ook de grondstofwinning, productie, plaatsing en afvalverwerking, deze vloersystemen bijzonder duurzaam. De kostenefficiëntie is hoog terwijl onafhankelijke studies aantonen dat het aandeel hernieuwbare grondstoffen erg groot is.

Overgang tussen gietvloer en ander type vloer

Advies bedrijfsvloer

Aan de oplevering van totaal 13000 m2 vloeren voor BerryWorld, is een uitgebreid advies vooraf gegaan. Niet alleen de bij de bedrijfsprocessen best passende vloeroplossingen zijn daarbij ter sprake gekomen, ook het design van de bedrijfsvloer was onderwerp van gesprek. Vandaar dat we voor MasterTop 1324 gietvloer proefvlakken hebben gemaakt. Er is gekozen voor een grijze gietvloer welke voor een bijzonder effect, is ingestrooid met kleurvlokken.

Meer informatie gietvloer als bedrijfsvloer
Wilt u naar aanleiding van dit artikel meer weten over de decoratieve bedrijfsvloeren van Master Builders Solutions? Wilt u de reparatie van uw bedrijfsvloer met ons bespreken? Neem gerust contact met ons op. We informeren u graag over onze aanpak en de mogelijkheden van bijvoorbeeld een gietvloer als bedrijfsvloer.

sr vloeren

De kracht van de unieke samenwerking tussen Edwin Slingerland en Hendrik Ruys

11000 m2 Ucrete MF BREEAM Outstanding

Ucrete MF als zuurbestendige productievloer

3 kleuren Ucrete voor BerryWorld in Made

Kleuren Ucrete als veilige indeling

referenties

Referenties SR Vloeren; voorbeelden van onze ervaring

RVS goot en Ucrete vloer voor fruitverwerker

Hygiënische en duurzame RVS goot en Ucrete vloer voor fruitverwerker

HACCP antislip vloer groenteverwerking

HACCP antislip vloer groentevewerking is veilig én efficiënt

SR Vloeren B.V.
Ippelseweg 31
4255 HW Nieuwendijk
Nederland

P +31 (0)18 351 53 71
M +31 (0)6 36 03 92 27
E info@sr-vloeren.nl

IBAN: NL74INGB0009196907
BIC: INGBNL2A

BTW: NL85.98.30.937.B01
KvK: 74266578

RENOVATIE VLOER BIJ VERBOUWING BEDRIJFSPAND

Renovatie vloer bij verbouwing bedrijfspand

Verbouwing bedrijfspand? Voor een renovatie van de vloer belt u +31 (0)18 351 53 71. En dat deed ook Van Hessen. Want die weet dat we voor elk vloerprobleem een oplossing bieden.

RENOVEREN PRODUCTIEVLOEREN HESSING SUPERVERS

Renoveren productievloeren Hessing Supervers

Ook bij het renoveren van een productievloer bieden we kwaliteit, maatwerk, snelheid en garantie. We zijn trots op resultaat dat we voor Hessing Supervers hebben gerealiseerd.

VLOERRENOVATIE

VLOEROPLOSSINGEN

UCRETE

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOADS

SITEMAP

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SR Vloeren, Breda

SR Vloeren B.V. is onderdeel van de Ruys Groep B.V.