SR Vloeren, Breda

VLOERRENOVATIE

|

VLOEROPLOSSINGEN

|

REFERENTIES

|

NIEUWS

|

SR VLOEREN

|

CONTACT

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel via email
Print deze pagina

groene Ucrete vloer voor Johma

Groene Ucrete vloer voor Johma oet Twente

Voor onze vaste opdrachtgever Johma, de bekende salademaker Oet Twente, hebben we onlangs een ijzersterke groene Ucrete vloer opgeleverd. Het eindresultaat van een vloer renovatie waartoe o.a. het verwijderen van de bestaande vloer, en het stofarm frezen en inzagen van verankeringssgroeven voor een optimale hechting met de Ucrete BC4 DP10 vloer behoorden. Zowel de Base Coat als Top Coat van het vloersysteem is ingekleurd om de groene vloer te verkrijgen.

Keuze uit meerdere Ucrete kleuren

Ucrete is in diverse kleuren verkrijgbaar: rood, geel, groen, oranje, grijs, crème, blauw en groen/bruin. Daarbij kan de vloer mat of glanzend worden afgewerkt. SR vloeren heeft alle kleuren Ucrete al gelegd. De crème, grijze en blauwe variant worden relatief vaak gekozen, terwijl ook een groene Ucrete vloer regelmatig door ons wordt opgeleverd. Bij onze referenties kunt u een groot aantal van deze variaties terugvinden.

Ucrete vloeren
We kunnen niet alleen variëren in de kleuren, ook de functionaliteiten van Ucrete vloeren zijn aan te passen aan de gestelde eisen en wensen. Het assortiment vloersystemen is complementair opgebouwd, zodat we elke keer weer maatwerk kunnen leveren. De bijzonder hoge mechanische, chemische en thermische weerstand blijft echter voor elke vloeroplossing gelijk.

De Ucrete DP antislipvloeren, waartoe de BC4 DP10 behoort, zijn in drie verschillende laagdiktes en even zoveel oppervlakteprofielen verkrijgbaar waardoor aan vele toepassings- en temperatuurvereisten wordt voldaan. Deze ijzersterke vloersystemen zijn ideaal voor natte en glibberige werkomgevingen. De hoge weerstand tegen agressieve chemicaliën en impact, alsmede het feit dat ze bestand zijn tegen vloeistoffen tot 130°C en temperaturen tot -40°C, maakt Ucrete DP vloeren zeer geschikt voor toepassing in de voedingsindustrie, de chemische en farmaceutische industrie.

Veilige HACCP gecertificeerde antislip vloer groenteverwerking

Hygiëne voorop
Ucrete vloeren zijn op afschot te plaatsen en perfect te combineren met RVS afvoergoten en -putten. De naadloze aansluiting op de afwatering voorkomt dat afvalwater in de ondergrond sijpelt. Daarnaast voldoen zowel de Ucrete vloersystemen als de RVS goten aan de hoogste HACCP-normeringen en weerstaan chemische, thermische en mechanische impact. 

specialist voor de voedingsindustrie

Naast Johma, de bekende Salademaker Oet Twente, mogen we talloze andere toonaangevende bedrijven uit de voedingsindustrie tot onze opdrachtgevers rekenen. Denk daarbij aan o.a. Cargill, AAK, Fruity Line, Nutridutch, BerryWorld, Heineken, Verstegen Spices & Sauses, Pepsico Nederland, Farm Frites International, Interovo Egg Group, Borgesius Bakkersland, Hitachi, Fruit Masters, Fruity Pack, Simonis, Vion en nog veel meer. Benieuwd naar onze kennis en ervaring? Wilt u meer weten over onze aanpak of de mogelijkheden van Ucrete vloeren? Neem gerust contact met ons op.

SR Vloeren B.V.
Ippelseweg 31
4255 HW Nieuwendijk
Nederland

P +31 (0)18 351 53 71
M +31 (0)6 36 03 92 27
E info@sr-vloeren.nl

IBAN: NL74INGB0009196907
BIC: INGBNL2A

BTW: NL85.98.30.937.B01
KvK: 74266578

RENOVATIE VLOER BIJ VERBOUWING BEDRIJFSPAND

Renovatie vloer bij verbouwing bedrijfspand

Verbouwing bedrijfspand? Voor een renovatie van de vloer belt u +31 (0)18 351 53 71. En dat deed ook Van Hessen. Want die weet dat we voor elk vloerprobleem een oplossing bieden.

RENOVEREN PRODUCTIEVLOEREN HESSING SUPERVERS

Renoveren productievloeren Hessing Supervers

Ook bij het renoveren van een productievloer bieden we kwaliteit, maatwerk, snelheid en garantie. We zijn trots op resultaat dat we voor Hessing Supervers hebben gerealiseerd.

VLOERRENOVATIE

VLOEROPLOSSINGEN

UCRETE

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOADS

SITEMAP

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SR Vloeren, Breda

SR Vloeren B.V. is onderdeel van de Ruys Groep B.V.