SR Vloeren, Breda

VLOER RENOVATIE

|

VLOEROPLOSSINGEN

|

REFERENTIES

|

NIEUWS

|

SR VLOEREN

|

CONTACT

 


antislipvloer in 3 oppervlaktestructuren
ideaal voor natte en glibberige werkomgevingen
in meerdere laagdiktes verkrijgbaar

Ucrete DP vloeren

hoge weerstand tegen agressieve chemicaliën
bestand tegen vloeistoffen tot 130°C en temperaturen tot -40°C
zeer hoge mechanische resistentie

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel vvia email
Print deze pagina

Groene Ucrete vloer voor salademaker Oet Twente

Groene Ucrete vloer voor Johma

Voor een van onze vaste opdrachtgevers, de bekende salademaker Oet Twente, hebben we onlangs een groene Ucrete vloer opgeleverd. Het eindresultaat van een vloerrenovatie waartoe o.a. werkzaamheden als het verwijderen van de bestaande vloer, en het stofarm frezen en inzagen van verankeringssgroeven voor een optimale hechting met de Ucrete BC4 DP10 vloer behoorden. Zowel de Base Coat als Top Coat van het vloersysteem is ingekleurd om de groene Ucrete vloer te verkrijgen.

Keuze uit meerdere Ucrete kleuren

Ucrete vloeren zijn in diverse kleuren verkrijgbaar: rood, geel, groen, oranje, grijs, crème, blauw en groen/bruin. Daarbij kan de vloer mat of glanzend worden afgewerkt. SR vloeren heeft alle kleuren Ucrete vloeren al gelegd. De crème, grijze en blauwe variant worden relatief vaak gekozen, terwijl ook een groene Ucrete vloer regelmatig door ons wordt opgeleverd. Download de brochure Ucrete industrievloeren voor meer informatie over dit veelzijdige vloersysteem en een weergave van de kleuren waarin deze leverbaar zijn.

Ucrete DP vloeren, ideaal voor voedingsindustrie

De Ucrete DP vloeren, waartoe de BC4 DP10 behoort, zijn in drie verschillende laagdiktes en even zoveel oppervlakteprofielen verkrijgbaar waardoor aan vele toepassings- en temperatuurvereisten wordt voldaan. Deze vloersystemen zijn ideaal voor natte en glibberige werkomgevingen. De hoge weerstand tegen agressieve chemicaliën en impact, alsmede het feit dat ze bestand zijn tegen vloeistoffen tot 130°C en temperaturen tot -40°C, maakt Ucrete DP vloeren zeer geschikt voor toepassing in de voedingsindustrie, de chemische en farmaceutische industrie. Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

SR Vloeren B.V.
Hazepad 15, Unit 6
4825 AV Breda
Nederland

P +31 (0)76 78 57 824
M +31 (0)6 36 03 92 27
E info@sr-vloeren.nl

IBAN: NL74INGB0009196907
BIC: INGBNL2A

BTW: NL85.98.30.937.B01
KvK: 74266578

RVS GOOT EN UCRETE VLOER VOOR FRUITVERWERKER

Hygiënische en duurzame RVS goot en Ucrete vloer voor fruitverwerker

HACCP-gecertificeerde totaaloplossing voor de AGF-industrie met vloer op afschot, RVS goot en Ucrete vloer. Een sterke en duurzame vloer met 10 jaar garantie.

NIEUWE UCRETE VLOER VISVERWERKING IN YERSEKE

Sterke, stroeve en hygiënische Ucrete vloer voor de visverwerking

Een vloer in de visverwerking moet thermisch, mechanisch en organisch zwaar te belasten zijn; een Ucrete vloer. Sterk, stroef, hygiënisch én duurzaam!

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOADS

SITEMAP

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SR Vloeren, Breda

SR Vloeren B.V. is onderdeel van Ruys Vloeren B.V.