SR Vloeren, Breda

VLOERRENOVATIE

|

VLOEROPLOSSINGEN

|

REFERENTIES

|

NIEUWS

|

SR VLOEREN

|

CONTACT

3 kleuren Ucrete MF
als indeling pand BerryWorld Made

Meerdere kleuren Ucrete MF als indeling voor BerryWorld

Voor BerryWorld hebben we 3 kleuren Ucrete MF als duidelijke indeling aangebracht. In het nieuwe bedrijfspand aan de A59 hebben we niet alleen 2.400 m2 gietvloeren als bedrijfsvloer geplaatst, maar ook de productieruimtes onder handen genomen. Naast 1.4 km stootbanden, hebben we maar liefst 11.000 m2 Ucrete MF voor BerryWorld in Made aangebracht. Dit zuurbestendige en voor opslag en verwerking van zacht fruit ideale vloersysteem is in de enorme expeditieruimte in 3 kleuren Ucrete uitgevoerd.

Kleuren Ucrete voor veiligheid en efficiency

De 3 kleuren Ucrete hebben elk een andere betekenis in de expeditieruimte van BerryWorld in Made. Op de groene Ucrete komen de pallets te staan, is de grijze Ucrete vloer bestemd voor het laden en lossen en markeert het blauw de wandelpaden. Die visuele duidelijkheid bevordert zowel de veiligheid van het personeel als de efficiency van de bedrijfsprocessen.

> Meer informatie over Ucrete vloeren en de kleuren waarin deze beschikbaar zijn

Applicatie van de verschillende kleuren Ucrete MF Veilige en duidelijke belijning met kleuren Ucrete

Ucrete MF, een hygiënische vloer

De Ucrete MF is een hygiënische vloer voor droge en zuivere omgevingen. Het kan efficiënt worden gereinigd; vergelijkbaar met roestvrij staal. De dichte en ondoorlatende vloerafwerking is zeer veerkrachtig en bestand tegen zware impact. Daarnaast weerstaat het vloersysteem temperaturen tot -15°C. en is volledig bestand tegen vloeistoffen tot 70°C. Ook de weerstand tegen agressieve chemicaliën is groot.

Ideaal voor voedingsindustrie
Alle Ucrete vloeren beschikken over het “Indoor Air Comfort Gold Label”. De emissiewaarden zijn zeer laag zodat voedingsmiddelen niet worden aangetast. Ucrete MF kan rechtstreeks op 7 dagen oud beton worden geplaatst en na 24 uur in gebruik worden genomen wat het zeer geschikt maakt voor renovatie projecten. Het vloersysteem is leverbaar in 8 standaard Ucrete kleuren te weten: rood, geel, groen, oranje, grijs, crème, blauw en groen/bruin. 

BREEAM Oustanding voor BerryWorld in Made

Het distributiecentrum van BerryWorld is 16.000 m2 groot waarvan maar liefst 12.000 m2 voor de ontvangst, verwerking en distributie van frambozen, aardbeien, bramen en blauwe bessen. Het hypermoderne pand is BREEAM Outstanding gecertificeerd. Naast duurzaamheid was ook efficiëncy insteek bij de nieuwbouw; een zo optimaal mogelijke productiestroom realiseren waarbij het product onder de meest ideale omstandigheden wordt verwerkt. Zowel het toegepaste vloersysteem als de in 3 kleuren Ucrete MF aangebrachte belijning dragen hier aan bij.

Duidelijke belijning zorgt voor veiligheid op de werkvloer Kleuren Ucrete toegepast als duidelijke belijning

Meer informatie

Wilt u meer weten over de verschillende kleuren Ucrete vloeren en/of onze oplossingen voor visuele indeling van sectoren? Of wilt u nadere informatie over het bij BerryWorld in Made toegepaste duurzame vloersysteem, de Ucrete MF? Neem in alle gevallen gerust contact met ons op, we staan u graag te woord.

sr vloeren

De kracht van de unieke samenwerking tussen Edwin Slingerland en Hendrik Ruys

11000 m2 Ucrete MF BREEAM Outstanding

Ucrete MF als zuurbestendige productievloer

2400 m2 gietvloer als bedrijfsvloer voor BerryWorld

De gietvloer is een ideale bedrijfsvloer

System Partner van MBCC Group

SR Vloeren is System Partner van Master Builders Solutions

contact

Neem contact op met SR Vloeren in Nieuwendijk

SR Vloeren B.V.
Ippelseweg 31
4255 HW Nieuwendijk
Nederland

P +31 (0)18 351 53 71
M +31 (0)6 36 03 92 27
E info@sr-vloeren.nl

IBAN: NL74INGB0009196907
BIC: INGBNL2A

BTW: NL85.98.30.937.B01
KvK: 74266578

RENOVATIE VLOER BIJ VERBOUWING BEDRIJFSPAND

Renovatie vloer bij verbouwing bedrijfspand

Verbouwing bedrijfspand? Voor een renovatie van de vloer belt u +31 (0)18 351 53 71. En dat deed ook Van Hessen. Want die weet dat we voor elk vloerprobleem een oplossing bieden.

RENOVEREN PRODUCTIEVLOEREN HESSING SUPERVERS

Renoveren productievloeren Hessing Supervers

Ook bij het renoveren van een productievloer bieden we kwaliteit, maatwerk, snelheid en garantie. We zijn trots op resultaat dat we voor Hessing Supervers hebben gerealiseerd.

VLOERRENOVATIE

VLOEROPLOSSINGEN

UCRETE

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOADS

SITEMAP

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SR Vloeren, Breda

SR Vloeren B.V. is onderdeel van de Ruys Groep B.V.