SR Vloeren, Breda

VLOERRENOVATIE

|

VLOEROPLOSSINGEN

|

REFERENTIES

|

NIEUWS

|

SR VLOEREN

|

CONTACT

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel via email
Print deze pagina

Ruys Groep breidt uit met MR Vloeren voor Belgische markt

MR Vloeren onderdeel Ruys Groep

De Ruys Groep staat bekend om haar expertise in diverse vloeroplossingen voor zowel industrieel als algemeen bedrijfsgebruik. Al jaren werken klanten in binnen- en buitenland dagelijks intensief op de kwalitatieve bedrijfsvloeren van de Ruys Groep.

In de afgelopen decennia zijn al vele projecten in de Belgische voedsel- en zware industrie door Ruys Vloeren opgeleverd. De vraag naar hoogwaardige industrievloeren in de Belgische markt is echter groot. Om nog dichter bij de klant te staan is per 1 januari 2021 MR Vloeren opgericht met een vestiging in Verrebroek, bij Antwerpen.

MR Vloeren is een bundeling van krachten en een enorme ervaring in vloeren van Hendrik Ruys, Edwin Slingerland en Jean-Claude de Maaijer, waar laatstgenoemde MR Vloeren zal gaan leiden. De toekomstvisie van deze compagnons is duidelijk: ‘’Uitgangspunt is zorg te dragen voor project specifiek maatwerk om zo nog beter en sneller in te spelen op vragen van de klant.’’

Meer informatie MR Vloeren

Een totaalaanbod aan vloeroplossingen en een totaaladvies voor nieuwbouw en renovatie maakt MR Vloeren een uniek en bovenal specialistisch vloerenbedrijf. Meer informatie leest u op: www.ruysgroep.nl/mrvloeren. Wilt u graag een adviesgesprek en passende oplossing voor uw vloer en bevindt u zich in België? Neem dan contact op met Jean-Claude de Maaijer via +32 (0)4 6507 9843 of j.demaaijer@ruysvloeren.nl

Vorig nieuwsbericht: in 2020 al 25.000 m2 Ucrete vloeren geplaatst
Volgend nieuwsbericht: opdracht maatwerk vloeroplossingen Lidl Almere

Publicatiedatum 'Ruys Groep breidt uit met MR Vloeren voor Belgische markt': 04-01-2021'

SR Vloeren B.V.
Ippelseweg 31
4255 HW Nieuwendijk
Nederland

P +31 (0)18 351 53 71
M +31 (0)6 36 03 92 27
E info@sr-vloeren.nl

IBAN: NL74INGB0009196907
BIC: INGBNL2A

BTW: NL85.98.30.937.B01
KvK: 74266578

RENOVATIE VLOER BIJ VERBOUWING BEDRIJFSPAND

Renovatie vloer bij verbouwing bedrijfspand

Verbouwing bedrijfspand? Voor een renovatie van de vloer belt u +31 (0)18 351 53 71. En dat deed ook Van Hessen. Want die weet dat we voor elk vloerprobleem een oplossing bieden.

RENOVEREN PRODUCTIEVLOEREN HESSING SUPERVERS

Renoveren productievloeren Hessing Supervers

Ook bij het renoveren van een productievloer bieden we kwaliteit, maatwerk, snelheid en garantie. We zijn trots op resultaat dat we voor Hessing Supervers hebben gerealiseerd.

VLOERRENOVATIE

VLOEROPLOSSINGEN

UCRETE

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOADS

SITEMAP

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SR Vloeren, Breda

SR Vloeren B.V. is onderdeel van de Ruys Groep B.V.