SR Vloeren, Breda

VLOERRENOVATIE

|

VLOEROPLOSSINGEN

|

REFERENTIES

|

NIEUWS

|

SR VLOEREN

|

CONTACT

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel via email
Print deze pagina

Feestelijke opening bedrijfspand Nieuwendijk

Opening pand SR Vloeren in Nieuwendijk

Op een werkelijk zonovergoten junidag vond de feestelijke opening van het nieuwe bedrijfspand van SR Vloeren plaats. In Nieuwendijk verzamelden zich die middag ruim 200 gasten uit binnen- en buitenland. Nadat iedereen onder het genot van een hapje en drankje had bijgepraat, waren ze getuige van de officiële openingshandeling door de oprichters, eigenaren én naamgevers van SR Vloeren. Edwin Slingerland en Hendrik Ruys knipten het lint dat de toegang tot de ingang afsloot, door.

Van Hessen, eerste en vaste klant

Nadat voorafgaand Hendrik Ruys in zijn speech de gasten welkom had geheten, was het de beurt aan Edwin Slingerland het woord tot de genodigden te richten. Maar eerst maakte Thomas Versterre, algemeen directeur van Van Hessen, van de gelegenheid gebruik enige anekdotes te delen. De heren leerden elkaar namelijk op een bijzondere manier kennen.

De directeur van Van Hessen vertelde: "Onze eerste kennismaking is alweer zo'n 10, 15 jaar geleden. Edwin kwam langs omdat ik een probleem had met een vloer waarop resten van varkens werden verwerkt. Voordat ik het wist, pakte hij een stukje van de vloer op, stak het in zijn mond en begon te kauwen. En nadat hij uitgekauwd was, gaf hij aan het probleem op te kunnen lossen. En dat deed hij ook. Maar dat kauwen op die vloer? Het was vanzelfsprekend wel schoon, maar toch..."

Enkele gasten tijdens de opening van ons bedrijfspand

De 'vloerenidioot'

Niet alleen de aanpak en oplossing had indruk op hem gemaakt. Met name de manier waarop Edwin tot die oplossing was gekomen deed hem besluiten zijn nummer te bewaren. Versterre: "Ik sla mensen op een bijzondere wijze in mijn telefoon op. En dat bleek wel toen ik hem jaren later weer eens nodig had. Edwin staat namelijk in mijn mobiel opgeslagen als 'de vloerenidioot'.

Dankzij die geuzennaam werd het contact snel gelegd. "Edwin was net bezig SR Vloeren op te richten. Ik zocht een vloerenspecialist. Zo werd Van Hessen de eerste opdrachtgever. En werken we sindsdien regelmatig samen."

Trots
Na de mooie woorden van Thomas Versterre dankte Edwin de gasten voor hun aanwezigheid en gaf aan ontzettend trots te zijn op wat er tot nu toe bereikt is.

Welkom in Nieuwendijk

Bent u niet in de gelegenheid geweest de officiële opening van ons bedrijfspand bij te wonen? Of smaakte het bezoek naar meer? Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. U bent van harte welkom; we leiden u graag rond in ons nieuwe bedrijfspand.

Vorig bericht: Even voorstellen:Frans Kools, werkvoorbereider bij SR Vloeren.

Publicatiedatum 'Feestelijke opening bedrijfspand Nieuwendijk' 28-06-2022

SR Vloeren B.V.
Ippelseweg 31
4255 HW Nieuwendijk
Nederland

P +31 (0)18 351 53 71
M +31 (0)6 36 03 92 27
E info@sr-vloeren.nl

IBAN: NL74INGB0009196907
BIC: INGBNL2A

BTW: NL85.98.30.937.B01
KvK: 74266578

RENOVATIE VLOER BIJ VERBOUWING BEDRIJFSPAND

Renovatie vloer bij verbouwing bedrijfspand

Verbouwing bedrijfspand? Voor een renovatie van de vloer belt u +31 (0)18 351 53 71. En dat deed ook Van Hessen. Want die weet dat we voor elk vloerprobleem een oplossing bieden.

RENOVEREN PRODUCTIEVLOEREN HESSING SUPERVERS

Renoveren productievloeren Hessing Supervers

Ook bij het renoveren van een productievloer bieden we kwaliteit, maatwerk, snelheid en garantie. We zijn trots op resultaat dat we voor Hessing Supervers hebben gerealiseerd.

VLOERRENOVATIE

VLOEROPLOSSINGEN

UCRETE

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOADS

SITEMAP

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SR Vloeren, Breda

SR Vloeren B.V. is onderdeel van de Ruys Groep B.V.