SR Vloeren, Breda

VLOERRENOVATIE

|

VLOEROPLOSSINGEN

|

REFERENTIES

|

NIEUWS

|

SR VLOEREN

|

CONTACT

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel via email
Print deze pagina

Preferred applicator Ucrete vloeren

SR Vloeren is preferred applicator Ucrete vloeren

De MBCC Group (voorheen BASF Construction Chemicals) heeft SR Vloeren tot preferred applicator voor alle soorten Ucrete vloeren benoemd. Deze certificering biedt onze opdrachtgevers een extra garantie voor kwaliteit! Alleen de beste applicateurs, die zowel in advies, aanpak, service en vanzelfsprekend resultaat, duurzame kwaliteit leveren, worden namelijk benoemd tot preferred applicator. Daarnaast biedt deze certificering ons de mogelijkheid onze opdrachtgevers - in samenwerking met de MBCC Group / Master Builders Solutions - verlengde garantie op de Ucrete vloer te geven.

Certificaat Preferred Applicator Ucrete Vloeren

Het certificaat 'Preferred Applicator Ucrete' dat is toegekend volgens kwaliteit- en milieumanagement zorgsysteem EN ISO 9001 – EN ISO 14001, kunt u bij onze downloads inzien. Daar kunt u eveneens een brochure over de Ucrete vloer en diverse product specificaties en prestatieverklaringen downloaden.

Ucrete vloer ideaal als renovatie vloer

De Ucrete vloer is bij uitstek geschikt om toe te passen als renovatievloer. Het vloersysteem is vochttolerant waardoor de vloer kan worden geïnstalleerd op 7 dagen oud beton. Ook zijn de vloeren na plaatsing snel bruikbaar, zelfs bij lage temperaturen. Er zijn Ucrete vloeren zoals bijvoorbeeld de Ucrete CS, die al binnen 2 uur volledig belastbaar zijn waardoor de down-time tot een absoluut minimum wordt beperkt.

De zeer hoge chemische, mechanische en thermische weerstand is kenmerkend voor de bijzonder duurzame vloersystemen. De gemiddelde levensduur? 30 Jaar. Ze gaan decennia lang mee, ook in de meest agressieve omgevingen. Ucrete wordt dan ook niet voor niets de sterkste vloer ter wereld genoemd.

De onderling complementaire vloersystemen zijn leverbaar in verschillende diktes, structuren, kleuren en afwerkingen. Doordat elke Ucrete vloer weer andere eigenschappen heeft, kunnen we naadloos inspelen op de eisen, wensen, omstandigheden én wet- en regelgeving. Dat we daarin succesvol zijn wordt onderschreven met zowel de certificering als Preferred Applicator en de benoeming tot System Partner van MBCC Master Builders Solutions.

Garantie voor kwaliteit

SR Vloeren is specialist in vloerrenovatie projecten in industrie, food en bedrijfsleven. Ruim 25 jaar ervaring, producten van het hoogste niveau en een ervaren en gecertificeerd team met hoge kwaliteitsstandaarden, maakt dat we kwaliteit kunnen garanderen. Van advies tot oplevering. En op zowel de korte als lange termijn. Meer weten over Ucrete vloeren of onze kwaliteitsstandaarden? Is een van uw vloeren aan renovatie toe? Neem gerust contact met ons op.

Vorig bericht: vloer 24 uur na vloerrenovatie alweer belastbaar
Volgend bericht: zeer korte downtime met Ucrete CS bij vloerrenovatie

SR Vloeren B.V.
Ippelseweg 31
4255 HW Nieuwendijk
Nederland

P +31 (0)18 351 53 71
M +31 (0)6 36 03 92 27
E info@sr-vloeren.nl

IBAN: NL74INGB0009196907
BIC: INGBNL2A

BTW: NL85.98.30.937.B01
KvK: 74266578

RENOVATIE VLOER BIJ VERBOUWING BEDRIJFSPAND

Renovatie vloer bij verbouwing bedrijfspand

Verbouwing bedrijfspand? Voor een renovatie van de vloer belt u +31 (0)18 351 53 71. En dat deed ook Van Hessen. Want die weet dat we voor elk vloerprobleem een oplossing bieden.

RENOVEREN PRODUCTIEVLOEREN HESSING SUPERVERS

Renoveren productievloeren Hessing Supervers

Ook bij het renoveren van een productievloer bieden we kwaliteit, maatwerk, snelheid en garantie. We zijn trots op resultaat dat we voor Hessing Supervers hebben gerealiseerd.

VLOERRENOVATIE

VLOEROPLOSSINGEN

UCRETE

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOADS

SITEMAP

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SR Vloeren, Breda

SR Vloeren B.V. is onderdeel van de Ruys Groep B.V.