SR Vloeren, Breda

VLOERRENOVATIE

|

VLOEROPLOSSINGEN

|

REFERENTIES

|

NIEUWS

|

SR VLOEREN

|

CONTACT

Renovatie vloer bakkerij met Ucrete

Resultaat na snelle renovatie vloer bakkerij

Zonder het productieproces te hinderen heeft SR Vloeren in het hart van de koekjesfabriek de renovatie van de vloer in de bakkerij uitgevoerd. De nieuwe Ucrete DP antislip vloer sluit naadloos aan op de eisen en wensen die aan de bakkerijvloer worden gesteld. De antislip vloer is namelijk HACCP-gecertificeerd, vloeistofdicht en biedt een hoge mechanische, chemische en thermische weerstand. Daarnaast kent de Ucrete vloer een zeer lange levensduur van 30 jaar of langer! Kortom, een ideale vloer voor de bakkerij.

Industriële bakkerij vraagt hygiënische en sterke vloer

De banketbakker uit Hoorn produceert jaarlijks zo’n 100 miljoen gevulde koeken. De Carrees en Kano's worden over de hele wereld verkocht. De grootste markt is de binnenlandse markt waar de koeken met name in de supermarkten onder private labels worden verkocht. Iedere Nederlander heeft waarschijnlijk wel eens een koek uit deze bakkerij gegeten.

Resultaat na stofarm stralen renovatievloer

Advies op maat
SR Vloeren heeft bij haar advies niet alleen de eisen en wensen van de opdrachtgever meegenomen, maar ook diens productieprocessen geïnventariseerd. Hoe de vloer in de bakkerij wordt gebruikt en welke werkzaamheden daar op plaatsvinden, bepalen namelijk in grote mate de functionaliteiten waar de renovatievloer aan moet voldoen. Vanzelfsprekend houden we bij onze aanbevelingen ook rekening met de geldende wet- en regelgeving.

Werkwijze renovatie vloer bakkerij

De renovatie van de vloer in de bakkerij startte stipt om 15.00 uur, vrijdagmiddag. Als eerste is de bestaande ondergrond verwijderd en stofarm gestraald. Op die manier kan de juiste hechting met het nieuwe vloersysteem, de Ucrete DP10, worden verkregen. Ook zijn de nodige verankeringsgroeven conform de applicatievoorschriften van BASF Master Builders Solutions (producent Ucrete) ingezaagd, ook weer voor een ijzersterke hechting met de nieuwe bakkerijvloer.

Vervolgens is de Ucrete BaseCoat in een dikte van 4 mm aangebracht en ingezand. Dit vuurgedroogde zand vormt de uiteindelijke antislip laag van de vloer van de bakkerij. Hierna is de vloer afgewerkt met Ucrete TopCoat (kleur geel/crème) en is ook de bovenzijde van de plinten hiermee behandeld.

Renovatie bakkerijvloer zonder productieverlies

gele-ucrete-bakkerijvloer.jpg We zijn op vrijdagmiddag gestart en zondagavond was de renovatie van de vloer in de bakkerij afgerond. Geen productieverlies voor de Banketbakker uit Hoorn want op maandagochtend werden er weer volop gevulde koeken op de nieuwe Ucrete vloer geproduceerd. Hoe we dat doen? Door georganiseerd te werken, de zaken ter plekke op orde te hebben en strak te plannen. En door met de beste materialen en op elkaar ingespeelde vaste teams te werken. Meer weten over onze aanpak bij renovatie van vloeren? Neem dan contact op.

Bakkerijvloeren

Bakkerijvloer vervangen? Maatwerk renovatievloer zónder downtime

Ucrete UD 200. Aanleg hittebestendige bakkerijvloer

De Ucrete UD 200: een sterke en hittebestendige bakkerijvloer

sr vloeren

De kracht van de unieke samenwerking tussen Edwin Slingerland en Hendrik Ruys

contact

Neem contact op met SR Vloeren in Nieuwendijk

SR Vloeren B.V.
Ippelseweg 31
4255 HW Nieuwendijk
Nederland

P +31 (0)18 351 53 71
M +31 (0)6 36 03 92 27
E info@sr-vloeren.nl

IBAN: NL74INGB0009196907
BIC: INGBNL2A

BTW: NL85.98.30.937.B01
KvK: 74266578

RENOVATIE VLOER BIJ VERBOUWING BEDRIJFSPAND

Renovatie vloer bij verbouwing bedrijfspand

Verbouwing bedrijfspand? Voor een renovatie van de vloer belt u +31 (0)18 351 53 71. En dat deed ook Van Hessen. Want die weet dat we voor elk vloerprobleem een oplossing bieden.

RENOVEREN PRODUCTIEVLOEREN HESSING SUPERVERS

Renoveren productievloeren Hessing Supervers

Ook bij het renoveren van een productievloer bieden we kwaliteit, maatwerk, snelheid en garantie. We zijn trots op resultaat dat we voor Hessing Supervers hebben gerealiseerd.

VLOERRENOVATIE

VLOEROPLOSSINGEN

UCRETE

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOADS

SITEMAP

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SR Vloeren, Breda

SR Vloeren B.V. is onderdeel van de Ruys Groep B.V.