SR Vloeren, Breda

VLOERRENOVATIE

|

VLOEROPLOSSINGEN

|

REFERENTIES

|

NIEUWS

|

SR VLOEREN

|

CONTACT

 


HACCP- en Halal gecertificeerd
chemisch, mechanisch en thermisch zwaar belastbaar
onderhoudsarm en eenvoudig te reinigen

Vloer vleesverwerkende industrie

antislip vloer met meerdere profielen
voor droge, natte en glibberige werkomgevingen
naadloze aansluiting op putten en goten

Renovatie vloer vleesverwerkende industrie
Met Ucrete DP30 antislip vloer

Applicatie TopCoat van Ucrete DP30 vloersysteem

De renovatie vloer die voor de vleesverwerkende industrie is opgeleverd, is sterk, stroef én hygiënisch. Een naadloos en onderhoudsarm resultaat van onze maatwerk vloeroplossing mét garantie.

Aanleiding renovatie vloer

Plasvorming, beschadigingen en onvoldoende slipweerstand... de bestaande vloer voldeed niet langer aan de kwaliteitsstandaarden van zowel het bedrijf als die geldend voor de vleesverwerkende industrie.

Veilige en hygiënische Vloer vleesverwerkende industrie

Oog voor hygiëne, kwaliteitsproducten en innovatieve oplossingen staan centraal bij de vleesverwerker. Verdeeld over twee Nederlandse vestigingen (Harmelo en Ermelo) werken 80 medewerkers aan de productie van kwalitatief hoogwaardig kippenvlees. Vier productielijnen, zes verpakkingslijnen en een eigen vrieshuis met een capaciteit van circa 5.000 ton staan daarbij ter beschikking.

Veilige en hygiënische vloeren zijn in de vleesverwerkende industrie essentieel. De vloeren waarop het transport, de verwerking en de opslag van de producten plaatsvindt, moeten daarnaast de zwaarste mechanische, chemische en thermische belasting weerstaan.

Teamwork bij aanleg vloer vleesverwerkende industrie Vuurgedroogd zand vormt antislip vloer bij renovatie vloer vleesverwerkende industrie Vloer vleesverwerkende industrie wordt antislip Ucrete DP30 Ucrete DP30 antislip vloer, structuur goed zichtbaar

Advies: Ucrete antislip vloer dP30

Na inspectie is geadviseerd de beschadigingen aan de vloer te repareren, bestaande putten te vervangen, het aantal putten voor een juiste afwatering uit te breiden en na renovatie de vloer te voorzien van de Ucrete DP antislipvloer met DP30 structuur.

De Ucrete DP30 antislip vloer is zowel Halal- als HACCP-gecertificeerd, én biedt extreme weerstand tegen mechanische, thermische en chemische belasting. Deze voor de vleesverwerkende industrie ideale renovatie vloer heeft een slipweerstand van maar liefst 50-60 en een profiel van R13 V8.

Werkwijze renovatie vloer

Plassen op de vloer zijn met stofzuigers verwijderd en de ondergrond is daarna gedroogd met gasbranders. Vervolgens is de vloerafwerking verwijderd, de ondergrond stofvrij gestraald en voorzien van verankeringsgroeven. Beschadigde secties van de vloer bij de vleesverwerker zijn ingezaagd en ook hier zijn verankeringsgroeven voor een juiste hechting met de Ucrete DP 30 antislip vloer aangebracht.

RVS putten en afwatering
Voor het stellen van de nieuwe RVS putten is de constructievloer ingezaagd, van verankeringen en wapening voorzien, en is de afwatering op afschot gebracht. Na het stellen en plaatsen van de putten zijn de sleuven aangestort. Een bestaande put is vervangen en ook deze is aangestort voor een juiste verankering.

De renovatie van de vloer in de vleesverwerkende industrie is afgerond met het aanbrengen van de Ucrete BC6DP30: de Ucrete DP30 antislip vloer in een dikte van 6 mm. Bij dit meerlagige vloersysteem worden achtereenvolgens de Ucrete BaseCoat aangebracht, deze ingestrooid met vuurgedroogd zand voor het verkrijgen van de juiste antislip en tot slot wordt e.e.a. verzegeld met de Ucrete TopCoat.

Maatwerk vloer vleesverwerkende industrie

Op zoek naar een geschikte vloer voor de vleesverwerkende industrie? Of het nu gaat om de verwerking, opslag of transport van vleesproducten, SR Vloeren levert maatwerk. Vanuit onze zeer ruime ervaring in de vleesverwerkende industrie bieden we een totaaloplossing die exact aansluit op de eisen en wensen vanuit zowel de bedrijfsprocessen als wet- en regelgeving. Neem gerust contact met ons op, we staan u graag te woord.

Publicatiedatum 'Vloer vleesverwerkende industrie: stroef, sterk en hygiënisch': 12-02-2020. Revisie: 13-01-2021

Vloerrenovatie slachterij met HACCP vloer

Snelle vloerrenovatie slachterij met ijzersterke HACCP vloer

Renovatie met vloer op afschot en RVS goot

Vloerrenovatie Brabant met vloer op afschot, RVS goot en Ucrete DP20

sr vloeren

De kracht van de unieke samenwerking tussen Edwin Slingerland en Hendrik Ruys

RVS goot en Ucrete vloer voor fruitverwerker

Hygiënische en duurzame RVS goot en Ucrete vloer voor fruitverwerker

Renovatie vloer banket bakkerij en Ucrete DP10

Renovatie vloer bakkerij met gele Ucrete DP10

SR Vloeren B.V.
Ippelseweg 31
4255 HW Nieuwendijk
Nederland

P +31 (0)18 351 53 71
M +31 (0)6 36 03 92 27
E info@sr-vloeren.nl

IBAN: NL74INGB0009196907
BIC: INGBNL2A

BTW: NL85.98.30.937.B01
KvK: 74266578

RENOVATIE VLOER BIJ VERBOUWING BEDRIJFSPAND

Renovatie vloer bij verbouwing bedrijfspand

Verbouwing bedrijfspand? Voor een renovatie van de vloer belt u +31 (0)18 351 53 71. En dat deed ook Van Hessen. Want die weet dat we voor elk vloerprobleem een oplossing bieden.

RENOVEREN PRODUCTIEVLOEREN HESSING SUPERVERS

Renoveren productievloeren Hessing Supervers

Ook bij het renoveren van een productievloer bieden we kwaliteit, maatwerk, snelheid en garantie. We zijn trots op resultaat dat we voor Hessing Supervers hebben gerealiseerd.

VLOERRENOVATIE

VLOEROPLOSSINGEN

UCRETE

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOADS

SITEMAP

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SR Vloeren, Breda

SR Vloeren B.V. is onderdeel van de Ruys Groep B.V.