SR Vloeren, Breda

VLOERRENOVATIE

|

VLOEROPLOSSINGEN

|

REFERENTIES

|

NIEUWS

|

SR VLOEREN

|

CONTACT

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel via email
Print deze pagina

Renovatie vloeren bij Diverspack

Resultaat renovatie vloeren Diverspack

We hebben maatwerk renovatie vloeren voor DiversPack - expert in verpakken en versnijden van kaas - opgeleverd. De productielocatie in Woerden is uitgebreid met het aangrenzende pand. Na onze renovatie voldoen ook deze vloeren aan de hoogste hygiënische vereisten van de voedingsindustrie. Daarnaast is het toegepaste vloersysteem zowel organisch, thermisch en mechanisch zwaar te belasten. Een voor DiversPack passende en vooral duurzame vloeroplossing!

DiversPack: 'kaas convenience'
Van boerenkaas, tot fabriekskaas, tot een kaas met kruiden... DiversPack uit Woerden is sinds 1997 actief in het versnijden en verpakken van alle mogelijke soorten kaas. Dankzij de innovatieve aard en de moderne versnij- en verpakkingsdisciplines, kan het bedrijf verschillende combinaties in kaas, gewicht, vorm en verpakking leveren. Inmiddels heeft DiversPack zich ontwikkeld tot een expert op gebied van ‘kaas convenience’.

Complete renovatie van vloeren

Eén aanspreekpunt met een vaste achterban... Dat houdt een samenwerking met SR Vloeren in. We zijn bij de renovatie van vloeren - hoe omvangrijk het project ook is - het vaste contact dat alles regelt. Van A tot Z. Als onderdeel van de Ruys Groep kunnen we daarbij terugvallen op de slagkracht van onze zusterorganisaties, met elk hun eigen expertise.

Ook voor DiversPack hebben we de volledige renovatie van de vloeren ter hand genomen. Voorafgaand aan het plaatsen van het vloersysteem, hebben we leidingwerk ten behoeve van de nieuwe afwatering aangebracht. Hiertoe is de constructievloer geopend, zijn de leidingen geplaatst, bijbehorende putten en goten gesteld en is de vloer vervolgens weer opgebouwd. Ter voorkoming van plasvorming zijn de nodige vloeren op afschot naar de nieuwe goten geplaatst. Pas na deze omvangrijke renovatie van de vloeren, kon het nieuwe vloersysteem worden gelegd,

Markeringen voor leidingwerk bij renovatie vloeren   Inzagen van de renovatie vloeren voor leidingwerk   Eerst slopen, dan renovatie vloeren  

Ucrete MF voor DiversPack

Gezien de kaasproductie van DiversPack hebben wij het Ucrete MF vloersysteem geadviseerd. Deze eenvoudig te reinigen vloer is bestand tegen organische zuren, dierlijke vetten en groot aantal agressieve chemicaliën. De vloerafwerking voldoet aan de hygiënische vereisten voor het dagelijks versnijden, portioneren en verpakken van kaas. Ook zijn de renovatie vloeren mechanisch zwaar te belasten en worden vloeistoffen tot 70°C en temperaturen tot -15°C weerstaan.

Opruwen ondergrond voor hechting met Ucrete MF   Ucrete basecoat ingestrooid   Ucrete basecoat afgelakt in blauw  

Perfect voor de voedingsindustrie
Ucrete omvat een range vloersystemen waarmee we naadloos kunnen inspelen op specifieke eisen en omstandigheden. De met “Indoor Air Comfort Gold Label” gecertificeerde vloeren zijn dicht en ondoorlatend; ideaal voor de voedingsindustrie. Kenmerkend voor het assortiment Ucrete vloeren is de lange levensduur, de hoge weerstand tegen chemicaliën, impact en thermische schokken.

Aanbrengen plinten in de renovatievloer bij Diverspack   Ucrete RG op plinten bij de renovatievloeren  

Hygiënische plinten
Aansluitend op de vloerafwerking zijn hygiënische plinten aangebracht. Vuilophoping wordt voorkomen, reiniging en schoonmaak is makkelijker, en de ondervloer is beschermd tegen insijpeling van vloeistoffen. De plinten zijn afgewerkt met Ucrete RG in dezelfde kleur als de renovatie vloeren. Deze mortel biedt, net zoals de Ucrete MF, een zeer hoge chemische, mechanische en thermische weerstand.

Net aangebrachte grijze Ucrete vloer   Op de trap aangebrachte Ucrete MF, grijs  

Kleurrijke afwerking

De renovatie vloeren bij DiversPack zijn afgewerkt met Ucrete MF in blauw en grijs. Nagenoeg alle Ucrete vloeren zijn in 8 kleuren leverbaar: créme, groen, groenbruin, rood, grijs, blauw, geel en oranje. Daarbij kan zowel voor een matte als glanzende variant worden gekozen. Download de brochure Ucrete vloeren (PDF) voor een weergave van deze kleuren en meer informatie over dit ijzersterke vloersysteem.

Onze aanpak

SR Vloeren begint elk renovatieproject met een uitgebreide inspectie van de bestaande vloer. We controleren op scheuren, losliggende gedeeltes, de staat van de plinten en o.a. de aansluiting op fundaties. Ook de betonconstructie en het eventuele afwateringssysteem hebben onze volledige aandacht. Op basis van die inspectie, gecombineerd met de aan de renovatie vloeren gestelde eisen, wensen en functionaliteiten, kunnen we gericht adviseren over de juiste oplossing en aanpak. Wilt u meer weten over onze aanpak bij vloerrenovatie? Neem dan contact met ons op.

Overgang grijze en blauwe renovatie vloeren DiversPack

Expert in renovatie vloeren

Is DiversPack expert in het verpakken en versnijden van kaas, wij zijn dat in renovatie vloeren. Onze status als System Partner van Master Builders Solutions onderschrijft onze kennis, ervaring en hoge kwaliteitsstandaarden en biedt vele zekerheden. Zo kunnen wij als een van de weinigen in Nederland tot 15 jaar verlengde garantie geven op de door ons aangebrachte vloersystemen.

Voedingsindustrie als specialisatie
Als expert in renovatie vloeren, hebben we ons gespecialiseerd in de voedingsindustrie. Tot onze opdrachtgevers mogen we onder meer Heineken, Verstegen Spices & Sauses, Pepsico Nederland, Farm Frites International, Interovo Egg Group, Borgesius Bakkersland, Friesland Campina, Lidl, Signature Foods, BerryWorld, Koninklijke Vezet, Hessing, Albert Heijn en nog vele andere referenties rekenen.

Publicatiedatum 'Renovatie vloeren bij DiversPack' 21-12-2021.

SR Vloeren B.V.
Ippelseweg 31
4255 HW Nieuwendijk
Nederland

P +31 (0)18 351 53 71
M +31 (0)6 36 03 92 27
E info@sr-vloeren.nl

IBAN: NL74INGB0009196907
BIC: INGBNL2A

BTW: NL85.98.30.937.B01
KvK: 74266578

RENOVATIE VLOER BIJ VERBOUWING BEDRIJFSPAND

Renovatie vloer bij verbouwing bedrijfspand

Verbouwing bedrijfspand? Voor een renovatie van de vloer belt u +31 (0)18 351 53 71. En dat deed ook Van Hessen. Want die weet dat we voor elk vloerprobleem een oplossing bieden.

RENOVEREN PRODUCTIEVLOEREN HESSING SUPERVERS

Renoveren productievloeren Hessing Supervers

Ook bij het renoveren van een productievloer bieden we kwaliteit, maatwerk, snelheid en garantie. We zijn trots op resultaat dat we voor Hessing Supervers hebben gerealiseerd.

VLOERRENOVATIE

VLOEROPLOSSINGEN

UCRETE

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOADS

SITEMAP

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SR Vloeren, Breda

SR Vloeren B.V. is onderdeel van de Ruys Groep B.V.