SR Vloeren, Breda

VLOERRENOVATIE

|

VLOEROPLOSSINGEN

|

REFERENTIES

|

NIEUWS

|

SR VLOEREN

|

CONTACT

 Renovatie vloer? Stilstand is achteruitgang.
Beperk downtime, kies voor kwaliteit.


Tijd is geld

Bel 018 351 53 71 voor vloerherstel
en renovatievloeren zonder oponthoud.

Renovatievloer van topkwaliteit
garantie op elke renovatie vloer

Elke renovatievloer met garantie. Van A tot Z uitgevoerde renovatie vloer Renovatievloer nodig? SR Vloeren regelt het van A tot Z: snel, goed, betaalbaar én met garantie. Garantie die we als expert in renovatievloeren tot maar liefst 15 jaar kunnen uitbreiden. Bel 018 351 53 71 voor een maatwerk renovatie vloer van duurzame topkwaliteit. 

Onze kracht? Snelheid, kwaliteit en een integer advies gebaseerd op ruim 25 jaar kennis en ervaring. En vloeroplossingen die aansluiten bij uw eisen, wensen én bedrijfsvoering. 

Kosten renovatievloer

Tijd is geld. SR Vloeren levert de de renovatie vloer dan ook snel op. We houden de doorlooptijd namelijk bijzonder kort. De verschillende fases - denk aan het afbreken en storten van een betonvloer, het uitzagen en stellen van RVS afvoergoten, het plaatsen van een vloer op afschot en het aanbrengen van een zwaar belastbare industriële Ucrete vloer - lopen naadloos in elkaar over. Die werkwijze vertaalt zich in lagere renovatievloer kosten.

Life Cycle kosten
De levensduur van de producten die SR Vloeren bij zowel vloerherstel, als de renovatie van vloeren hanteert, wijkt in positieve zin af van gangbare materialen. Daar waar een standaard renovatievloer gemiddeld 15 jaar meegaat, leveren wij vloeroplossingen met een gemiddelde levensduur van 30 jaar. Die buitengewone levensduur, gecombineerd met o.a. eenvoudige reiniging en het weinige onderhoud, maakt de life cycle kosten van de renovatie vloer bijzonder interessant.

Renovatievloer: inzagen van de betonvloer t.b.v. afwatering Slopen van de betonvloer voor opbouw renovatievloer

Innovatie beperkt downtime

Met onze SR Cem - een speciale betonmix - kunnen we de renovatievloer zeer snel opleveren. Normaal moet een nieuwe betonvloer voor verdere bewerking 28 dagen drogen. Met de SR Cem is dit teruggebracht tot 48 uur. Dat scheelt dus maar liefst 26 dagen; een periode waarin uw bedrijfsactiviteiten door kunnen blijven gaan. Ook vloerherstel wordt met minimaal oponthoud uitgevoerd. Volg voor updates over onze innovaties en ons bedrijf de nieuwspagina.

Maatwerk bij renovatie vloer
De combinatie van ervaring, aanpak, innovaties én producten maakt dat we de downtime tot een minimum beperken. Onze maatwerk vloeroplossingen excelleren in prijs-kwaliteitverhouding, levensduur en kracht. Daarnaast kunnen de vloersystemen snel worden toegepast, verwerkt én opgeleverd. Zo is de Ucrete CS al na 2 uur volledig belastbaar wat het bijzonder geschikt maakt als renovatievloer.

Elke renovatie Uniek

We hebben renovatievloeren opgeleverd voor talloze opdrachtgevers uit food, industrie en bedrijfsleven. Ook al is iedere opgeleverde renovatie vloer uniek; er zitten bijzondere projecten bij. Zo hebben we voor BerryWorld in Made met maar liefst 11.000 meter Ucrete MF vloeren bijgedragen aan de BREEAM Outstanding certificering. Voor diezelfde opdrachtgever hebben we de veiligheid van de expeditieruimte verhoogd door met meerdere kleuren Ucrete te werken.

Van een andere orde was de renovatievloer voor NS Overvecht. Met goed plannen, vakkundig werk leveren én het juiste vloersysteem hebben we de reizigersstroom niet onderbroken. Ook bij de realisatie van de renovatievloer in de koekjesfabriek kon de productie van gevulde koeken gewoon doorgaan. En zo hebben we nog veel meer renovatieprojecten mogen uitvoeren. U vindt ze bij onze referenties.

Renovatie vloer met garantie
Samen met ketenpartner MBCC Master Builder Solutions bieden we op alle door ons aangebrachte vloersystemen verlengde garantie. En dat kan oplopen tot wel 15 jaar. Behalve die garantie op de renovatie vloer kunnen we u als Business Partner van MBCC Master Builders Solutions de zekerheid bieden van: technische ondersteuning door MBCC Master Builders Solutions, up-to-date kennis en vaardigheden en een samenwerking met een hooggekwalificeerde en gecertificeerde partner.

Het plaatsen van afvoergoten SR Cem vermindert downtime aanleg renovatievloeren

Topkwaliteit gegarandeerd

SR Vloeren werkt alleen met de beste mensen en materialen. En dat loont. De producten die wij voor de renovatie vloer en het vloerherstel gebruiken zijn gecertificeerd door onafhankelijke testinstituten in overeenstemming met nationale en/of internationale vereisten. Ruim 25 jaar ervaring, producten van het hoogste niveau en een ervaren en gecertificeerd team met hoge kwaliteitsstandaarden, maakt dat we kwaliteit kunnen garanderen. Van advies tot oplevering. Op zowel de korte als lange termijn. En voor elke renovatievloer.

De slagkracht van de Ruys Groep
SR Vloeren maakt deel uit van de Ruys Groep waartoe o.a. ook Ruys Vloeren, De Bedrijfsvloer en MR Vloeren behoren. Dit zijn elk zelfstandige ondernemingen met ieder hun eigen specialisme. We delen onze kennis en ervaring en investeren gezamenlijk in innovaties als de SR Cem, productontwikkeling en het verder uitbouwen van de kwalitatieve voorsprong van de Ruys Groep.

Nieuwe betonvloer en afschotvloer Levering renovatievloeren volgens planning en met minimale down-time

Meer informatie

Gaten of scheuren in de betonvloer? Is uw bedrijfsvloer door loszittende gedeeltes niet langer veilig? In dergelijke gevallen kan SR Vloeren met vloerherstel de schade vlot en effectief verhelpen. Daarbij houden we - net zoals bij oplevering van een renovatie vloer - in onze planning rekening met uw bedrijfsprocessen zodat deze niet of nauwelijks stil komen te liggen.

Neem contact op voor een vrijblijvende inspectie op uw locatie. Op basis daarvan kunnen wij u gericht adviseren of de bedrijfsvloer met enkele reparaties weer aan uw eisen en wensen voldoet of dat een renovatievloer een betere optie is.

sr vloeren

De kracht van de unieke samenwerking tussen Edwin Slingerland en Hendrik Ruys

referenties

Referenties SR Vloeren; voorbeelden van onze ervaring

referenties 2

2e pagina referenties en projecten van SR Vloeren

Ucrete

Ucrete vloeren, de sterkste ter wereld

nieuws

Nieuws van en over SR Vloeren uit Noord-Brabant

Zeer korte downtime met Ucrete CS

Esthetische industrievloer Ucrete CS ideaal voor vloerrenovatie

24 uur na oplevering alweer belastbaar

24 uur na renovatie vloer volledig belastbaar

3 kleuren Ucrete voor BerryWorld in Made

Kleuren Ucrete als veilige indeling

SR Vloeren B.V.
Ippelseweg 31
4255 HW Nieuwendijk
Nederland

P +31 (0)18 351 53 71
M +31 (0)6 36 03 92 27
E info@sr-vloeren.nl

IBAN: NL74INGB0009196907
BIC: INGBNL2A

BTW: NL85.98.30.937.B01
KvK: 74266578

RENOVATIE VLOER BIJ VERBOUWING BEDRIJFSPAND

Renovatie vloer bij verbouwing bedrijfspand

Verbouwing bedrijfspand? Voor een renovatie van de vloer belt u +31 (0)18 351 53 71. En dat deed ook Van Hessen. Want die weet dat we voor elk vloerprobleem een oplossing bieden.

RENOVEREN PRODUCTIEVLOEREN HESSING SUPERVERS

Renoveren productievloeren Hessing Supervers

Ook bij het renoveren van een productievloer bieden we kwaliteit, maatwerk, snelheid en garantie. We zijn trots op resultaat dat we voor Hessing Supervers hebben gerealiseerd.

VLOERRENOVATIE

VLOEROPLOSSINGEN

UCRETE

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOADS

SITEMAP

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SR Vloeren, Breda

SR Vloeren B.V. is onderdeel van de Ruys Groep B.V.