SR Vloeren, Breda

VLOERRENOVATIE

|

VLOEROPLOSSINGEN

|

REFERENTIES

|

NIEUWS

|

SR VLOEREN

|

CONTACT

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel via email
Print deze pagina

Druk met renovatievloer projecten

Veel projecten in vloerrenovatie

De afgelopen tijd zijn we druk geweest met diverse renovatievloer projecten. Grote en kleine projecten in talloze branches, met uiteenlopende oppervlakten, gevarieerde omstandigheden en steeds unieke vereisten. Toch is het elke keer weer gelukt de werkzaamheden met gewenst resultaat op te leveren. En de kwaliteit te leveren waar we voor staan.

diverse renovatievloer projecten

Waar we zo druk mee waren? Met een renovatievloer voor de grootste groentesnijder van Nederland bijvoorbeeld. Vrijdag begonnen en zondagavond alweer opgeleverd. Zonder downtime. Want de productie op deze lijn kon maandagochtend 05.00 gewoon van start. En zo gaan we nog 18 fases voor ze uitvoeren. Ook uitgevoerd: een renovatieproject van meer dan 3.000 m2 voor de foodindustrie. Onze werkzaamheden? O.a. de ondergrondvoorbehandeling, plaatsing van vloeren op afschot, RVS afwatering en tot slot de levering van een op de productieprocessen afgestemde Ucrete vloer.

Ucrete vloer veel toegepast

Ook bij Cargill - een van onze vaste klanten - hebben we in de afgelopen weken behoorlijk wat meters gemaakt. Een complete verdieping is gerenoveerd. We hebben vloeren op afschot gestort en deze afgewerkt met Ucrete. De unieke eigenschappen van Ucrete maken maatwerk vloeroplossingen mogelijk. Exact wat we bij de opdrachtgever in de AGF-industrie hebben geleverd. Maatwerk. Om precies te zijn 2.250 m2 Ucrete MF40 antistatisch. Een voor hen perfecte oplossing die naadloos aansluit bij de eisen en wensen die aan de vloer worden gesteld. Meer weten over onze aanpak of opgeleverde renovatievloeren? Behoefte aan maatwerk in renovatievloeren? Bel dan met 018 351 53 71 voor het maken van een afspraak.

GROENTESNIJDER

Renovatievloer groenteverwerking
 

FOODINDUSTRIE

Renovatie foodindustrie
 

CARGILL

Resultaat vloerrenovatie Cargill
 

AGF

Ucrete MF AS voor AGF

Vorig nieuwsbericht: contract vloeronderhoud voor Bakkerij Goedhart.
Volgend nieuwsbericht: eerste fase bij Hitachi Amsterdam

SR Vloeren B.V.
Ippelseweg 31
4255 HW Nieuwendijk
Nederland

P +31 (0)18 351 53 71
M +31 (0)6 36 03 92 27
E info@sr-vloeren.nl

IBAN: NL74INGB0009196907
BIC: INGBNL2A

BTW: NL85.98.30.937.B01
KvK: 74266578

RENOVATIE VLOER BIJ VERBOUWING BEDRIJFSPAND

Renovatie vloer bij verbouwing bedrijfspand

Verbouwing bedrijfspand? Voor een renovatie van de vloer belt u +31 (0)18 351 53 71. En dat deed ook Van Hessen. Want die weet dat we voor elk vloerprobleem een oplossing bieden.

RENOVEREN PRODUCTIEVLOEREN HESSING SUPERVERS

Renoveren productievloeren Hessing Supervers

Ook bij het renoveren van een productievloer bieden we kwaliteit, maatwerk, snelheid en garantie. We zijn trots op resultaat dat we voor Hessing Supervers hebben gerealiseerd.

VLOERRENOVATIE

VLOEROPLOSSINGEN

UCRETE

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOADS

SITEMAP

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SR Vloeren, Breda

SR Vloeren B.V. is onderdeel van de Ruys Groep B.V.