SR Vloeren, Breda

VLOERRENOVATIE

|

VLOEROPLOSSINGEN

|

REFERENTIES

|

NIEUWS

|

SR VLOEREN

|

CONTACT

 


Renovatievloer? Stilstand is achteruitgang.
Beperk downtime, kies voor kwaliteit.


Tijd is geld.

Bel 076 78 57824 voor vloer renovatie
en vloer reparatie zonder oponthoud.

Vloer renovatie met garantie
iedere renovatievloer perfect

Renovatievloer voor de voedingsindustrie na vloer renovatie van A tot Z Vloer renovatie van A tot Z: dat doen we snel, goed, betaalbaar én met garantie. Of we nu complexe vloer reparaties uitvoeren, een toplaag herstellen of een vloer op afschot plaatsen; de renovatievloer is zo goed als nieuw. Onze kracht? Een integer advies gebaseerd op ruim 25 jaar kennis en ervaring. Daarbij bieden we vloeroplossingen die aansluiten bij uw eisen, wensen én bedrijfsvoering. Kortom, de hoogste kwaliteit in zowel vloer renovatie als vloer reparatie. En dat maakt iedere renovatievloer perfect...

Vloer renovatie kosten

SR Vloeren kan uw renovatievloer snel opleveren. We houden de doorlooptijd van een vloerrenovatie namelijk bijzonder kort. De verschillende fases - denk aan het afbreken en storten van een betonvloer, het uitzagen en stellen van RVS afvoergoten, het plaatsen van een vloer op afschot en het aanbrengen van een zwaar belastbare industriële Ucrete vloer - lopen naadloos in elkaar over. De wachttijden worden beperkt wat zich in lagere vloer renovatie kosten vertaalt.

Innovatie drukt kosten renovatievloer

Met de door ons ontwikkelde SR Cem - een speciale betonmix - kunnen we de renovatievloer zeer snel opleveren. Normaal moet een nieuwe betonvloer maar liefst 28 dagen drogen voordat verdere vloerrenovatie plaats kan vinden. Met de SR Cem is dit teruggebracht tot 48 uur. Dat scheelt dus maar liefst 26 dagen; een periode waarin uw bedrijfsactiviteiten dankzij SR Vloeren gewoon door kunnen blijven gaan. Ook vloer reparaties voeren we met minimale vertragingen voor het productieproces uit.

Inzagen betonvloer voor de te plaatsen afwatering Slopen betonvloer voor afwateringssysteem

vloer renovatie met garantie

De levensduur van de producten die SR Vloeren bij zowel vloer reparaties, als vloer renovaties hanteert, wijkt in positieve zin af van gangbare materialen. Daar waar een standaard renovatievloer gemiddeld 15 jaar meegaat, levert SR Vloeren vloeroplossingen met een gemiddelde levensduur van 30 jaar. Overigens bieden we samen met ketenpartner Master Builder Solutions op alle door ons aangebrachte vloersystemen, zoals de oersterke Ucrete vloeren, garantie.

Plaatsen en stellen van de RVS afvoergoten Storten van de sneldrogende, nieuwe betonvloer

Renovatievloer met gegarandeerde kwaliteit

SR Vloeren werkt alleen met de beste mensen en materialen. En dat loont. De producten die wij voor vloer renovaties en vloer reparaties gebruiken zijn gecertificeerd door onafhankelijke testinstituten in overeenstemming met nationale en/of internationale vereisten. Ruim 25 jaar ervaring, producten van het hoogste niveau en een ervaren en gecertificeerd team met hoge kwaliteitsstandaarden, maakt dat we kwaliteit kunnen garanderen. Van advies tot oplevering. Op zowel de korte als lange termijn. En voor elke renovatievloer.

Nieuwe betonvloer en afschotvloer HACCP vloer Ucrete DP10 ideaal voor voedingsindustrie

Meer informatie

Gaten of scheuren in de betonvloer? Is uw bedrijfsvloer door loszittende gedeeltes niet langer veilig? In dergelijke gevallen kan SR Vloeren met vloer reparatie de schade vlot en effectief verhelpen. Daarbij houden we - net zoals bij uitvoering van een vloer renovatie - in onze planning rekening met uw bedrijfsprocessen zodat deze niet of nauwelijks stil komen te liggen. Neem contact op voor een vrijblijvende inspectie op uw locatie. Op basis daarvan kunnen wij u gericht adviseren of de bedrijfsvloer met enkele vloer reparaties weer aan uw eisen en wensen voldoet of dat een renovatievloer een betere optie is.

sr vloeren

De kracht van de unieke samenwerking tussen Edwin Slingerland en Hendrik Ruys

Renovatie vloer banket bakkerij en Ucrete DP10

Renovatie vloer bakkerij met gele Ucrete DP10

Vloerrenovatie met vloer op afschot en RVS goot

Vloerrenovatie Brabant met vloer op afschot, RVS goot en Ucrete DP20

24 uur na renovatie vloer belastbaar

24 uur na renovatie vloer volledig belastbaar

Vloerrenovatie slachterij met HACCP vloer

Snelle vloerrenovatie slachterij met ijzersterke HACCP vloer

Renovatievloer laboratorium Flevoland

Naadloze renovatievloer voor laboratorium in Flevoland

SR Vloeren B.V.
Hazepad 15, Unit 6
4825 AV Breda
Nederland

P +31 (0)76 78 57 824
M +31 (0)6 36 03 92 27
E info@sr-vloeren.nl

IBAN: NL74INGB0009196907
BIC: INGBNL2A

BTW: NL85.98.30.937.B01
KvK: 74266578

IN 2020: 30000 M2 UCRETE VLOEREN

In 2020 maar liefst 30000 meter Ucrete vloeren gelegd

Maar liefst 30000 vierkante meter Ucrete hebben we in 2020 geplaatst. De optelsom van uiteenlopende vloer renovatie projecten in food, industrie en bedrijfsleven.

11000 M2 UCRETE MF OP PRODUCTIEVLOER BERRYWORLD MADE

Ucrete MF als zuurbestendige productievloer

Opgeleverd: 11000 m2 zuurbestendige Ucrete MF. Dit biedt de productievloer bij BerryWorld in Made duurzame bescherming tegen fruitzuren en chemicaliën.

VLOERRENOVATIE

VLOEROPLOSSINGEN

UCRETE VLOEREN

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOADS

SITEMAP

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SR Vloeren, Breda

SR Vloeren B.V. is onderdeel van de Ruys Groep B.V.