SR Vloeren, Breda

VLOERRENOVATIE

|

VLOEROPLOSSINGEN

|

REFERENTIES

|

NIEUWS

|

SR VLOEREN

|

CONTACT

 

maatwerk renovatievloer, levensduur > 25 jaar
weerstaat chemicaliën en o.a. melkzuur
geschikt van -40°C tot 130°C en thermische schokken
Halal- en HACCP-gecertificeerd
Indoor Air Comfort Gold certificering voor lage emissies

zuivelindustrie

hygiënisch, homogeen, naadloos en vloeistofdicht
perfecte aansluiting op RVS afvoergoten en -putten
minimale downtime, verlengde garantie
voor elke zone een aangepaste antislipprofiel

renovatievloer zuivelindustrie
sterk, veilig en hygiënisch

Opgeleverde renovatievloer zuivelindustrie

Een renovatievloer voor de zuivelindustrie leveren we met minimale downtime én met garantie op. Een passende vloeroplossing die duurzaam, sterk, veilig, hygiënisch en HACCP- en Halal-gekeurd is. En duurzame bescherming biedt tegen de mechanische, thermische en organische belasting van het verwerken van zuivel. Dát kunt u van SR Vloeren verwachten.

Renovatievloer? Neem voor een op de zuivelindustrie toegespitste vloeroplossing contact met ons op.

Renovatievloeren voor de zuivelindustrie
Heftruckverkeer, machinale belasting, temperatuurschokken, blootstelling aan pekel, vetten, zuren en andere organische stoffen... vloeren in de zuivelindustrie moeten op meerdere fronten tegen een stootje kunnen. Maar vooral functioneel, veilig en hygiënisch zijn.

Als aan een van deze vereisten niet meer wordt voldaan, zorgt SR Vloeren voor een passende renovatievloer. Met het unieke assortiment Ucrete vloeren kunnen we namelijk naadloos inspelen op alle eisen en wensen die aan een vloer in zuivelindustrie worden gesteld. En met onze expertise doen we dat snel, goed, betaalbaar én met garantie. Meer weten? Bel +31 (0)6 36 03 92 27

Reden voor renovatievloer zuivelindustrie Opruwen bestaande vloerafwerking t.b.v. renovatie vloer Schuren ondergrond voor aanhechting met renovatievloer Hoogteverschil vloer opgelost Renovatievloer zuivelindustrie afgewerkt met Ucrete MF

Renovatievloer voor Ozgazi

SR Vloeren is specialist in vloerrenovatie voor industrie, food en bedrijfsleven. Ook onze ervaring in de zuivelindustrie is groot. Zo hebben we voor Ozgazi in Etten-Leur een renovatievloer van het type Ucrete MF verzorgd. Dit snel te plaatsen vloersysteem weerstaat niet alleen mechanische, thermische en organische belasting, maar voldoet ook aan alle wet- en regelgeving die voor de zuivelindustrie geldt.

Advies en aanpak
Bij plasvorming, scheuren of gaten in de vloer of - zoals bij Ozgazi - het niet langer voldoen aan de wet- en regelgeving - belt u met SR Vloeren voor een advies over de juiste renovatievloer. Deze is afgestemd op zowel de bedrijfsprocessen als de eisen en wensen die aan de vloer worden gesteld. Ook in onze aanpak houden we rekening met die processen door de downtime te minimaliseren.

Maatwerk renovatievloer

Bedrijven in de zuivelindustrie stellen elk andere eisen aan de vloer. Ook omstandigheden en activiteiten lopen uiteen. Vandaar dat elke renovatievloer maatwerk is. Maar stuk voor stuk wel duurzaam, sterk, veilig, hygiënisch en HACCP- en Halal-gekeurd zijn. Als Preferred Applicator Ucrete vloeren garanderen we daarbij niet alleen de hoogste kwaliteit, maar ook verlengde garantie op elke renovatievloer.

Ook voor complexe vloerrenovaties draait SR Vloeren de hand niet om. Het afbreken en storten van een betonvloer, het uitzagen en stellen van RVS afvoergoten, het plaatsen van een vloer op afschot of het juist vlakken van een vloer, het aanbrengen van een Ucrete vloer... werkzaamheden die we met eigen teams en in opeenvolgende fases uitvoeren. Dat garandeert niet alleen een korte doorlooptijd, maar ook een renovatievloer van topkwaliteit.

Vloeroplossingen voor de zuivelindustrie

Wilt u naar aanleiding van dit artikel meer weten over onze kennis, ervaring en aanpak? Benieuwd naar onze oplossingen voor de zuivelindustrie? Of wilt u eens van gedachten wisselen over de juiste renovatievloer voor uw bedrijf? Via ons contactformulier kunt u uw interesse kenbaar maken. We nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Publicatiedatum 'Renovatievloer zuivelindustrie': 28-01-2021.

sr vloeren

De kracht van de unieke samenwerking tussen Edwin Slingerland en Hendrik Ruys

referenties

Referenties SR Vloeren; voorbeelden van onze ervaring

24 uur na oplevering alweer belastbaar

24 uur na renovatie vloer volledig belastbaar

Ucrete

Ucrete vloeren, de sterkste ter wereld

3 kleuren Ucrete voor BerryWorld in Made

Kleuren Ucrete als veilige indeling

vloerrenovatie

Renovatievloer? De hoogste kwaliteit renovatie vloer met garantie

SR Vloeren B.V.
Ippelseweg 31
4255 HW Nieuwendijk
Nederland

P +31 (0)18 351 53 71
M +31 (0)6 36 03 92 27
E info@sr-vloeren.nl

IBAN: NL74INGB0009196907
BIC: INGBNL2A

BTW: NL85.98.30.937.B01
KvK: 74266578

RENOVATIE VLOER BIJ VERBOUWING BEDRIJFSPAND

Renovatie vloer bij verbouwing bedrijfspand

Verbouwing bedrijfspand? Voor een renovatie van de vloer belt u +31 (0)18 351 53 71. En dat deed ook Van Hessen. Want die weet dat we voor elk vloerprobleem een oplossing bieden.

RENOVEREN PRODUCTIEVLOEREN HESSING SUPERVERS

Renoveren productievloeren Hessing Supervers

Ook bij het renoveren van een productievloer bieden we kwaliteit, maatwerk, snelheid en garantie. We zijn trots op resultaat dat we voor Hessing Supervers hebben gerealiseerd.

VLOERRENOVATIE

VLOEROPLOSSINGEN

UCRETE

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOADS

SITEMAP

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SR Vloeren, Breda

SR Vloeren B.V. is onderdeel van de Ruys Groep B.V.