SR Vloeren, Breda

VLOERRENOVATIE

|

VLOEROPLOSSINGEN

|

REFERENTIES

|

NIEUWS

|

SR VLOEREN

|

CONTACT

Renoveren productievloeren Hessing Supervers

Renoveren productievloeren met Ucrete DP10

We kijken met plezier terug op het renoveren van de productievloeren bij Hessing Supervers. Het is namelijk altijd weer bijzonder om met een vaste opdrachtgever samen te werken. Hessing Supervers weet uit ervaring dat we de hoogste kwaliteit in renovatievloeren leveren. En dat we snel en oplossingsgericht handelen. Vandaar dat we regelmatig worden ingeschakeld voor renovaties. We zijn trots op dat vertrouwen šŸ’Ŗ En trots op het resultaat van het renoveren van elke opgeleverde productievloer.
Hessing Supervers, 7 miljoen verpakkingen per week
Hessing Supervers is in de 60 jaar van haar bestaan uitgegroeid tot een van de 3 grootste leveranciers van vers gesneden groente en fruit. Het familiebedrijf telt ruim 1500 medewerkers, biedt 800 kant-en-klare versproducten en levert zo'n 7 miljoen verpakkingen met superverse groente en fruit per week. Daarvoor heeft Hessing een eigen transportbedrijf en 6 productielocaties, te weten: Zwaagdijk, Helmond, Sint Annaparochie, Belfeld, Tacken in Duitsland en Bønnelykken in Denemarken. Op bijna al die locaties hebben wij productievloeren mogen renoveren.

Voorbereiding renoveren productievloeren

SR Vloeren gaat bij het renoveren van vloeren niet over 1 nacht ijs. Naast inventarisatie van de belasting van de vloer, alsmede de normeringen, veiligheids- en gebruikerseisen, onderzoeken we de kwaliteit van de bestaande constructie. Zo kunnen we gericht adviseren over de juiste aanpak en afwerking bij vloerrenovatie. Ook bij de te renoveren productievloeren is deze werkwijze gehanteerd.

Hechtsterkte metingen Kernboringen voor renovatievloer

Hechtsterkte meten
Op de te renoveren vloer zijn proefvlakken aangebracht. Dit om de hechtsterkte te kunnen meten. Uit de meting bleek dat de aanhechtsterkte van de vrijgekomen, cementgebonden betonnen ondergrond voldoende is om de Ucrete vloer te laten hechten.

Kernboring
Ook de kernboring bleek geen bezwaar op te leveren voor het renoveren van de productievloeren. Met een kernboring kan onder andere de porositeit, druktsterkte, carbonatatie, volumieke massa, cementsamenstelling en waterindringing worden achterhaald.

Ucrete DP voor Hessing Supervers

Ucrete DP vloeren zijn ideaal voor de voedingsindustrie. Het systeem is zowel chemisch, mechanisch als thermisch zwaar te belasten, en tegelijkertijd zeer hygiënisch. Naast een Halal- en HACCP-certificatie, is ook het "Indoor Air Comfort Gold Label" toegekend. De makkelijk te reinigen Ucrete DP antislip vloeren kennen een lage emissie terwijl voedingsmiddelen door de afgewerkte vloer niet worden aangetast. Voor Hessing Supervers is een Ucrete DP10 (oppervlaktestructuur van 45-50 / R11) vloersysteem in een dikte van 4 mm (BC4) opgeleverd. We hebben in meerdere fases diverse productievloeren opgeleverd. 

Verwijderen oude productievloer

Aanpak productievloeren

Dankzij een strakke planning die vooraf is afgestemd met de opdrachtgever, wordt de downtime bij elk renovatieproject tot een minimum teruggebracht. Niet alleen die planning, maar ook ons voorraadbeheer, ervaren teams en een soepele overgang tussen alle werkzaamheden, zijn typerend voor onze aanpak.

Bij het renoveren zijn achtereenvolgens de volgende stappen gezet:

Ucrete F5 filler als antislip laag in de vloer Aanbrengen van de Ucrete TopCoat

Ucrete DP10 BC4 vloersysteem

Renoveren van vloeren

Ook bij het renoveren van productievloeren bieden we kwaliteit, maatwerk, snelheid én garantie. We leveren duurzame en functionele renovatievloeren die naadloos aansluiten op de gestelde eisen en wensen. Die we vaak kunnen opleveren zonder kostbare downtime. En waar we als System Partner Master Builders Solutions ook nog eens tot 15 jaar verlengde garantie op kunnen geven.
Meer informatie
Neem voor meer informatie over het renoveren van vloeren of de beste oplossing voor uw productievloeren, contact met ons op. Ook als u meer wilt weten over onze aanpak, onze ervaring of de kracht van de Ruys Groep, staan we u graag te woord.

Publicatiedatum 'Renoveren productievloer Hessing Supervers' 4-4-2022.

sr vloeren

De kracht van de unieke samenwerking tussen Edwin Slingerland en Hendrik Ruys

HACCP antislip vloer groenteverwerking

HACCP antislip vloer groentevewerking is veilig Ʃn efficiƫnt

vloerrenovatie

Renovatievloer? De hoogste kwaliteit renovatie vloer met garantie

11000 m2 Ucrete MF BREEAM Outstanding

Ucrete MF als zuurbestendige productievloer

Ucrete

Ucrete vloeren, de sterkste ter wereld

RVS goot en Ucrete vloer voor fruitverwerker

Hygiƫnische en duurzame RVS goot en Ucrete vloer voor fruitverwerker

referenties

Referenties SR Vloeren; voorbeelden van onze ervaring

vloeroplossingen

Maatwerk vloer oplossingen voor elke branche en toepassing

SR Vloeren B.V.
Ippelseweg 31
4255 HW Nieuwendijk
Nederland

P +31 (0)18 351 53 71
M +31 (0)6 36 03 92 27
E info@sr-vloeren.nl

IBAN: NL74INGB0009196907
BIC: INGBNL2A

BTW: NL85.98.30.937.B01
KvK: 74266578

RENOVATIE VLOER BIJ VERBOUWING BEDRIJFSPAND

Renovatie vloer bij verbouwing bedrijfspand

Verbouwing bedrijfspand? Voor een renovatie van de vloer belt u +31 (0)18 351 53 71. En dat deed ook Van Hessen. Want die weet dat we voor elk vloerprobleem een oplossing bieden.

RENOVEREN PRODUCTIEVLOEREN HESSING SUPERVERS

Renoveren productievloeren Hessing Supervers

Ook bij het renoveren van een productievloer bieden we kwaliteit, maatwerk, snelheid en garantie. We zijn trots op resultaat dat we voor Hessing Supervers hebben gerealiseerd.

VLOERRENOVATIE

VLOEROPLOSSINGEN

UCRETE

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOADS

SITEMAP

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SR Vloeren, Breda

SR Vloeren B.V. is onderdeel van de Ruys Groep B.V.