SR Vloeren, Breda

VLOERRENOVATIE

|

VLOEROPLOSSINGEN

|

REFERENTIES

|

NIEUWS

|

SR VLOEREN

|

CONTACT

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel via email
Print deze pagina

RVS goot en Ucrete vloer voor AGF industrie

Ucrete vloer met RVS goot naadloze oplossing De voor snel groeiende fruitverwerker opgeleverde Ucrete vloer met RVS goot sluit naadloos aan bij de bedrijfsprocessen in de AGF industrie. De vloer is antislip uitgevoerd, vraagt weinig onderhoud en kan makkelijk gereinigd worden. De vloer is op afschot geplaatst waardoor plasvorming achterwege blijft. Zowel de Ucrete vloer als RVS goot voldoen aan de hoogste HACCP-normeringen en weerstaan chemische, thermische en mechanische impact. Kortom, een duurzame vloeroplossing voor de fruitverwerker uit Oud-Beijerland.

In dit bedrijf worden op duurzame en veelal ambachtelijke wijze de lekkerste fruitsalades en halffabricaten voor hotels, zorginstellingen, bakkerijen, supermarkten, scholen en cateraars gemaakt. Deze opkomende speler in de AGF-industrie onderscheidt zich naar eigen zeggen door excellente kwaliteit en klantspecifieke oplossingen. En daar sluit SR Vloeren, met de kwaliteit en het maatwerk van de geleverde Ucrete vloer en RVS goot, perfect bij aan.

Aanleiding werkzaamheden

Snelle groei en een toenemende vraag vanuit de retail naar versgesneden fruit, vormde de aanleiding voor een verbouwing van het 'snijpaleis' in Oud-Beijerland. De ruimte voor het snijden en verwerken van fruit is 6 keer zo groot geworden en diende van duurzame en hygiënische vloeren te worden voorzien.

Aanleg vloer op afschot met RVS goot Ucrete vloer met RVS afvoergoot

Advies: Ucrete vloer met RVS goot

Afgestemd op de bedrijfsprocessen en passend bij de wet- en regelgeving voor de AGF-industrie, hebben we geadviseerd de productieruimte te voorzien van een nieuwe betonvloer op afschot, een RVS goot en een Ucrete BC4DP10 vloer. Deze behoort tot de Ucrete DP vloersystemen die met verschillende laagdiktes en oppervlakteprofielen leverbaar zijn. Deze vloersystemen zijn bestand zijn tegen vloeistoffen tot 130°C en temperaturen tot -40°C, impact en chemicaliën wat ze zeer geschikt maakt voor o.a. de voedingsindustrie.

Ucrete BC4DP10
De BASF Ucrete BC4DP10 antislipvloer beschikt over het "Indoor Air Comfort Gold Label" en is bestand tegen zware impact en agressieve chemicaliën zoals azijnzuur, melkzuur, oliezuur, citroenzuur, methanol en diverse minerale oliën, zouten en anorganische zuren.

Producten aanleg vloer AGF industrie

> RVS goot (2 x 18 m1) en en RVS putten
> SRCem staalvezel versterkte betonmix
> Ucrete DP antislip vloer met DP10 structuur en blauwe Ucrete TopCoat

Vloer op afschot, RVS goot en Ucrete vloer

Achtereenvolgens zijn de RVS goten gesteld, is het leidingwerk aangebracht en is dit aangesloten op de afvoergoten. Vervolgens is 359 m² staalvezel versterkte SRCem betonmix gestort en op afschot gebracht. Deze nieuwe druklaag is met stofarm kogelstralen opgeruwd en van verankeringsgroeven voorzien om de juiste hechting voor de Ucrete vloer te verkrijgen. Na het aanbrengen van de Ucrete BaseCoat, is deze ingezand voor het verkrijgen van de antislip laag. Tot slot is een Ucrete TopCoat in de kleur blauw aangebracht.

Maatwerk vloeren AGF-industrie

Heeft u interesse in onze maatwerk vloeroplossingen voor de AGF-industrie? Wilt u meer informatie over de specifieke Ucrete vloer en RVS goot die bij de fruitverwerker in Oud-Beijerland zijn toegepast? Neem gerust contact met ons op.

SR Vloeren B.V.
Ippelseweg 31
4255 HW Nieuwendijk
Nederland

P +31 (0)18 351 53 71
M +31 (0)6 36 03 92 27
E info@sr-vloeren.nl

IBAN: NL74INGB0009196907
BIC: INGBNL2A

BTW: NL85.98.30.937.B01
KvK: 74266578

RENOVATIE VLOER BIJ VERBOUWING BEDRIJFSPAND

Renovatie vloer bij verbouwing bedrijfspand

Verbouwing bedrijfspand? Voor een renovatie van de vloer belt u +31 (0)18 351 53 71. En dat deed ook Van Hessen. Want die weet dat we voor elk vloerprobleem een oplossing bieden.

RENOVEREN PRODUCTIEVLOEREN HESSING SUPERVERS

Renoveren productievloeren Hessing Supervers

Ook bij het renoveren van een productievloer bieden we kwaliteit, maatwerk, snelheid en garantie. We zijn trots op resultaat dat we voor Hessing Supervers hebben gerealiseerd.

VLOERRENOVATIE

VLOEROPLOSSINGEN

UCRETE

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOADS

SITEMAP

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SR Vloeren, Breda

SR Vloeren B.V. is onderdeel van de Ruys Groep B.V.