SR Vloeren, Breda

VLOERRENOVATIE

|

VLOEROPLOSSINGEN

|

REFERENTIES

|

NIEUWS

|

SR VLOEREN

|

CONTACT

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel via email
Print deze pagina

Saneren vloer voedingsindustrie

Resultaat saneren vloer voedingsindustrie

Het saneren van de vloer in de voedingsindustrie hebben we in slechts 4 dagen uitgevoerd. We hebben de oude vloer er uit gesloopt, nieuwe vloeren, goten en putten geleverd, afschot gestort en een nieuwe Ucrete vloer gelegd. Een goede voorbereiding, strakke planning en op elkaar ingespeeld team is essentieel om een dergelijk complex project snel en goed op te leveren. We zijn dan ook trots op het resultaat van het saneren van de vloer in de voedingsindustrie.

Maatwerk vloer voedingsindustrie

Een vloer in de voedingsindustrie moet aan hoge eisen voldoen. We spelen met passende vloeroplossingen in op aspecten als wet- en regelgeving, veiligheid, hygiëne en het bedrijfsproces. Daarbij houden we vanzelfsprekend rekening met belasting, reiniging, afschot en bijvoorbeeld afwatering. Zowel bij het volledig saneren van vloeren, als het uitvoeren van vloerreparaties of vloerrenovaties, bieden we maatwerk mét garantie.

We zijn System Partner van Master Builders Solutions. Een bevestiging van onze hoge kwaliteit en van grote meerwaarde voor onze opdrachtgevers. We kunnen namelijk tot 15 jaar verlengde garantie op elke door ons aangebrachte vloer en uitgevoerde reparaties geven. Daarnaast garandeert deze certificering onder andere technische ondersteuning door Master Builders Solutions en een grotere zekerheid tegen eventuele financiële schade. Dit, gecombineerd met ruim 25 jaar ervaring, maakt SR Vloeren tot ideale partner voor de voedingsindustrie.

Bestaande vloer saneren

saneren vloer Concorp

Als het om zoetwaren gaat, is het als zeer innovatief bekend staande Concorp een markleider in de voedingsindustrie. Sinds de start in 1917 heeft Concorp meerdere eigen merken op de markt gebracht zoals: Autodrop, Oldtimers, Schuttelaar, Van Slooten en Candy Cars. Daarnaast is het bedrijf de distributeur in Nederland van: Fisherman's Friend, Skittles, Ricola Loacker en Heksehyl. Het saneren van de vloer vond plaats bij de vestiging in Waddinxveen.

Voor het produceren, verpakken en verzenden van zoetwaren, moet de vloer tegen meer dan een stootje kunnen. Naast geldende wet- en regelgeving, zijn ook hygiëne, reiniging en antislipweerstand van belang voor een duurzame vloeroplossing. Op basis van onze analyse en geïnventariseerde eisen en wensen, is Concorp saneren van de vloer met een nieuwe betonvloer op afschot met SRCem en een Ucrete DP10 antislipvloer van 6 mm (BC6) geadviseerd. 

Aanpak 

Ook al heeft het saneren van de vloer maar 4 dagen in beslag genomen, er ging een gedegen voorbereiding aan vooraf. Daarbij verliep ook de samenwerking met onze opdrachtgever Concorp zoals vanouds vloeiend. De volgende aanpak is gehanteerd:

Levering betonmortel met staalvezel Na saneren vloer voedingsindustrie opbouwen Vloer stofarm kogelstralen

Saneren en renoveren, snel en goed

Volledig saneren van een vloer? We draaien onze hand er niet voor om. Het slopen van een constructievloer, het leggen van een vloer op afschot inclusief afwatering, het stofvrij diamant schuren, frezen en stralen van vrijwel alle ondergronden... SR Vloeren doet het snel en goed. En dat geldt ook voor het renoveren van vloeren. We kunnen we voor elke situatie en elke bedrijfstak een passende vloeroplossing bieden. En het - met garantie - van A tot Z regelen.

Meer informatie
Wilt u meer weten over onze ervaring in de voedingsindustrie? Of eens van gedachten wisselen over de onderhoudsstaat van uw bedrijfsvloeren? Bent u geïnteresseerd in onze vloeroplossingen of specifiek de bij Concorp toegepaste Ucrete DP10 antislipvloeren? Neem in alle gevallen contact met ons op. We staan u graag te woord.

Vloer instrooien met filler Ucrete F5 Aanbrengen Ucrete DP Top Coat Ucrete BC6 DP10 voor vloer voedingsindustrie

Publicatiedatum 'Saneren vloer voedingsindustrie': 07-04-2022

SR Vloeren B.V.
Ippelseweg 31
4255 HW Nieuwendijk
Nederland

P +31 (0)18 351 53 71
M +31 (0)6 36 03 92 27
E info@sr-vloeren.nl

IBAN: NL74INGB0009196907
BIC: INGBNL2A

BTW: NL85.98.30.937.B01
KvK: 74266578

RENOVATIE VLOER BIJ VERBOUWING BEDRIJFSPAND

Renovatie vloer bij verbouwing bedrijfspand

Verbouwing bedrijfspand? Voor een renovatie van de vloer belt u +31 (0)18 351 53 71. En dat deed ook Van Hessen. Want die weet dat we voor elk vloerprobleem een oplossing bieden.

RENOVEREN PRODUCTIEVLOEREN HESSING SUPERVERS

Renoveren productievloeren Hessing Supervers

Ook bij het renoveren van een productievloer bieden we kwaliteit, maatwerk, snelheid en garantie. We zijn trots op resultaat dat we voor Hessing Supervers hebben gerealiseerd.

VLOERRENOVATIE

VLOEROPLOSSINGEN

UCRETE

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOADS

SITEMAP

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SR Vloeren, Breda

SR Vloeren B.V. is onderdeel van de Ruys Groep B.V.