SR Vloeren, Breda

VLOERRENOVATIE

|

VLOEROPLOSSINGEN

|

REFERENTIES

|

NIEUWS

|

SR VLOEREN

|

CONTACT

 

na 2 uur volledig te belasten
vochttolerant dus ideaal voor vloerrenovatie
12 Ucrete kleuren; kleurstabiel en UV-bestendig
chemisch, mechanisch en thermisch zwaar belastbaar

Ucrete CS antislipvloer

antislip vloer in 3 oppervlaktestructuren
voor droge, natte en glibberige werkomgevingen
in meerdere laagdiktes verkrijgbaar
vlekbestendig, onderhoudsarm en eenvoudig te reinigen

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel via email
Print deze pagina

Ucrete CS antislipvloer
kleurrijk, sterk en ideaal voor vloerrenovatie

Vloerrenovatie met Ucrete CS reduceert downtime

De Ucrete CS antislipvloer biedt een perfectie combinatie van kracht, kleur én snelheid. De binnen 2 uur belastbare, hygiënische antislip vloer is ideaal als renovatievloer voor de voedingsindustrie. Ucrete vloeren zijn Halal- en HACCP-gecertificeerd en voldoen aan de Indoor Air Comfort Gold-norm voor lage emissies. Daarnaast is het vloersysteem reinigbaar volgens dezelfde norm als roestvrij staal. Omdat de zwaar te belasten Ucrete CS antislipvloer in meerdere profielen, afwerkingen en kleuren kan worden geleverd, kan aan vele toepassings- en gebruikerseisen worden voldaan.

Ucrete CS, een krachtige antislipvloer

Vanzelfsprekend biedt ook deze voor vloerrenovatie zeer geschikte antislipvloer alle voordelen van Ucrete vloeren. Zo is de vloer bestand tegen agressieve chemicaliën, zware impact en temperaturen van -40°C tot 120°C. Afhankelijk van de specificatie, is het zelfs bestand tegen lozingen tot 150°C.

Meerdere uitvoeringen
De antislipvloer is in 3 profielen leverbaar: CS10, CS20, CS30. Deze kunnen elk weer in een dikte van 4, 6 of 9 mm geplaatst worden waardoor aan vele vereisten kan worden voldaan. Het vloersysteem is geschikt voor nieuwbouw en vloerrenovatie, en kan antistatisch worden uitgevoerd. Ucrete CS heeft volgende slipweerstand: CS10 45 – 50 CS20 45 – 55 CS30 50 – 60 De oppervlakteprofielen bedragen: CS10 R11, CS20 R12 of R13 V4 (afhankelijk van de specificatie) en van de C30 R13 V8.

Beperking downtime bij vloerrenovatie

Met dit innovatieve vloersysteem, wordt de downtime bij vloerrenovaties tot een minimum teruggebracht. Na applicatie is de antislipvloer al binnen 2 uur volledig belastbaar. De Ucrete Colour Stable is daarnaast vochttolerant en kan al op 7 dagen oud beton worden geïnstalleerd waardoor een vloerrenovatie sneller uitgevoerd kan worden.

Kleuren Ucrete CS antislipvloer

Ucrete CS is kleurvast en esthetisch

De zwaar belastbare antislipvloer is verkrijgbaar in diverse kleurstabiele lichte tinten en pasteltinten. Het vloersysteem is daarnaast bestand tegen vlekvorming en vergeling en kan in zijdeglans worden afgewerkt. Deze esthetische mogelijkheden gecombineerd met de hoge chemische, thermische en mechanische weerstand, resulteert in een veilige en aantrekkelijke vloer, die tijdens de gehele levensduur niet verkleurt of scheurt.

> download brochure Ucrete Colour Stable
> download prestatieverklaring Ucrete Colour Stable
> download prestatieverklaring Ucrete CS TopCoat (Ucrete TCCS)

Vloeroplossingen op maat

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de Ucrete CS antislipvloer? Bent u benieuwd hoe snel we een vloerrenovatie met dit vloersysteem voor u kunnen uitvoeren? Of wilt u meer weten over onze aanpak, ervaring en oplossingen? Neem gerust contact met ons op. Ook als u een op uw bedrijfsprocessen afgestemd vloeradvies wenst, staan we u graag te woord.

Publicatiedatum 'Ucrete CS antislipvloer; kleurrijk, sterk en ideaal voor vloerrenovatie': 28-02-2020' Laatste revisie: 16-02-2021

SR Vloeren B.V.
Ippelseweg 31
4255 HW Nieuwendijk
Nederland

P +31 (0)18 351 53 71
M +31 (0)6 36 03 92 27
E info@sr-vloeren.nl

IBAN: NL74INGB0009196907
BIC: INGBNL2A

BTW: NL85.98.30.937.B01
KvK: 74266578

RENOVATIE VLOER BIJ VERBOUWING BEDRIJFSPAND

Renovatie vloer bij verbouwing bedrijfspand

Verbouwing bedrijfspand? Voor een renovatie van de vloer belt u +31 (0)18 351 53 71. En dat deed ook Van Hessen. Want die weet dat we voor elk vloerprobleem een oplossing bieden.

RENOVEREN PRODUCTIEVLOEREN HESSING SUPERVERS

Renoveren productievloeren Hessing Supervers

Ook bij het renoveren van een productievloer bieden we kwaliteit, maatwerk, snelheid en garantie. We zijn trots op resultaat dat we voor Hessing Supervers hebben gerealiseerd.

VLOERRENOVATIE

VLOEROPLOSSINGEN

UCRETE

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOADS

SITEMAP

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SR Vloeren, Breda

SR Vloeren B.V. is onderdeel van de Ruys Groep B.V.