SR Vloeren, Breda

VLOERRENOVATIE

|

VLOEROPLOSSINGEN

|

REFERENTIES

|

NIEUWS

|

SR VLOEREN

|

CONTACT

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel via email
Print deze pagina

Primeur: Ucrete CS gecertificeerd

SR Vloeren is Ucrete CS gecertificeerd

SR Vloeren is door MBCC Group (vh. BASF Construction Chemicals) als eerste applicateur in Nederland Ucrete CS gecertificeerd. Directeur Edwin Slingerland zag direct de meerwaarde van dit innovatieve vloersysteem in. Slingerland: "Als specialist in renovatievloeren is kwaliteit én snelheid onze kracht. Met Ucrete CS kunnen we de downtime fors beperken. Het systeem is namelijk al na 2 uur hard én belastbaar waardoor bedrijfsprocessen minimaal worden gehinderd. Een enorm voordeel voor onze opdrachtgevers in de food, industrie en bedrijfsleven."

Kwaliteit gegarandeerd

Slingerland: "Deze Ucrete CS certificering garandeert kwaliteit in zowel advies over het vloersysteem als applicatie van deze perfecte combinatie van kracht, kleur en snelheid. Doordat we nu ook voor het nieuwste Master Builders Solutions vloersysteem - Ucrete CS - zijn gecertificeerd, is SR Vloeren Preferred Applicator voor álle Ucrete vloeren. En dat biedt opdrachtgevers veel voordelen."

Eerste project met Ucrete CS

SR Vloeren is niet alleen als eerste applicateur Ucrete CS gecertificeerd, ook met het eerste project met dit vloersysteem - de vloerrenovatie bij Station Overvecht - heeft SR Vloeren de primeur. Op de bij dit artikel geplaatste afbeelding is niet alleen een gedeelte van dit project te zien, ook Edwin Slingerland en technisch adviseur John Goutziers staan op de foto. Slingerland: "Als Preferred Applicator kunnen we altijd te rade bij MBCC Group / Master Builders Solutions. Ook al zijn we zeer ervaren met de meest gecompliceerde vloerrenovaties; het is altijd goed terug te kunnen vallen op de expertise van vakmannen als John Goutziers. Die korte lijnen zijn essentieel bij de waarborging van onze hoge kwaliteit in advies én applicatie"

Meer weten over Ucrete vloeren, het Ucrete CS vloersysteem of onze kwaliteitsstandaarden? Neem gerust contact met ons op.

Vorig nieuwsbericht: even voorstellen, Hoofd Calculatie Etienne van der Avoird
Volgend nieuwsbericht: 13.000 m2 vloeren voor BerryWorld in Made

SR Vloeren B.V.
Ippelseweg 31
4255 HW Nieuwendijk
Nederland

P +31 (0)18 351 53 71
M +31 (0)6 36 03 92 27
E info@sr-vloeren.nl

IBAN: NL74INGB0009196907
BIC: INGBNL2A

BTW: NL85.98.30.937.B01
KvK: 74266578

RENOVATIE VLOER BIJ VERBOUWING BEDRIJFSPAND

Renovatie vloer bij verbouwing bedrijfspand

Verbouwing bedrijfspand? Voor een renovatie van de vloer belt u +31 (0)18 351 53 71. En dat deed ook Van Hessen. Want die weet dat we voor elk vloerprobleem een oplossing bieden.

RENOVEREN PRODUCTIEVLOEREN HESSING SUPERVERS

Renoveren productievloeren Hessing Supervers

Ook bij het renoveren van een productievloer bieden we kwaliteit, maatwerk, snelheid en garantie. We zijn trots op resultaat dat we voor Hessing Supervers hebben gerealiseerd.

VLOERRENOVATIE

VLOEROPLOSSINGEN

UCRETE

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOADS

SITEMAP

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SR Vloeren, Breda

SR Vloeren B.V. is onderdeel van de Ruys Groep B.V.