SR Vloeren, Breda

VLOER RENOVATIE

|

VLOEROPLOSSINGEN

|

REFERENTIES

|

NIEUWS

|

SR VLOEREN

|

CONTACT

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel vvia email
Print deze pagina

Primeur: Ucrete CS gecertificeerd

SR Vloeren is Ucrete CS gecertificeerd

SR Vloeren is door BASF als eerste applicateur in Nederland Ucrete CS gecertificeerd. Directeur Edwin Slingerland zag direct de meerwaarde van dit innovatieve vloersysteem in en stuurde alle teams op training. Slingerland: "Als specialist in vloerrenovaties is kwaliteit én snelheid onze kracht. Met Ucrete CS kunnen we de downtime fors beperken. Het systeem is namelijk al na 2 uur hard én belastbaar waardoor bedrijfsprocessen minimaal worden gehinderd. Een enorm voordeel voor onze opdrachtgevers in de food, industrie en bedrijfsleven." 

Kwaliteit gegarandeerd

Slingerland: "Deze Ucrete CS certificering garandeert kwaliteit in zowel advies over het vloersysteem als applicatie van deze perfecte combinatie van kracht, kleur en snelheid. Doordat we nu ook voor het nieuwste BASF vloersysteem - Ucrete CS - zijn gecertificeerd, is SR Vloeren BASF Preferred Applicator voor álle Ucrete vloeren. En dat  biedt onze opdrachtgevers talloze voordelen."

Eerste project met Ucrete CS

SR Vloeren is niet alleen als eerste applicateur Ucrete CS gecertificeerd, ook het eerste project met dit vloersysteem - de vloerrenovatie bij Station Overvecht - is door SR Vloeren uitgevoerd. Op de bij dit artikel geplaatste afbeelding is niet alleen een gedeelte van dit project te zien, ook Edwin Slingerland en technisch adviseur John Goutziers staan op de foto. Slingerland: "Als Preferred Applicator kunnen we altijd te rade bij BASF. Ook al zijn we zeer ervaren met de meest gecompliceerde vloerrenovaties; het is altijd goed terug te kunnen vallen op de expertise van vakmannen als John Goutziers. Die korte lijnen zijn essentieel bij de waarborging van onze hoge kwaliteit in advies én applicatie"

Meer weten over Ucrete vloeren, het Ucrete CS vloersysteem of onze kwaliteitsstandaarden? Neem gerust contact met ons op.

SR Vloeren B.V.
Hazepad 15, Unit 6
4825 AV Breda
Nederland

P +31 (0)76 78 57 824
M +31 (0)6 36 03 92 27
E info@sr-vloeren.nl

IBAN: NL74INGB0009196907
BIC: INGBNL2A

BTW: NL85.98.30.937.B01
KvK: 74266578

VLOERRENOVATIE FOOD INDUSTRIE MET UCRETE UD200

Maatwerk vloerrenovatie voor elke industrie

Maatwerk bij vloerrenovatie in industrie, food en bedrijfsleven. Ongeacht branche; onze vloerrenovaties sluiten aan op de specifieke bedrijfsomstandigheden!

VLOER RENOVATIE STATION AMERSFOORT MET UCRETE BC4 DP10

Vloer renovatie Station Amersfoort met Ucrete BC4 DP10

Vloer renovatie op NS Station Amersfoort uitgevoerd. Deze sterke antislip vloer biedt duurzame bescherming tegen chemische, mechanische en organische belasting.

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOADS

SITEMAP

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SR Vloeren, Breda

SR Vloeren B.V. is onderdeel van Ruys Vloeren B.V.