SR Vloeren, Breda

VLOERRENOVATIE

|

VLOEROPLOSSINGEN

|

REFERENTIES

|

NIEUWS

|

SR VLOEREN

|

CONTACT

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel via email
Print deze pagina

korte downtime met Ucrete CS bij vloerrenovatie

Vloerrenovatie met Ucrete CS reduceert downtime

"Ucrete CS geeft een boost aan de snelheid waarmee we een vloerrenovatie kunnen uitvoeren. Vandaar ook dat we al onze teams op training sturen om ons dit innovatieve vloersysteem snel eigen te maken". Het snelle handelen van Edwin Slingerland, directeur SR Vloeren, heeft er toe geleid dat SR Vloeren niet veel later als eerste applicateur in Nederland voor Ucrete CS werd gecertificeerd.

Vloerrenovatie met zeer korte downtime

Edwin is blij met de introductie van Ucrete CS: "Twee uur na applicatie is het vloersysteem al hard én belastbaar. Vloerrenovaties kunnen we met een zeer korte downtime uitvoeren. En dat levert onze opdrachtgevers direct winst op. Ieder uur dat machines stil staan, scheelt immers omzet."

Ucrete CS is met de korte downtime niet alleen ideaal als renovatievloer; het systeem is zowel zwaar te belasten als duurzaam esthetisch. Verkrijgbaar in talloze kleurstabiele tinten en pasteltinten, is de vloer beter bestand tegen verkleuring en ultraviolet licht, terwijl de kracht van Ucrete vloeren is gehandhaafd. Ucrete CS is bestand tegen chemicaliën, zware impact, lozingen van kokend water en reiniging bij hoge temperaturen. Ook dit voor vloerrenovaties perfecte systeem voldoet aan de strengste hygiëne- en reinigingseisen.

Informatie Ucrete CS

Tijd is geld, ook als het om vloerrenovatie gaat. SR Vloeren houdt bij haar advies, planning én aanpak dan ook zoveel mogelijk rekening met de specifieke omstandigheden in een bedrijf. Meer weten over onze aanpak en producten? Op de hoogte worden gehouden van onze ervaringen met Ucrete CS? Neem gerust contact met ons op.

Vorig nieuws bericht: benoemd tot Preferred Applicator Ucrete vloeren
Volgend nieuws bericht: even voorstellen, hoofd calculatie Etienne van der Avoird

Applicatie Ucrete TCCS   Hittebestendige bakkerijvloer   Vloerrenovatie met Ucrete vloer in de visverwerking

Met minimale hinder voor de vele reizigers op NS Overvecht, een zeer vlot verlopen vloerrenovatie met Ucrete BC4 DP10 TCCS uitgevoerd. Hierbij hebben we de kracht van Ucrete CS gecombineerd met dat van het Ucrete DP vloersysteem.

 

 

Hygiënisch, sterk en hittebestendig tot maar liefst 150°C, bij de ovens is als bakkerijvloer de Ucrete UD200 toegepast. Ook het Ucrete MF vloersysteem is bij de bakker in Ridderkerk aangebracht. Beide maatwerk vloeroplossingen.

 

 

Een ideale vloer voor de visverwerking: de Ucrete vloer. Deze is thermisch, mechanisch en organisch zwaar te belasten. daar naadloos bij. Deze is sterk, stroef, hygiënisch én duurzaam. De HACCP-gecertificeerde vloer vraagt weinig onderhoud. 

 

Publicatiedatum ‘Korte downtime met Ucrete CS bij vloerrenovatie’: 21-02-2020 Laatste aanpassing: 01-04-2021

SR Vloeren B.V.
Ippelseweg 31
4255 HW Nieuwendijk
Nederland

P +31 (0)18 351 53 71
M +31 (0)6 36 03 92 27
E info@sr-vloeren.nl

IBAN: NL74INGB0009196907
BIC: INGBNL2A

BTW: NL85.98.30.937.B01
KvK: 74266578

RENOVATIE VLOER BIJ VERBOUWING BEDRIJFSPAND

Renovatie vloer bij verbouwing bedrijfspand

Verbouwing bedrijfspand? Voor een renovatie van de vloer belt u +31 (0)18 351 53 71. En dat deed ook Van Hessen. Want die weet dat we voor elk vloerprobleem een oplossing bieden.

RENOVEREN PRODUCTIEVLOEREN HESSING SUPERVERS

Renoveren productievloeren Hessing Supervers

Ook bij het renoveren van een productievloer bieden we kwaliteit, maatwerk, snelheid en garantie. We zijn trots op resultaat dat we voor Hessing Supervers hebben gerealiseerd.

VLOERRENOVATIE

VLOEROPLOSSINGEN

UCRETE

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOADS

SITEMAP

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SR Vloeren, Breda

SR Vloeren B.V. is onderdeel van de Ruys Groep B.V.