SR Vloeren, Breda

VLOERRENOVATIE

|

VLOEROPLOSSINGEN

|

REFERENTIES

|

NIEUWS

|

SR VLOEREN

|

CONTACT

 

antislip vloer in 3 oppervlaktestructuren
voor droge, natte en glibberige werkomgevingen
in meerdere laagdiktes verkrijgbaar
chemisch, mechanisch en thermisch zwaar belastbaar

Ucrete DP antislip vloer

HACCP- en Halal gecertificeerd
Indoor Air Comfort Gold Label
onderhoudsarm en eenvoudig te reinigen
naadloze aansluiting op putten en goten

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel via email
Print deze pagina

Ucrete DP antislip vloer
met DP10, DP20 of DP30 structuur

Ucrete DP30 antislip vloer, structuur goed zichtbaar

De Ucrete DP antislip vloer weerstaat zware impact, agressieve chemicaliën én temperaturen van -40°C tot 120°C. Het meerlagige vloersysteem kan in meerdere diktes (4, 6 en 9 mm), structuren (DP10, DP20 en DP30), 8 verschillende kleuren en diverse afwerkingen geleverd worden. Met die grote variatie mogelijkheden van de Ucrete DP antislip vloer kunnen we maatwerk vloeroplossingen bieden waarbij aan vele toepassings- en temperatuurvereisten wordt voldaan. Meer weten? Neem contact met ons op.

Antislip vloer ideaal voor o.a. de voedingsindustrie

De antislipvloeren zijn dicht en ondoorlatend, en kunnen door de verschillende oppervlaktestructuren in zowel droge, natte als glibberige werkomgevingen worden geplaatst. Niet alleen de slipweerstand is duurzaam, het vloersysteem is blijvend bestand tegen chemicaliën, zoals organische en anorganische zuren, evenals tegen lozingen van kokend water en het reinigen bij hoge temperaturen. Meer informatie over de eigenschappen vindt u in de productbeschrijving.

De Ucrete DP antislip vloer beschikt - net zoals het volledige gamma Ucrete vloeren - over het "Indoor Air Comfort Gold Label", en is zowel Halal- als HACCP- gecertificeerd. De makkelijk te reinigen vloeren kennen een lage emissie terwijl voedingsmiddelen door de afgewerkte vloer niet worden aangetast. De antislipvloeren zijn bestand tegen restvocht vanuit de ondergrond en harden snel uit wat ze zeer geschikt maakt als renovatievloer.

Opbouw Ucrete DP10 antislip vloer Vloersysteem Ucrete DP20 antislip vloer Doorsnede Ucrete DP30 antislip vloer systeem

Ucrete DP10

Van de 3 varianten antislip vloeren, heeft de DP10 de lichtste oppervlaktestructuur. Deze bedraagt 45-50. Het oppervlakteprofiel is R11. Om de slipweerstand optimaal te houden, wordt aanbevolen de vloer regelmatig schoon te maken. Voor meer specificaties verwijzen wij u graag naar de prestatieverklaring DP10.

U kunt een groot aantal voorbeelden van dit type opgeleverde vloeren bij onze referenties inzien. Deze eveneens in antistatische variant leverbare anti slip vloer passen wij namelijk veel toe voor opdrachtgevers uit de voedingsindustrie.  
Ook in combinatie met een vloer op afschot en afwateringssysteem kunt u voorbeelden vinden zoals: RVS goot en Ucrete DP10 AGF industrie.

Ucrete DP20

De DP20 heeft een slipweerstand van 45-55. Afhankelijk van de specificatie bedraagt het oppervlakteprofiel R12 of R13 V4. Ook deze variant is antistatisch leverbaar. De prestatieverklaring prestatieverklaring DP20 kunt u via onze site downloaden.

De vloerrenovatie in glucosefabriek geeft een beeld van de mogelijkheden van dit type antislip vloer. Met de vloer op afschot, de RVS goot en het Ucrete DP20 vloersysteem is een maatwerk vloeroplossing geboden. Een hygiënische, sterke én duurzame oplossing waar SR Vloeren in samenwerking met ketenpartner MBCC Master Builders Solutions verlengde garantie op heeft gegeven.

Ucrete DP30

De DP30 is de zwaarste versie van de range antislipvloeren. Deze variant is bij uitstek geschikt voor vloeren belast door zwaar verkeer met harde banden. Bij onze referenties wordt een project beschreven dat wij met de Ucrete DP30 in de vleesverwerkende industrie hebben uitgevoerd.

De slipweerstand bedraagt: 50 - 60, het oppervlakteprofiel R13 V8. Meer specificaties van de DP30 antislipvloer leest u in de prestatieverklaring van de DP30. Voor zowel de DP10, DP20 als DP30 geldt dat de slipweerstand met 4S rubber op natte vloer (norm EN 13038 Deel 4) is berekend. De genoemde oppervlakteprofielen voldoen aan norm DIN 51130.

Laagdiktes bepalen weerstand

Bij de meerlagige Ucrete DP antislipvloeren kan de BaseCoat in 4, 6 of 9 mm worden aangebracht. Hoe dikker de laag, hoe hoger de weerstand. Zo biedt 4 mm weerstand tot +70°C en vriestemperaturen tot –15°C. Uitgevoerd in 6 mm dikte weerstaat de antislip vloer +80°C tot –25°C. Daarnaast is deze variant geschikt voor lichte stoomreiniging. De BC9 (BaseCoat van 9 mm) is geschikt voor temperaturen van +120°C tot –40°C en bestand tegen volledige stoomreiniging. Voor informatie over de verzegelingslaag zie de specificaties TopCoat.

Kwaliteit gegarandeerd

SR Vloeren is zowel Preffered Suplier Ucrete vloeren als System Partner MBCC Master Builders Solutions. Beide certificeringen onderschrijven onze kennis, kunde en kwaliteit in advies, aanpak en functionele oplossingen voor vloerrenovatie. Naast de zekerheid van een verlengde garantie op zowel materiaal als verwerking, behoort met deze certificeringen ook technische ondersteuning door Master Builders Solutions tot de mogelijkheden.

Maatwerk oplossingen

Wilt u meer weten over de multifunctionele Ucrete DP antislip vloer? Bent u benieuwd naar onze aanpak, ervaring en oplossingen? Bel +31 (0)18 351 53 71 Ook als u een op uw bedrijfsprocessen afgestemd vloeradvies wenst, staan we u graag te woord.

SR Vloeren B.V.
Ippelseweg 31
4255 HW Nieuwendijk
Nederland

P +31 (0)18 351 53 71
M +31 (0)6 36 03 92 27
E info@sr-vloeren.nl

IBAN: NL74INGB0009196907
BIC: INGBNL2A

BTW: NL85.98.30.937.B01
KvK: 74266578

RENOVATIE VLOER BIJ VERBOUWING BEDRIJFSPAND

Renovatie vloer bij verbouwing bedrijfspand

Verbouwing bedrijfspand? Voor een renovatie van de vloer belt u +31 (0)18 351 53 71. En dat deed ook Van Hessen. Want die weet dat we voor elk vloerprobleem een oplossing bieden.

RENOVEREN PRODUCTIEVLOEREN HESSING SUPERVERS

Renoveren productievloeren Hessing Supervers

Ook bij het renoveren van een productievloer bieden we kwaliteit, maatwerk, snelheid en garantie. We zijn trots op resultaat dat we voor Hessing Supervers hebben gerealiseerd.

VLOERRENOVATIE

VLOEROPLOSSINGEN

UCRETE

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOADS

SITEMAP

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SR Vloeren, Breda

SR Vloeren B.V. is onderdeel van de Ruys Groep B.V.