SR Vloeren, Breda

VLOERRENOVATIE

|

VLOEROPLOSSINGEN

|

REFERENTIES

|

NIEUWS

|

SR VLOEREN

|

CONTACT

11000 m2 Ucrete MF voor productievloer BerryWorld Made

11000 m2 Ucrete MF op productievloer

Met Ucrete MF is de productievloer bij BerryWorld in Made duurzaam beschermd tegen zuren en chemicaliën. Een bij de bedrijfsprocessen passend vloersysteem waar we als MBCC Business Partner verlengde garantie op hebben gegeven. Een gedeelte van de in totaal 11.000 m2 Ucrete vloer is uitgevoerd in 3 kleuren. De hiermee gemaakte indeling verhoogt de veiligheid en bevordert de effiëncy. Naast Ucrete MF op de productievloer, hebben we in de kantoren 2.400 m2 gietvloer als bedrijfsvloer aangebracht.

Maatwerk, snelheid en kwaliteit
Ook voor omvangrijke projecten als de 11000 m2 Ucrete MF als productievloer in Made, kunt u bij SR Vloeren terecht. Ongeacht het oppervlakte of de complexiteit van het project; we leveren vloeroplossingen die naadloos aansluiten bij de gestelde eisen, wensen en functionaliteiten. Maatwerk, snelheid en kwaliteit zijn daarbij gegarandeerd.

BREEAM duurzaamheidsnorm: 'Outstanding'

Het distributiecentrum van BerryWorld staat naast de A59 in Made en is maar liefst 16.000 m2 groot. Ruim 12.000 m2 daarvan is bestemd voor de ontvangst, verwerking en uitlevering van frambozen, aardbeien, bramen en blauwe bessen. Het volledige gebouw is gecertificeerd volgens de hoogste BREEAM duurzaamheidsnorm: 'Outstanding'. Een normering waar de Ucrete MF op de productievloer in grote mate aan heeft bijgedragen.

De productievloer bij BerryWorld in Made Ondergrondbehandeling van productievloer BerryWorld

Maatwerk vloeroplossing voor fruitverwerking

Vanuit Made worden klanten in Nederland, een groot deel van het Europese continent en een aantal verre bestemmingen bediend. BerryWorld zorgt niet alleen voor de verpakking en het transport van de bramen en aardbeien van Beekers Berries, maar ook het fruit van diverse andere Nederlandse telers en telers uit het buitenland worden op de productievloer verwerkt. Deze bedrijfsprocessen en voor de fruitverwerking geldende wet- en regelgeving vormden uitgangspunten voor onze vloeroplossing.

Aanbrengen Ucrete MF primer Teamwork bevordert snelheid van werken

Advies: UCRETE MF voor de Productievloer

In het nieuwe distributiecentrum moet de productievloer bestand zijn tegen mechanische en thermische belasting en ook de organische belasting van fruit weerstaan. Vanzelfsprekend voldoet het door ons voorgestelde vloersysteem, de Ucrete MF, daarnaast aan de meest recente hygiëne,- en keuringseisen. In de expeditieruimte is dit type Ucrete vloer in 3 kleuren op de verschillende sectoren aangebracht.

Aanbrengen Ucrete MF gietvloer Aanbrengen Ucrete MF

Ucrete MF, krachtige en zuurbestendige vloer

Dit type Ucrete vloer is zowel zuurbestendig als chemisch resistent. Het is bestand tegen het morsen van de meeste verdunde en geconcentreerde organische zuren, verdunde minerale zuren, dierlijke vetten en plantaardige oliën. Daarnaast is de Ucrete MF volledig bestand tegen vloeistoffen tot 70°C en temperaturen tot -15°C. Vul voor meer informatie over dit krachtige vloersysteem ons contactformulier in of bel ons op +31 (0)18 351 53 71.

Ucrete MF applicatie op productievloer Applicatie van Ucrete MF bij BerryWorld Made

Werkzaamheden productievloer BerryWorld in Made

Na het opruwen van de monolithisch afgewerkte betonvloer met intensief stofvrij kogelstralen en het randwerk met stofarm diamantschuren, zijn de nodige verankeringssleuven langs wanden, goten en putten conform de applicatievoorschriften van MBCC Master Builders Solutions (voorheen BASF) aangebracht. Vervolgens is de productievloer voorzien van een schraaplaag en zijn de gezaagde verankeringssleuven dichtgezet. Tot slot is de Ucrete MF in 4 mm dikte op de productievloer gegoten.

Ucrete MF zuurbestendige vloer voor BerryWorld

Meer informatie

In totaal zijn voor BerryWorld in Made ruim 13.000 m2 vloeren aangebracht; zo'n 2.400 m2 gietvloer en de 11.000 m2 Ucrete MF op de productievloer. Voor een weergave van het eindresultaat verwijzen we u graag naar onze presentatie 13.000 m2 vloeren voor Berryworld. Mocht u specifieke vragen hebben over de op de productievloer toegepaste Ucrete vloer of meer willen weten over onze maatwerk vloeroplossingen, neem dan gerust contact met ons op.

Publicatiedatum '11000 m2 Ucrete MF voor productievloer BerryWorld Made': 29-10-2020. Laatste aanpassing: 18-05-2021.

sr vloeren

De kracht van de unieke samenwerking tussen Edwin Slingerland en Hendrik Ruys

referenties

Referenties SR Vloeren; voorbeelden van onze ervaring

RVS goot en Ucrete vloer voor fruitverwerker

Hygiënische en duurzame RVS goot en Ucrete vloer voor fruitverwerker

HACCP antislip vloer groenteverwerking

HACCP antislip vloer groentevewerking is veilig én efficiënt

Ucrete

Ucrete vloeren, de sterkste ter wereld

Bakkerijvloeren

Bakkerijvloer vervangen? Maatwerk renovatievloer zónder downtime

Vloeroplossingen Lidl Almere

Klik voor meer informatie over 'Vloeroplossingen Lidl Almere'

nieuws

Nieuws van en over SR Vloeren uit Noord-Brabant

SR Vloeren B.V.
Ippelseweg 31
4255 HW Nieuwendijk
Nederland

P +31 (0)18 351 53 71
M +31 (0)6 36 03 92 27
E info@sr-vloeren.nl

IBAN: NL74INGB0009196907
BIC: INGBNL2A

BTW: NL85.98.30.937.B01
KvK: 74266578

RENOVATIE VLOER BIJ VERBOUWING BEDRIJFSPAND

Renovatie vloer bij verbouwing bedrijfspand

Verbouwing bedrijfspand? Voor een renovatie van de vloer belt u +31 (0)18 351 53 71. En dat deed ook Van Hessen. Want die weet dat we voor elk vloerprobleem een oplossing bieden.

RENOVEREN PRODUCTIEVLOEREN HESSING SUPERVERS

Renoveren productievloeren Hessing Supervers

Ook bij het renoveren van een productievloer bieden we kwaliteit, maatwerk, snelheid en garantie. We zijn trots op resultaat dat we voor Hessing Supervers hebben gerealiseerd.

VLOERRENOVATIE

VLOEROPLOSSINGEN

UCRETE

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOADS

SITEMAP

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SR Vloeren, Breda

SR Vloeren B.V. is onderdeel van de Ruys Groep B.V.