SR Vloeren, Breda

VLOERRENOVATIE

|

VLOEROPLOSSINGEN

|

REFERENTIES

|

NIEUWS

|

SR VLOEREN

|

CONTACT

 


HACCP- en Halal gecertificeerd
chemisch, mechanisch en thermisch zwaar belastbaar
onderhoudsarm en eenvoudig te reinigen

Vloer visverwerking

antislip vloer met meerdere profielen
voor droge, natte en glibberige werkomgevingen
naadloze aansluiting op putten en goten

Ucrete vloer voor visverwerking

Ucrete vloer visverwerking: sterk, stroef en hygiënisch

Voor de visverwerking van Murko Seafood is een sterke, stroeve en hygiënische Ucrete vloer geplaatst. De im- en exporteur van vis en zeevruchten heeft een eigen fileerafdeling en o.a. een portioneermachine. Ook verhandelt het bedrijf verpakte schaal- en schelpdieren uit zowel binnen en buitenland. Bij dergelijke bedrijfsactiviteiten moet de vloer sterk, stroef, hygiënisch én duurzaam zijn. Enige tijd later hebben we overigens voor Adri & Zoon visverwerking ook een Ucrete antislip renovatievloer geleverd.

Eisen vloer visverwerking

Het schuiven van kratten, heftruckverkeer, dagelijkse reiniging met een hogedruk spuit en een natte werkomgeving waar de vloer wordt belast met organische afvalstoffen. Dat zijn onder andere de uitgangspunten waar SR Vloeren met haar advies op heeft ingespeeld. De voorgestelde Ucrete DP antislip vloer is namelijk een ideale vloer voor de visverwerking. Deze is thermisch, mechanisch en organisch zwaar te belasten en vloeistofdicht. Het is een HACCP-gecertificeerde antislip vloer die weinig onderhoud vraagt en eenvoudig is te reinigen. Een zeer duurzame vloer ook; de levensduur is 25 jaar of langer.

Aanbrengen Ucrete topcoat Ucrete topcoat ingezand

Werkwijze aanleg Ucrete vloer

Stofarm kogelstralen en stofarm diamantschuren van de betonnen ondergrond zorgt ervoor dat de nieuwe Ucrete vloer goed hecht. Na het inzagen van verankeringsgroeven (voor een optimale hechting) wordt de Ucrete BaseCoat (BC) aangebracht waarna deze wordt ingezand. Dit vuurgedroogde zand vormt de antslip laag. De nieuwe vloer in de visverwerking wordt afgerond door deze af te werken met een TopCoat (TC) die in meerdere kleuren leverbaar is.

Garantie op Ucrete vloer visverwerking

Onze producten, aanpak en werkwijze is een garantie voor duurzame topkwaliteit. Als ketenpartner van Master Builders Solutions is de Ucrete vloer voor de visverwerking met een verlengde garantie opgeleverd. Deze is geldig bij aantoonbaar en correct uitgevoerd onderhoud conform de garantiebepalingen. Onderhoud dat SR Vloeren periodiek uit kan voeren en waarvoor wij graag een onderhoudsvoorstel maken.

Meer informatie

Heeft u naar aanleiding van dit artikel vragen over Ucrete vloeren, onze oplossingen of aanpak? Of bent u benieuwd naar onze ervaring met vloeren voor de visverwerking? Neem gerust contact met ons op, we staan u graag te woord.

Publicatiedatum 'Sterke, stroeve en hygiënische Ucrete vloer visverwerking': 19-12-2019. Revisie: 04-04-2022'

sr vloeren

De kracht van de unieke samenwerking tussen Edwin Slingerland en Hendrik Ruys

referenties

Referenties SR Vloeren; voorbeelden van onze ervaring

referenties 2

2e pagina referenties en projecten van SR Vloeren

nieuws

Nieuws van en over SR Vloeren uit Noord-Brabant

SR Vloeren B.V.
Ippelseweg 31
4255 HW Nieuwendijk
Nederland

P +31 (0)18 351 53 71
M +31 (0)6 36 03 92 27
E info@sr-vloeren.nl

IBAN: NL74INGB0009196907
BIC: INGBNL2A

BTW: NL85.98.30.937.B01
KvK: 74266578

RENOVATIE VLOER BIJ VERBOUWING BEDRIJFSPAND

Renovatie vloer bij verbouwing bedrijfspand

Verbouwing bedrijfspand? Voor een renovatie van de vloer belt u +31 (0)18 351 53 71. En dat deed ook Van Hessen. Want die weet dat we voor elk vloerprobleem een oplossing bieden.

RENOVEREN PRODUCTIEVLOEREN HESSING SUPERVERS

Renoveren productievloeren Hessing Supervers

Ook bij het renoveren van een productievloer bieden we kwaliteit, maatwerk, snelheid en garantie. We zijn trots op resultaat dat we voor Hessing Supervers hebben gerealiseerd.

VLOERRENOVATIE

VLOEROPLOSSINGEN

UCRETE

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOADS

SITEMAP

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SR Vloeren, Breda

SR Vloeren B.V. is onderdeel van de Ruys Groep B.V.