SR Vloeren, Breda

VLOER RENOVATIE

|

VLOEROPLOSSINGEN

|

REFERENTIES

|

NIEUWS

|

SR VLOEREN

|

CONTACT

 


HACCP- en Halal gecertificeerd
chemisch, mechanisch en thermisch zwaar belastbaar
onderhoudsarm en eenvoudig te reinigen

Vloer visverwerking

antislip vloer met meerdere profielen
voor droge, natte en glibberige werkomgevingen
naadloze aansluiting op putten en goten

Nieuwe Ucrete vloer voor visverwerking Yerseke

ucrete vloer visverwerking

De uitbreiding van het bestaande pand in Yerseke hebben we voorzien van een sterke, stroeve en hygiënische Ucrete vloer voor de visverwerking. De wereldwijd importeur en exporteur van vis en zeevruchten beschikt over een eigen fileerafdeling en onder andere een portioneermachine. Naast verwerking van de vis, verhandelt het bedrijf ook verpakte schaal- en schelpdieren uit zowel binnen en buitenland. Bij dergelijke bedrijfsactiviteiten moet de vloer sterk, stroef, hygiënisch én duurzaam zijn.

Eisen vloer visverwerking

Het schuiven van kratten, heftruckverkeer, dagelijkse reiniging met hogedruk en een natte werkomgeving waar de vloer wordt belast met organische afvalstoffen. Uitgangspunten waar SR Vloeren in haar advies op heeft ingespeeld. De voorgestelde Ucrete DP antislip vloer is namelijk een ideale vloer voor visverwerking. Deze is thermisch, mechanisch en organisch zwaar te belasten en vloeistofdicht. Het is een HACCP-gecertificeerde antislip vloer die weinig onderhoud vraagt en eenvoudig is te reinigen. Een zeer duurzame vloer ook, de levensduur is 30 jaar of langer.

Werkwijze aanleg Ucrete vloer

Aanbrengen Ucrete topcoatUcrete topcoat ingezandStofarm kogelstralen en stofarm diamantschuren van de betonnen ondergrond zorgt ervoor dat de nieuwe Ucrete vloer goed hecht. Na het inzagen van verankeringsgroeven (voor een optimale hechting) wordt de Ucrete BaseCoat aangebracht waarna deze wordt ingezand. Dit vuurgedroogde zand vormt de antslip laag. De nieuwe Ucrete vloer in de visverwerking wordt afgerond door deze af te werken met een TopCoat die in meerdere kleuren leverbaar is.

Garantie op Ucrete vloer visverwerking

Onze producten, aanpak en werkwijze is een garantie voor duurzame topkwaliteit. Als ketenpartner van BASF Master Builders Solutions is de Ucrete vloer voor de visverwerking met een verlengde garantie opgeleverd. Deze is geldig bij aantoonbaar en correct uitgevoerd onderhoud conform de garantiebepalingen van BASF. Onderhoud dat SR Vloeren periodiek uit kan voeren en waarvoor wij graag een onderhoudsvoorstel maken.

Meer informatie

Heeft u naar aanleiding van dit artikel vragen over Ucrete vloeren, onze oplossingen of aanpak? Of bent u benieuwd naar onze ervaring met vloeren voor de visverwerking? Neem gerust contact met ons op, we staan u graag te woord.

Renovatie vloer banket bakkerij en Ucrete DP10

Renovatie vloer bakkerij met gele Ucrete DP10

Vloerrenovatie slachterij met HACCP vloer

Snelle vloerrenovatie slachterij met ijzersterke HACCP vloer

sr vloeren

De kracht van de unieke samenwerking tussen Edwin Slingerland en Hendrik Ruys

SR Vloeren B.V.
Hazepad 15, Unit 6
4825 AV Breda
Nederland

P +31 (0)76 78 57 824
M +31 (0)6 36 03 92 27
E info@sr-vloeren.nl

IBAN: NL74INGB0009196907
BIC: INGBNL2A

BTW: NL85.98.30.937.B01
KvK: 74266578

VLOERRENOVATIE PLUIMVEE VERWERKING: RODE UCRETE VLOER

Vloerrenovatie bij pluimvee verwerker met rode Ucrete vloer

Een rode Ucrete vloer als resultaat van een vloerrenovatie zonder downtime. Een sterke antislip vloer die chemisch, thermisch en organisch zwaar kan worden belast.

RENOVATIE VLOER PLUIMVEE SLACHTERIJ MET UCRETE BC9 DP10

Renovatie vloer pluimvee slachterij met Ucrete BC9 DP10

Renovatie vloer bij pluimvee slachterij Tomassen Duck-To met een sterke, stroeve, HACCP-gecertificeerde én duurzame Ucrete BC9 DP10 vloer.

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOADS

SITEMAP

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SR Vloeren, Breda

SR Vloeren B.V. is onderdeel van Ruys Vloeren B.V.