SR Vloeren, Breda

VLOERRENOVATIE

|

VLOEROPLOSSINGEN

|

REFERENTIES

|

NIEUWS

|

SR VLOEREN

|

CONTACT

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel via email
Print deze pagina

Al 25000 m2 Ucrete Vloeren
We hebben heel wat meters gemaakt

SR Vloeren is specialist in Ucrete vloeren

"Maar liefst 30000 vierkante meter Ucrete vloeren tikken we dit jaar aan. De optelsom van uiteenlopende renovatievloeren voor talloze opdrachtgevers in food, industrie en bedrijfsleven." Edwin Slingerland, directeur van SR Vloeren wist zich - ondanks de mondiale crisis - verzekerd van een constante opdrachtenstroom. Slingerland: "Niet alleen het laatste kwartaal gaan we nog heel wat meters Ucrete vloeren aanbrengen, ook voor volgend jaar staan al de nodige renovatieprojecten op de planning. Een mooi vooruitzicht."

Kwaliteit, maatwerk en snelheid
Op de vraag waar dat succes aan te denken is, antwoordt Edwin gedecideerd: "Kwaliteit, maatwerk én snelheid. Kwaliteit in advies, aanpak, materialen en nazorg. Maatwerk door bij de bedrijfsprocessen passende, duurzame vloeroplossingen te bieden. En snelheid door Ucrete vloeren met minimale downtime op te leveren. Dat is onze kracht."

Preffered applicator Ucrete vloeren

Dat de door Slingerland geschetste aanpak werkt, wordt niet alleen bevestigd door de orderportefeuille, maar ook met de nodige certificeringen die SR Vloeren heeft verkregen. Zo is het bedrijf Preferred Applicator voor alle Ucrete vloeren en ook de unieke status als System Partner van MBCC Master Builders Solutions is toegekend. En dat biedt opdrachtgevers zowel de nodige voordelen als zekerheden.

Resultaat na snelle renovatie vloer bakkerij Renovatievloer voor de voedingsindustrie. Vloer renovatie van A tot Z HACCP vloer Ucrete DP10 ideaal voor voedingsindustrie Resultaat na vloerrenovatie in glucosefabriek

Ucrete vloeren al 50 jaar 's werelds sterkste

Ucrete vloeren staan al 50 jaar bekend als de sterkste ter wereld. En dat blijkt wel uit de Ucrete Destruction Challenge video. Edwin: "De hoge weerstand tegen agressieve chemicaliën, de zwaarste impact en forse thermische schokken kenmerkt Ucrete vloersystemen. Elk systeem heeft weer andere eigenschappen, maar omdat deze complementair zijn, kunnen we naadloos inspelen op de specifieke vereisten van iedere afnemer, toepassing en sector."

Renovatie vloer België met Ucrete DP antislip vloer Rode ucrete vloer opgeleverd bij vloerrenovatie Ucrete DP30 antislip vloer, structuur goed zichtbaar IJzersterke Ucrete vloeren voor wasstraten

Van 13 m2 tot 13.000 m2 Ucrete vloeren
Slingerland: "Dit jaar zijn Ucrete vloeren van 13 tot 13000 m2 geplaatst. Ook al verschillen de oppervlakten, omstandigheden en toegepaste vloersystemen, met een zeer snelle doorlooptijd is telkens maatwerk en kwaliteit geleverd. Voor ons is het zo min mogelijk belasten van de bedrijfsprocessen de normaalste zaak van de wereld. Maar onze opdrachtgevers zijn altijd weer blij verrast als we de down-time tot een minimum weten te beperken."

Veilige HACCP gecertificeerde antislip vloer groenteverwerking Maatwerk vloerrenovatie voor food industrie Vloerrenovatie in food sector met Ucrete BC6 DP10 Vloer Station Amersfoort na renovatie

Meerwaarde van de Ruys Groep

SR Vloeren behoort tot de Ruys Groep waar o.a. ook Ruys Vloeren aan deelneemt. Elke zelfstandige onderneming binnen deze groep heeft z'n eigen specialiteit, maar kan putten uit de kennis en ervaring van de zusterorganisaties. Zo is SR Vloeren specialist in het uitvoeren van vloerrenovatie projecten in industrie, food en bedrijfsleven. Anderen zijn bijvoorbeeld gespecialiseerd in nieuwbouwprojecten of kunststofvloeren voor de zakelijke markt.

De best passende oplossing
Edwin: "Dat we deel uitmaken van de Ruys Groep is een meerwaarde. De kennis binnen de Ruys Groep alsmede de slagkracht die we als organisatie kunnen bieden, is uniek voor Nederland, misschien zelfs wel voor geheel Europa. We worden dan ook in een steeds vroeger stadium gevraagd mee te denken over de best passende oplossing."

Meerdere kleuren Ucrete MF als indeling voor BerryWorld Ucrete vloer, een ideale industrievloer Ucrete vloer met RVS afwateringssysteem 11000 m2 Ucrete MF op productievloer

Meer informatie

Wilt u naar aanleiding van dit artikel meer weten over de mogelijkheden van Ucrete vloeren? Of wilt u meer weten over onze aanpak of de Ruys Groep? Is een van uw vloeren aan renovatie toe? Neem gerust contact met ons op.

Vorig nieuwsbericht: benoemd tot System Partner MBCC Master Builders Solutions
Volgend nieuwsbericht: Ruys Groep breidt uit met MR Vloeren

Publicatiedatum 'Al 25000 m2 Ucrete Vloer.We hebben heel wat meters gemaakt': 03-12-2020'

SR Vloeren B.V.
Ippelseweg 31
4255 HW Nieuwendijk
Nederland

P +31 (0)18 351 53 71
M +31 (0)6 36 03 92 27
E info@sr-vloeren.nl

IBAN: NL74INGB0009196907
BIC: INGBNL2A

BTW: NL85.98.30.937.B01
KvK: 74266578

RENOVATIE VLOER BIJ VERBOUWING BEDRIJFSPAND

Renovatie vloer bij verbouwing bedrijfspand

Verbouwing bedrijfspand? Voor een renovatie van de vloer belt u +31 (0)18 351 53 71. En dat deed ook Van Hessen. Want die weet dat we voor elk vloerprobleem een oplossing bieden.

RENOVEREN PRODUCTIEVLOEREN HESSING SUPERVERS

Renoveren productievloeren Hessing Supervers

Ook bij het renoveren van een productievloer bieden we kwaliteit, maatwerk, snelheid en garantie. We zijn trots op resultaat dat we voor Hessing Supervers hebben gerealiseerd.

VLOERRENOVATIE

VLOEROPLOSSINGEN

UCRETE

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOADS

SITEMAP

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SR Vloeren, Breda

SR Vloeren B.V. is onderdeel van de Ruys Groep B.V.