SR Vloeren, Breda

VLOERRENOVATIE

|

VLOEROPLOSSINGEN

|

REFERENTIES

|

NIEUWS

|

SR VLOEREN

|

CONTACT

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel via email
Print deze pagina

Renovatie vloer bij verbouw bedrijfspand

Bij verbouw bedrijfspand ook renovatie van de vloer

Verbouwing bedrijfspand? Dan belt u voor een vakkundige renovatie van de vloer met +31 (0)18 351 53 71. Dat deed ook onze vaste opdrachtgever Van Hessen. Want die weet uit ervaring dat we voor elk probleem een passende vloeroplossing bieden. Dat we meedenken. Maatwerk bieden. En het niet alleen van A tot Z regelen, maar onze vloeren ook snel, goed en met garantie opleveren.

Vloeren meenemen bij verbouwing
Wat ook de aanleiding of omvang van de verbouwing van het bedrijfspand is, het is verstandig aanpassing van de vloeren in het renovatie plan mee te nemen. Of het nu gaat om een aanpassing van de indeling, een verduurzaming, het inspelen op gewijzigde wet- en regelgeving of aanpassing van de productieprocessen; de vloeren moeten aansluiten op de functie van het bedrijfspand. Vanuit onze kennis en ervaring kunnen we gericht adviseren over de juiste aanpak en het meest optimale vloersysteem.

Verbouwing bedrijfspand Van Hessen

Van Hessen is toonaangevend op het gebied van inkoop, verwerking en distributie van natuurdarmen, vleesproducten en farmaceutische producten wereldwijd. Ervoor zorgen dat klanten kwalitatief de best mogelijk producten krijgen met een zo hoog mogelijke service, staat centraal bij de aanpak van Van Hessen. Kwaliteit en voedselveiligheid zijn dan ook een vanzelfsprekendheid binnen het bedrijf. Zij zorgen ervoor dat alle handelingen tijdens het productie-, reiniging-, selectie- en distributieproces voldoen aan onze hoogste kwaliteitsnormen en (inter)nationale wetgeving. Ook de vloeren moeten voldoen aan deze normen en wetgeving.

Saneren bestaande vloer bij verbouwing bedrijfspand Aanleg sleuven voor afvoergoten tijdens de verbouwing

Volledige renovatie van de vloer

Uitbreiding van de productieprocessen vormden aanleiding voor de verbouwing van het bedrijfspand van Van Hessen in Cuijk. Uit onderzoek bleek dat de bestaande vloeropbouw niet voldeed aan het gewijzigde gebruik en daarmee gepaard gaande belasting van de vloer. Ook het afschot, afwatering en riolering dienden aangepast te worden aan de nieuwe situatie. We hebben de volledige renovatie van de vloer ter hand genomen.

Aansluiting voor RVS put Met staalvezel versterkte betonmortel onderdeel renovatie vloer

Aanpak
We zijn gestart met het saneren van de bestaande vloerafwerking inclusief zandcement dekvloer. Deze is opnieuw opgebouwd met de snel uithardende, met staalvezel versterkte, SRCem dekvloer. Voorafgaand zijn RVS putten geplaatst en aangesloten op het bestaande riool. Na uitharding van de op afschot geplaatste deklaag, is deze met stofarm kogelstralen opgeruwd waarna het nieuwe Ucrete BC4DP10 vloersysteem is aangebracht.

Bewerking ondergrond voor juiste hechting met vloersysteem Nieuwe RVS put met verankeringssleuven

Antislip vloer Ucrete BC4DP10

De Ucrete BC4DP10 is een robuuste en duurzame antislip vloer. Deze voldoet aan alle eisen die aan vloeren voor de voedingsindustrie worden gesteld. Ucrete vloeren zijn Halal- en HACCP-gecertificeerd en beschikken over de Indoor Air Comfort Gold certificering. Het complementaire productassortiment maakt maatwerk mogelijk terwijl elke vloer hoge weerstand tegen agressieve chemicaliën, zware impact en forse thermische schokken biedt.

Sterke, hygiënische vloer
De bij de verbouwing van het bedrijfspand toegepaste Ucrete BC4DP10 heeft een oppervlaktestructuur van 45-50 en een oppervlakteprofiel van R11. Omdat de nieuwe SRCEM dekvloer op afschot is geplaats, wordt plasvorming voorkomen. De Ucrete BC4DP10 is een sterke, hygiënische vloer die makkelijk te reinigen is en naadloos aansluit op putten en goten. De emissie is bijzonder laag en voedingsmiddelen worden door de afgewerkte vloer niet aangetast. Het vloersysteem is bestand tegen restvocht vanuit de ondergrond en hardt snel uit waardoor het zeer geschikt is als renovatie vloer.

Aanbrengen toplaag van de renovatie vloer

Vloerproblemen? Vloeroplossingen!

"Wij denken in problemen, zij in vloeroplossingen." aldus Thomas B. Versterre, algemeen directeur van Van Hessen. En dat klopt. We denken mee, vragen door, bieden maatwerk oplossingen en zorgen voor kwaliteit met minimale downtime. Daarbij regelen we het van A tot Z. Het is dan ook niet voor niets dat we al sinds onze oprichting regelmatig maatwerk vloeroplossingen aan Van Hessen leveren.

Renovatie vloer tijdens verbouwing bedrijfspand?
Wilt u meer weten over onze kennis, ervaring of aanpak? Of eens van gedachten wisselen over het renoveren van uw vloer tijdens de verbouwing van uw bedrijfspand? Neem contact met ons op, we informeren u graag.

SR Vloeren B.V.
Ippelseweg 31
4255 HW Nieuwendijk
Nederland

P +31 (0)18 351 53 71
M +31 (0)6 36 03 92 27
E info@sr-vloeren.nl

IBAN: NL74INGB0009196907
BIC: INGBNL2A

BTW: NL85.98.30.937.B01
KvK: 74266578

RENOVATIE VLOER BIJ VERBOUWING BEDRIJFSPAND

Renovatie vloer bij verbouwing bedrijfspand

Verbouwing bedrijfspand? Voor een renovatie van de vloer belt u +31 (0)18 351 53 71. En dat deed ook Van Hessen. Want die weet dat we voor elk vloerprobleem een oplossing bieden.

RENOVEREN PRODUCTIEVLOEREN HESSING SUPERVERS

Renoveren productievloeren Hessing Supervers

Ook bij het renoveren van een productievloer bieden we kwaliteit, maatwerk, snelheid en garantie. We zijn trots op resultaat dat we voor Hessing Supervers hebben gerealiseerd.

VLOERRENOVATIE

VLOEROPLOSSINGEN

UCRETE

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOADS

SITEMAP

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SR Vloeren, Breda

SR Vloeren B.V. is onderdeel van de Ruys Groep B.V.