SR Vloeren, Breda

VLOERRENOVATIE

|

VLOEROPLOSSINGEN

|

REFERENTIES

|

NIEUWS

|

SR VLOEREN

|

CONTACT

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel via email
Print deze pagina

2022: verhuizing naar Nieuwendijk

SR Vloeren verhuist naar Nieuwendijk in Brabant

2022 wordt wat ons betreft een mooi jaar. En dat wensen we al onze relaties en medewerkers ook toe; een jaar van voorspoed, geluk en vooral een goede gezondheid. Want dat laatste is, zeker in deze roerige tijden, toch het meest belangrijke wat er is. Wij kunnen vooruitkijken op diverse mooie renovatievloer opdrachten én onze aankomende verhuizing naar Nieuwendijk. Want daar hebben we de ruimte om te groeien én onze toekomstplannen te realiseren.

2021, een memorabel jaar
Voordat het zover is, vinden er nog de nodige opleveringen plaats en leggen we de laatste meters van 2021. En we hebben al heel wat meters gelegd dit jaar. Zo'n 72.000 m2 om precies te zijn. 2021 was in alle opzichten een memorabel jaar. Ondanks de impact van Covid-19, zette onze omzetgroei gestaag door, is ons team uitgebreid, zijn we nieuwe samenwerkingen aangegaan en stond ook de ontwikkeling van de Ruys Groep niet stil.

Duurzaamheid troef in Nieuwendijk

Ons nieuwe bedrijfspand ligt op de hoek van het bedrijventerrein in Nieuwendijk. Ook al is deze plaats bijna 30 kilometer van onze huidige vestigingsplaats Breda verwijderd; we blijven in Noord-Brabant. Nieuwendijk ligt direct aan de A27 en via knooppunt Gorinchem is ook de A15 vlakbij. Die centrale ligging is niet het enige voordeel van onze nieuwe bedrijfslocatie. We krijgen daar zowel voldoende kantoorruimte als ook een zeer ruim magazijn om onze toekomstplannen te realiseren.

We zien er naar uit onze relaties in ons nieuwe bedrijfspand te mogen ontvangen. Tijdens de bespreking over een vloerrenovatie de accu opladen? We beschikken over een eigen parkeerterrein dat van de nodige laadpalen is voorzien. Duurzaamheid is hoe dan ook troef in Nieuwendijk; het moderne pand is voorzien van dak-, gevel- en vloerisolatie, heeft hoofdzakelijk LED-verlichting en beschikt over een warmtepomp en warmte-terugwin installatie.

Nieuws over onze verhuizing en projecten

Vanzelfsprekend zullen we via deze website en onze LinkedIn pagina de ontwikkelingen binnen onze organisatie en die van de Ruys Groep blijven delen. Denk aan onze exacte verhuisdatum, opgeleverde renovatievloer projecten of bijvoorbeeld uitbreidingen van het team. Mocht u in de tussentijd nadere informatie wensen over onze vloeroplossingen, werkwijze of referenties, neem dan gerust contact met ons op.

Volgend bericht: Frans Kools, werkvoorbereider bij SR Vloeren.
Vorig bericht: De synergie van de Ruys Groep

Publicatiedatum '2022: verhuizing naar Nieuwendijk en diverse projecten op stapel' 21-12-2021. Laatste aanpassing: 07-04-2022

SR Vloeren B.V.
Ippelseweg 31
4255 HW Nieuwendijk
Nederland

P +31 (0)18 351 53 71
M +31 (0)6 36 03 92 27
E info@sr-vloeren.nl

IBAN: NL74INGB0009196907
BIC: INGBNL2A

BTW: NL85.98.30.937.B01
KvK: 74266578

RENOVATIE VLOER BIJ VERBOUWING BEDRIJFSPAND

Renovatie vloer bij verbouwing bedrijfspand

Verbouwing bedrijfspand? Voor een renovatie van de vloer belt u +31 (0)18 351 53 71. En dat deed ook Van Hessen. Want die weet dat we voor elk vloerprobleem een oplossing bieden.

RENOVEREN PRODUCTIEVLOEREN HESSING SUPERVERS

Renoveren productievloeren Hessing Supervers

Ook bij het renoveren van een productievloer bieden we kwaliteit, maatwerk, snelheid en garantie. We zijn trots op resultaat dat we voor Hessing Supervers hebben gerealiseerd.

VLOERRENOVATIE

VLOEROPLOSSINGEN

UCRETE

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOADS

SITEMAP

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SR Vloeren, Breda

SR Vloeren B.V. is onderdeel van de Ruys Groep B.V.