SR Vloeren, Breda

VLOERRENOVATIE

|

VLOEROPLOSSINGEN

|

REFERENTIES

|

NIEUWS

|

SR VLOEREN

|

CONTACT

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel via email
Print deze pagina

Vloer renovatie België inclusief vloer reparaties

Eindresultaat vloerrenovatie Belgie

Vanuit onze vestiging te Breda voeren wij regelmatig vloer renovaties in België uit. En dat doen we gegarandeerd snel én goed! Ook bij de producent van versneden varkensvlees in de regio Antwerpen hebben we een renovatievloer opgeleverd. Deze organisatie heeft een geautomatiseerde productieplant, eigen koel- en diepvriesruimtes en transport. Er wordt volgens de strengste kwaliteitsnormen van de voedingsindustrie en hoge eigen standaarden gewerkt. Het bedrijf is is HACCP en BRC goedgekeurd. Wekelijks wordt 1000 ton vlees geproduceerd en gedistribueerd. Het voorkomen van productiestops was dan ook essentieel bij de vloer renovatie in België.

Aanleiding vloer renovatie België

De bestaande vloer voldeed op meerdere punten niet langer aan de kwaliteitsstandaarden van zowel de vleesproductent uit België als die geldend voor de voedingsindustrie.

Advies na onderzoek: vloer reparaties en ucrete dp10

Tijdens inspectie bleek de oorzaak van de ontstane problematiek van complexe aard. Vandaar dat SR Vloeren het onafhankelijke adviesbureau Mijtech heeft ingeschakeld om de nodige onderzoeken uit te voeren. Er zijn o.a. gaten in de ondergrond geboord, de hechtsterkte is onderzocht en er is een slingerproef uitgevoerd om de antislipwaarde te bepalen.

Op basis van dit onderzoek en in samenspraak met de leverancier hebben wij voor het project 'vloer renovatie België' geadviseerd de productielijnen in fasen te renoveren met een Ucrete vloer, namelijk de Ucrete DP10. Deze hygiënische antislipvloer is zowel chemisch, thermisch als mechanisch zwaar belastbaar en beschikt over het "Indoor Air Comfort Gold Label". De vloeistofdichte, naadloze gietvloeren hebben een lage emissie en tasten voedingsmiddelen niet aan. De levensduur is lang, reiniging en onderhoud eenvoudig.

Producten vloer renovatie België

Het op het juiste afschot brengen van diverse vloersecties en het uitvoeren van vaak ingrijpende vloer reparaties vormde onderdeel van het totale vloerrenovatie project. De producten die SR Vloeren heeft toegepast:
> Ucrete DP antislipvloer, met DP10 structuur en gele Ucrete Topcoat 
> Ucrete RG
> MasterEmaco 1100 TIX

Renovatie vloer België met Ucrete BC6DP10

Werkwijze vloer reparaties

De te repareren vloer secties zijn voor een optimale hechting met tot 6 mm diep verwijderd. Daarna zijn verankeringsgroeven, Ucrete DP10 en vuur gedroogd zand aangebracht. De gerepareerde vloer is tot slot afgelakt met Ucrete Topcoat. Naast deze vloer reparaties, hebben we ook plintafwerkingen hersteld met Ucrete RG en op delen van de vloer het afschot gecorrigeerd.

Werkwijze vloer renovatie

De vloer renovatie van de gang is gestart met het stralen en flexen van de ondergrond. Bij deuren en rondom afvoerputten is deze met schaven en hakken verlaagd. Daarna zijn verankeringsgroeven aangebracht, de Ucrete DP10 vloer geplaatst en is deze voorzien van vuur gedroogd zand. Tot slot is de antislipvloer afgelakt met Ucrete Topcoat in de kleur geel. Door de lage emissie van Ucrete zijn de bedrijfsprocessen tijdens de vloer reparaties en vloer renovatie niet gehinderd.

Vloer reparaties en/of vloer renovatie België?

SR Vloeren zit hemelsbreed op 30 km afstand van de Belgische grens. We kunnen dan ook meerdere zuiderburen tot onze opdrachtgevers rekenen. En ook hen bieden we kwaliteit, snelheid én verlengde garantie op onze vloersystemen. Meer weten? Neem contact met ons op. We informeren u graag nader over de mogelijkheden van volledig herstel van uw industrievloer met vloer reparaties, en hoe met vloer renovatie de bedrijfsvloer weer aansluit bij uw productieprocessen.

Publicatiedatum 'Vloer renovatie België inclusief vloer reparaties': 26-06-2019' Laatste revisie: 13-01-2021

SR Vloeren B.V.
Hazepad 15, Unit 6
4825 AV Breda
Nederland

P +31 (0)76 78 57 824
M +31 (0)6 36 03 92 27
E info@sr-vloeren.nl

IBAN: NL74INGB0009196907
BIC: INGBNL2A

BTW: NL85.98.30.937.B01
KvK: 74266578

IN 2020: 30000 M2 UCRETE VLOEREN

In 2020 maar liefst 30000 meter Ucrete vloeren gelegd

Maar liefst 30000 vierkante meter Ucrete hebben we in 2020 geplaatst. De optelsom van uiteenlopende vloer renovatie projecten in food, industrie en bedrijfsleven.

11000 M2 UCRETE MF OP PRODUCTIEVLOER BERRYWORLD MADE

Ucrete MF als zuurbestendige productievloer

Opgeleverd: 11000 m2 zuurbestendige Ucrete MF. Dit biedt de productievloer bij BerryWorld in Made duurzame bescherming tegen fruitzuren en chemicaliën.

VLOERRENOVATIE

VLOEROPLOSSINGEN

UCRETE VLOEREN

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOADS

SITEMAP

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SR Vloeren, Breda

SR Vloeren B.V. is onderdeel van de Ruys Groep B.V.