SR Vloeren, Breda

VLOERRENOVATIE

|

VLOEROPLOSSINGEN

|

REFERENTIES

|

NIEUWS

|

SR VLOEREN

|

CONTACT

Vloer renovatie België 

Eindresultaat vloerrenovatie Belgie

Vanuit onze vestiging in Noord-Brabant voeren wij regelmatig vloer renovaties in België uit. En dat doen we gegarandeerd snel én goed! Ook bij de producent van versneden varkensvlees in de regio Antwerpen hebben we een vloer renovatie uitgevoerd. Het bedrijf is is HACCP en BRC goedgekeurd en werkt volgens de strengste kwaliteitsnormen van de voedingsindustrie. Wekelijks wordt 1000 ton vlees geproduceerd en gedistribueerd. Het voorkomen van productiestops was essentieel bij de vloer renovatie in België.

Aanleiding vloer renovatie België

De bestaande vloer voldeed op meerdere punten niet langer aan de kwaliteitsstandaarden van zowel de vleesproductent uit België als die geldend voor de voedingsindustrie.

Advies na onderzoek

Tijdens inspectie bleek de oorzaak van de ontstane problematiek van complexe aard. Vandaar dat SR Vloeren het onafhankelijke adviesbureau Mijtech heeft ingeschakeld om de nodige onderzoeken uit te voeren. Er zijn o.a. gaten in de ondergrond geboord, de hechtsterkte is onderzocht en er is een slingerproef uitgevoerd om de antislipwaarde te bepalen.

Op basis van dit onderzoek en in samenspraak met de leverancier hebben wij voor het project 'vloer renovatie België' geadviseerd de productielijnen in fasen te renoveren met een Ucrete vloer, namelijk de Ucrete DP10. Deze hygiënische antislipvloer is zowel chemisch, thermisch als mechanisch zwaar belastbaar en beschikt over het "Indoor Air Comfort Gold Label". De vloeistofdichte, naadloze gietvloeren hebben een lage emissie en tasten voedingsmiddelen niet aan. De levensduur is lang, reiniging en onderhoud eenvoudig.

Producten vloer renovatie België

Het op het juiste afschot brengen van diverse vloersecties en het uitvoeren van vaak ingrijpende vloer reparaties vormde onderdeel van het totale vloerrenovatie project. De producten die SR Vloeren heeft toegepast:
> Ucrete DP antislipvloer, met DP10 structuur en gele Ucrete Topcoat 
> Ucrete RG
> MasterEmaco 1100 TIX

Renovatie vloer België met Ucrete DP antislip vloer

Werkwijze

De te repareren vloer secties zijn voor een optimale hechting met tot 6 mm diep verwijderd. Daarna zijn verankeringsgroeven, Ucrete DP10 en vuur gedroogd zand aangebracht. De gerepareerde vloer is tot slot afgelakt met Ucrete Topcoat. Naast deze vloer reparaties, hebben we ook plintafwerkingen hersteld met Ucrete RG en op delen van de vloer het afschot gecorrigeerd.

De vloer renovatie van de gang is gestart met het stralen en flexen van de ondergrond. Bij deuren en rondom afvoerputten is deze met schaven en hakken verlaagd. Daarna zijn verankeringsgroeven aangebracht, de Ucrete DP10 vloer geplaatst en is deze voorzien van vuur gedroogd zand. Tot slot is de antislipvloer afgelakt met Ucrete Topcoat in de kleur geel. Door de lage emissie van Ucrete zijn de bedrijfsprocessen niet gehinderd.

Kies kwaliteit, snelheid en garantie

SR Vloeren zit hemelsbreed op 40 km afstand van de Belgische grens. We kunnen dan ook meerdere zuiderburen tot onze opdrachtgevers rekenen. En ook hen bieden we kwaliteit, snelheid én verlengde garantie op onze vloersystemen. Meer weten? Neem contact met ons op. We informeren u graag nader over de mogelijkheden van volledig herstel van uw industrievloer met vloer reparaties, en hoe met vloer renovatie de bedrijfsvloer weer aansluit bij uw productieprocessen.

Publicatiedatum 'Vloer renovatie België': 26-06-2019' Laatste revisie: 13-01-2021

sr vloeren

De kracht van de unieke samenwerking tussen Edwin Slingerland en Hendrik Ruys

referenties

Referenties SR Vloeren; voorbeelden van onze ervaring

referenties 2

2e pagina referenties en projecten van SR Vloeren

nieuws

Nieuws van en over SR Vloeren uit Noord-Brabant

System Partner van MBCC Group

SR Vloeren is System Partner van Master Builders Solutions

SR Vloeren B.V.
Ippelseweg 31
4255 HW Nieuwendijk
Nederland

P +31 (0)18 351 53 71
M +31 (0)6 36 03 92 27
E info@sr-vloeren.nl

IBAN: NL74INGB0009196907
BIC: INGBNL2A

BTW: NL85.98.30.937.B01
KvK: 74266578

RENOVATIE VLOER BIJ VERBOUWING BEDRIJFSPAND

Renovatie vloer bij verbouwing bedrijfspand

Verbouwing bedrijfspand? Voor een renovatie van de vloer belt u +31 (0)18 351 53 71. En dat deed ook Van Hessen. Want die weet dat we voor elk vloerprobleem een oplossing bieden.

RENOVEREN PRODUCTIEVLOEREN HESSING SUPERVERS

Renoveren productievloeren Hessing Supervers

Ook bij het renoveren van een productievloer bieden we kwaliteit, maatwerk, snelheid en garantie. We zijn trots op resultaat dat we voor Hessing Supervers hebben gerealiseerd.

VLOERRENOVATIE

VLOEROPLOSSINGEN

UCRETE

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOADS

SITEMAP

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SR Vloeren, Breda

SR Vloeren B.V. is onderdeel van de Ruys Groep B.V.