SR Vloeren, Breda

VLOERRENOVATIE

|

VLOEROPLOSSINGEN

|

REFERENTIES

|

NIEUWS

|

SR VLOEREN

|

CONTACT

Vloer renovatie loopbrug Station Amersfoort

Resultaat vloer renovatie Station Amersfoort

Na de vloer renovatie van Station Amersfoort, kunnen de ruim 43.000 reizigers per dag de loopbrug weer veilig oversteken. Maar ook tijdens de renovatie van de vloer is de hinder voor reizigers beperkt gebleven. Onze werkwijze in combinatie met het toegepaste vloersysteem - de Ucrete DP antislip vloer - heeft de downtime tot een minimum teruggebracht. De loopbrug op Station Amersfoort is met deze vloer renovatie duurzaam beschermd tegen chemische, mechanische en organische belasting.

Knooppunt Station Amersfoort Centraal
Amersfoort Centraal is het belangrijkste spoorwegstation in Amersfoort en een belangrijk knooppunt in het spoorvervoer tussen de Randstad en Noord- en Oost-Nederland. Er zijn ieder half uur verbindingen tussen Amsterdam, Schiphol, Den Haag en Rotterdam en Leeuwarden / Groningen / Enschede. Ook rijden er stoptreinen en sprinters in de richtingen Amsterdam, Utrecht, Zwolle en Ede-Wageningen. Volgens opgave van de NS (2018) maken dagelijks 43.710 reizigers gebruik van Station Amersfoort Centraal.

Epoxy vloer op Station Amersfoort verwijderd Ucrete BC4 DP10 antislip vloer op Station Amersfoort

Aanleiding vloer renovatie

De schades aan de vloer van de loopbrug zijn door mechanische en organische belasting en de slechte afwerkstaat van de epoxy vloer ontstaan. Uit visuele inspectie kwam sterke onthechting en slijtage naar voren. Reiniging van de vloer werd hierdoor bemoeilijkt terwijl ook het risico dat passanten uitgleden of struikelden toenam. De ondergrond bleek geschikt voor de vloer renovatie van Station Amersfoort.

Advies SR Vloeren
Toegespitst op het intensieve gebruik van de loopbrug is voor de vloer renovatie van Station Amersfoort de Ucrete BC4 DP10 vloersysteem geadviseerd. Dit is een eenvoudig te reinigen vloerafwerking met een oppervlakteprofiel (DP10) van R11 en slipweerstand van 45-50. Deze sterke antislip vloer biedt duurzame bescherming tegen chemische, mechanische en organische belasting. Ook is deze bestand tegen temperaturen van +70°C tot –15°C.

Werkwijze vloer renovatie Station Amersfoort

> Ondergrondvoorbehandeling door bestaande vloerafwerking met stofarm intensief stralen en het randwerk met stofarm diamantschuren op te ruwen.
> Aanbrengen van verankeringsgroeven verdeeld over de vloersectie.
> Applicatie van de Ucrete DP antislip vloer met DP10 structuur en grijze Ucrete TopCoat.

Applicatie TopCoat van Ucrete DP10 BC4 vloersysteem Vloer Station Amersfoort na renovatie

Preferred Applicator Ucrete Vloeren

Bij het renoveren van de vloer bij Station Amersfoort stonden veiligheid, eenvoudige reiniging en kracht centraal. En daar hebben we met ons advies naadloos op ingespeeld. Toegespitst op de eisen, wensen, omstandigheden én wet- en regelgeving, leveren we maatwerk. Keer op keer. Als Preferred Applicator Ucrete vloeren kunnen we met onze vloeroplossingen inspelen op de specifieke vereisten van iedere afnemer, toepassing en sector. En zijn onze talloze opdrachtgevers verzekerd van kwaliteit van A tot Z. Neem voor meer informatie, het plannen van een nadere kennismaking of toelichting op de vloer renovatie bij Station Amersfoort, gerust contact met ons op.

sr vloeren

De kracht van de unieke samenwerking tussen Edwin Slingerland en Hendrik Ruys

Ucrete DP antislip vloer

Multifunctionele Ucrete DP antislip vloer ideaal voor vloer renovatie

Vloerrenovatie met Ucrete BC4 DP10 TCCS bij NS Overvecht

Duurzame vloerrenovatie met Ucrete BC4 DP10 TCCS

HACCP antislip vloer groenteverwerking

HACCP antislip vloer groentevewerking is veilig én efficiënt

Renovatie vloer banket bakkerij en Ucrete DP10

Renovatie vloer bakkerij met gele Ucrete DP10

SR Vloeren B.V.
Ippelseweg 31
4255 HW Nieuwendijk
Nederland

P +31 (0)18 351 53 71
M +31 (0)6 36 03 92 27
E info@sr-vloeren.nl

IBAN: NL74INGB0009196907
BIC: INGBNL2A

BTW: NL85.98.30.937.B01
KvK: 74266578

RENOVATIE VLOER BIJ VERBOUWING BEDRIJFSPAND

Renovatie vloer bij verbouwing bedrijfspand

Verbouwing bedrijfspand? Voor een renovatie van de vloer belt u +31 (0)18 351 53 71. En dat deed ook Van Hessen. Want die weet dat we voor elk vloerprobleem een oplossing bieden.

RENOVEREN PRODUCTIEVLOEREN HESSING SUPERVERS

Renoveren productievloeren Hessing Supervers

Ook bij het renoveren van een productievloer bieden we kwaliteit, maatwerk, snelheid en garantie. We zijn trots op resultaat dat we voor Hessing Supervers hebben gerealiseerd.

VLOERRENOVATIE

VLOEROPLOSSINGEN

UCRETE

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOADS

SITEMAP

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SR Vloeren, Breda

SR Vloeren B.V. is onderdeel van de Ruys Groep B.V.