SR Vloeren, Breda

VLOER RENOVATIE

|

VLOEROPLOSSINGEN

|

REFERENTIES

|

NIEUWS

|

SR VLOEREN

|

CONTACT

 


Stilstand is achteruitgang.
Beperk downtime, kies voor kwaliteit.


Tijd is geld.

Bel 076 78 57824 voor vloer renovatie
en vloer reparatie zonder oponthoud.

Vloer renovatie en vloer reparatie

Ucrete DP10, een HACCP vloer én antislip vloerVloer renovatie van A tot Z: dat doen we snel, goed, betaalbaar én met garantie. Of we nu complexe vloer reparaties uitvoeren, een toplaag herstellen of een vloer op afschot plaatsen; de renovatie vloer is zo goed als nieuw.
Onze kracht? Een integer advies gebaseerd op ruim 25 jaar ervaring en productkennis. En vloeroplossingen die aansluiten bij uw eisen, wensen én bedrijfsvoering. Kortom, kwaliteit van A tot Z in zowel vloer renovatie als vloer reparatie.

Vloer renovatie kosten

SR Vloeren houdt de doorlooptijd van een vloer renovatie bijzonder kort. De verschillende fases - denk aan het afbreken en storten van een betonvloer, het uitzagen en stellen van RVS afvoergoten, het plaatsen van een vloer op afschot en het aanbrengen van een zwaar belastbare industriële vloer - lopen naadloos in elkaar over. De wachttijden worden beperkt wat zich in lagere vloer renovatie kosten vertaalt.

Innovatie drukt kosten vloer renovatie én vloer reparatie
De door ons ontwikkelde SR Cem - een speciale betonmix - verkort de productietijd meer dan aanzienlijk. Normaal moet een nieuwe betonvloer maar liefst 28 dagen drogen voordat verdere bewerking plaats kan vinden. Met de SR Cem is dit teruggebracht tot 48 uur. Dat scheelt dus maar liefst 26 productiedagen; een periode waarin uw bedrijfsactiviteiten dankzij SR Vloeren gewoon door kunnen blijven gaan. Ook vloer reparaties voeren we met minimale vertragingen voor het productieproces uit.

Inzagen betonvloer voor de te plaatsen afwatering Slopen betonvloer voor afwateringssysteem

Vloer reparaties en vloer renovaties met garantie

De levensduur van de producten die SR Vloeren bij zowel vloer reparaties, als vloer renovaties hanteert, wijkt in positieve zin af van gangbare materialen. Daar waar een standaard systeem gemiddeld 15 jaar meegaat, levert SR Vloeren vloeroplossingen met een gemiddelde levensduur van 30 jaar. Overigens bieden we samen met ketenpartner BASF Master Builder Solutions op alle door ons aangebrachte vloersystemen garantie.

Plaatsen en stellen van de RVS afvoergoten Storten van de sneldrogende, nieuwe betonvloer

Gegarandeerde kwaliteit
SR Vloeren werkt alleen met de beste mensen en materialen. En dat loont. De producten die wij voor vloer renovaties en vloer reparaties gebruiken zijn gecertificeerd door onafhankelijke testinstituten in overeenstemming met nationale en/of internationale vereisten. Ruim 25 jaar ervaring, producten van het hoogste niveau en een ervaren en gecertificeerd team met hoge kwaliteitsstandaarden, maakt dat we kwaliteit kunnen garanderen. Van advies tot oplevering. En op zowel de korte als lange termijn.

Nieuwe betonvloer en afschotvloer HACCP vloer Ucrete DP10 ideaal voor voedingsindustrie

Vloer renovatie of vloer reparatie?

Gaten of scheuren in de betonvloer? Is uw bedrijfsvloer door loszittende gedeeltes niet langer veilig? In dergelijke gevallen kan SR Vloeren met vloer reparatie de schade vlot en effectief verhelpen. Daarbij houden we - net zoals bij uitvoering van complete vloer renovaties - in onze planning rekening met uw bedrijfsprocessen zodat deze niet of nauwelijks stil komen te liggen. Neem contact op voor een vrijblijvende inspectie op uw locatie. Op basis daarvan kunnen wij u gericht adviseren of de bedrijfsvloer met enkele vloer reparaties of een ingrijpender vloer renovatie weer aan uw eisen en wensen voldoet.

Zeer korte downtime met Ucrete CS

Esthetische industrievloer Ucrete CS ideaal voor vloerrenovatie

sr vloeren

De kracht van de unieke samenwerking tussen Edwin Slingerland en Hendrik Ruys

Renovatie vloer banket bakkerij en Ucrete DP10

Renovatie vloer bakkerij met gele Ucrete DP10

Vloerrenovatie slachterij met HACCP vloer

Snelle vloerrenovatie slachterij met ijzersterke HACCP vloer

Vloerrenovatie met vloer op afschot en RVS goot

Vloerrenovatie Brabant met vloer op afschot, RVS goot en Ucrete DP20

24 uur na renovatie vloer belastbaar

24 uur na renovatie vloer volledig belastbaar

SR Vloeren B.V.
Hazepad 15, Unit 6
4825 AV Breda
Nederland

P +31 (0)76 78 57 824
M +31 (0)6 36 03 92 27
E info@sr-vloeren.nl

IBAN: NL74INGB0009196907
BIC: INGBNL2A

BTW: NL85.98.30.937.B01
KvK: 74266578

UCRETE UD 200. AANLEG HITTEBESTENDIGE BAKKERIJVLOER

De Ucrete UD 200: een sterke en hittebestendige bakkerijvloer

Maatwerk vloeroplossingen: hygiënische Ucrete MF vloer bakkerij Ridderkerk gecombineerd met Ucrete UD200, een tot 150°C hittebestendige bakkerijvloer.

UCRETE DP30 VLOER VLEESVERWERKENDE INDUSTRIE

Ucrete BC6 DP30 antislip vloer vleesverwerkende industrie: stroef, sterk en hygiënisch

Maatwerk vloer voor de vleesverwerkende industrie. Een totaaloplossing voor snelle renovatie met putten, goten, afwatering en stroeve, sterke en hygiënische antislip vloer.

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOADS

SITEMAP

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SR Vloeren, Breda

SR Vloeren B.V. is onderdeel van Ruys Vloeren B.V.