SR Vloeren, Breda

VLOER RENOVATIE

|

VLOEROPLOSSINGEN

|

REFERENTIES

|

NIEUWS

|

SR VLOEREN

|

CONTACT


antislip vloeren
HACCP vloeren
slijtvaste vloeren
naadloze vloeren
vloeistofdichte vloeren

Vloeroplossingen

vloeren op afschot
antibacteriële vloeren
chemisch resistente vloeren
RVS afvoergoten en -putten
thermisch resistente vloeren

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel vvia email
Print deze pagina

Maatwerk vloeroplossingen

Vloeistofdichte Ucrete vloer na vloer reparatie wasstraatDe vloeroplossingen die SR Vloeren industrie, food en bedrijfsleven biedt, lopen uiteen van robuuste industrievloeren tot functionele bedrijfsvloeren. Een breed gamma dat op maat kan worden toegespitst op de specifieke eisen en wensen die aan de vloer worden gesteld. Neem voor een inspectie op locatie contact met ons op. Dan kunnen we u ter plekke adviseren over de juiste oplossing voor een snelle en effectieve vloer renovatie.

Onze vloeroplossingen voldoen stuk voor stuk aan onze hoge eisen voor o.a. duurzaamheid, kwaliteit, gebruiksgemak en verwerkingssnelheid. Daarnaast behoren de producten tot de top van de markt, bieden ze een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, en worden ze al decennia lang succesvol toegepast in de industrie, food en het bedrijfsleven. Al deze aspecten, gecombineerd met onze hoge kwaliteitsnormen, zeer ruime ervaring en snelheid van werken, maakt dat we vloer renovatie projecten goed, snel en met garantie uitvoeren.

Renovatie van bedrijfsvloeren

Bedrijfsvloeren kunnen na verloop van tijd aan vervanging of reparatie toe zijn. Zo kan de toplaag van een vloer zijn aangetast door een verkeerd schoonmaakmiddel. Of voldoet de vloer niet meer aan de huidige wet- en regelgeving. Vanzelfsprekend kan een vloer ook gebruikersschade vertonen zoals scheuren of gaten. En soms, is een vloer ook gewoon 'op'. In al die gevallen biedt SR Vloeren uitkomst. Informeer vrijblijvend naar onze maatwerk vloeroplossingen. Of het nu gaat om een vloerreparatie of een uitgebreide vloer renovatie, we voeren de werkzaamheden snel, goed en met zo min mogelijk hinder voor de bedrijfsprocessen uit.

Parkeerdek vloer na snelle renovatie Ucrete renovatievloer met RVS afvoergoot

Vloer renovatie in de food industrie

Veiligheid en hygiëne zijn essentieel voor vloeren in de food industrie. Snelle en volledige afvoer van afvalwater voorkomt uitglijden en vorming van bacteriën. Als die afvoer stokt of plassen water blijven staan, belt u met SR Vloeren. En dat raden we u ook aan als de antislip laag van de vloer niet langer voldoet, als u twijfelt over de vloeistofdichtheid van de ondergrond of als de vloer niet (langer) aansluit bij de bedrijfsprocessen. We komen graag langs om de niet alleen de vloer op gebreken te inspecteren, maar ook om een concrete oplossing te bieden.

Ucrete is zeer geschikt als renovatievloer Belijning op vloer na renovatie

HACCP goedgekeurde totaaloplossingen
Audit aanstaande? SR Vloeren kan met tussentijdse vloeroplossingen uw certificering veilig stellen. Als dit achter de rug is, kunnen we in overleg een plan van aanpak opstellen voor een duurzame vloer renovatie. Overigens voldoen zowel onze vloer oplossingen als RVS afvoergoten en -putten aan aan de strengste eisen die binnen de voedingsindustrie voor hygiëne gelden. Onze HACCP goedgekeurde totaaloplossingen sluiten daarbij in zowel functionaliteit als afwerking op de specifieke bedrijfsprocessen.

Ucrete is een chemisch resistente vloer

Specifieke vloeroplossingen voor industrie

Slijt- en stootvaste vloeren die bestand zijn tegen de hoogste impact, uiteenlopende chemicaliën en forse temperatuurverschillen... Onze vloeroplossingen sluiten exact aan op de hoge eisen die de industrie aan haar productievloeren stelt. Dit assortiment wordt wereldwijd al meer dan 40 jaar toegepast waarbij, ook onder de meest agressieve industriële omstandigheden, vele 20 tot 30 jaar oude industrievloeren nog steeds optimaal functioneren. Deze vloeroplossingen excelleren niet alleen in prijs-kwaliteitverhouding, levensduur of maatwerkmogelijkheden, maar kenmerken zich o.a. door de lage emissie, snelle toepassing, verwerking en oplevering, alsmede door de vloeistofdichtheid, vele toepassingsmogelijkheden en talloze internationale certificeringen.

Vloer renovatie inclusief vloeistofdichtheidsverklaring
Van een betonbeschermende antislip coating tot de oplevering van een vloeistofdichte, chemisch en thermisch resistente keerwand; we bieden de industriële branche vloer oplossingen op maat. IJzersterke en duurzame vloeren die in veel gevallen 24 uur na plaatsing alweer belastbaar zijn en op 7 dagen oud beton kunnen worden aangebracht. Overigens kunnen wij onze vloer renovatie projecten opleveren met vloeistofdichtheidsverklaring welke door een onafhankelijke derde partij wordt opgesteld.

Oplossingen voor elke vloer

Elke vloer heeft een andere functie en moet voldoen aan normeringen, veiligheids- en gebruikerseisen. Vanuit ons productgamma kunnen we oplossingen voor elk type vloer aanbieden. Denk aan antislip, geluiddempende of zelfs licht elastische bedrijfsvloeren. Of industrievloeren die aan de hoogste chemische, thermische of mechanische belasting voldoen. Neem contact met ons op voor vloeroplossingen op maat.

SR Vloeren B.V.
Hazepad 15, Unit 6
4825 AV Breda
Nederland

P +31 (0)76 78 57 824
M +31 (0)6 36 03 92 27
E info@sr-vloeren.nl

IBAN: NL74INGB0009196907
BIC: INGBNL2A

BTW: NL85.98.30.937.B01
KvK: 74266578

VLOERRENOVATIE FOOD INDUSTRIE MET UCRETE UD200

Maatwerk vloerrenovatie voor elke industrie

Maatwerk bij vloerrenovatie in industrie, food en bedrijfsleven. Ongeacht branche; onze vloerrenovaties sluiten aan op de specifieke bedrijfsomstandigheden!

VLOER RENOVATIE STATION AMERSFOORT MET UCRETE BC4 DP10

Vloer renovatie Station Amersfoort met Ucrete BC4 DP10

Vloer renovatie op NS Station Amersfoort uitgevoerd. Deze sterke antislip vloer biedt duurzame bescherming tegen chemische, mechanische en organische belasting.

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOADS

SITEMAP

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SR Vloeren, Breda

SR Vloeren B.V. is onderdeel van Ruys Vloeren B.V.