SR Vloeren, Breda

VLOERRENOVATIE

|

VLOEROPLOSSINGEN

|

REFERENTIES

|

NIEUWS

|

SR VLOEREN

|

CONTACT

 


Stilstand is achteruitgang.
Beperk downtime, kies voor kwaliteit.


Tijd is geld.

Bel 076 78 57824 voor vloer renovatie
en vloer reparatie zonder oponthoud.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel via email
Print deze pagina

Vloer 24 uur na vloerrenovatie alweer volledig belastbaar

Na vloerrenovatie binnen 24 uur alweer te belasten

24 uur na de vloerrenovatie met de Ucrete vloer was deze alweer volledig belastbaar. We kregen we deze foto van de tevreden klant met de volgende tekst: ‘’De eerste wagen is weer gereinigd 👍‘’. Voor ons is het zo min mogelijk belasten van de bedrijfsprocessen de normaalste zaak van de wereld. Maar onze opdrachtgevers zijn altijd weer blij verrast met onze aanpak en producten. Want die combinatie staat garant voor kwaliteit met een zeer snelle doorlooptijd!

Tijd is geld, ook als het om vloerrenovatie gaat

Elke dag dat een fabriekshal niet kan worden gebruikt, kost geld. Ieder uur dat machines stil staan, scheelt omzet. Tijd is geld, ook als het om een vloerrenovatie gaat. SR Vloeren houdt bij haar advies, planning én aanpak dan ook zoveel mogelijk rekening met de specifieke omstandigheden in een organisatie. Meer weten over ons bedrijf, onze aanpak en producten? Is een van uw vloeren aan renovatie toe? Of heeft u andere vragen? Neem in alle gevallen gerust contact met ons op, we staan u graag te woord.

Vorig bericht: opdracht renovatievloer expeditieruimte
Volgend bericht: benoemd tot Preferred Applicator Ucrete vloeren

Meer over vloerrenovatie:

Vloerrenovatie in uitvoering   In Belgie uitgevoerde vloer renovatie   Resultaat na vloerrenovatie een groene Ucrete vloer

Een Vloerrenovatie met Ucrete BC4 DP10 TCCS bij NS Overvecht uitgevoerd. Een bijzonder project omdat de stroom reizigers zo min mogelijk gehinderd mocht worden. En dat is ons gelukt. Bij deze renovatie zijn 2 verschillende Ucrete vloeren gecombineerd. Namelijk de Ucrete DP en de binnen 2 uur belastbare Ucrete CS. Het resultaat is duurzaam en functioneel.

 

Bij de vloer renovatie in België was het voorkomen van downtime zeer belangrijk. De productie bij de producent van versneden varkensvlees mocht tijdens onze werkzaamheden niet stil komen te liggen. De productielijnen zijn dan ook in fasen met Ucrete gerenoveerd. Ook is omvangrijk vloerherstel uitgevoerd en zijn vloeren op afschot gemaakt.

 

Johma koos na de vloerrenovatie voor een groene Ucrete vloer. Een vloeistofdichte antislip vloer die zeer geschikt is voor de voedingsindustrie. Het systeem is namelijk HACCP- en Halal gecertificeerd en biedt hoge weerstand tegen chemicaliën, impact en vloeistoffen tot 130°C en temperaturen tot -40°C. Ook beschikt het systeem over het "Indoor Air Comfort Gold Label". 

Publicatiedatum 'Vloer 24 uur na vloerrenovatie alweer volledig belastbaar!' 19-11-2019. Laatste update: 30-03-2021.

SR Vloeren B.V.
Hazepad 15, Unit 6
4825 AV Breda
Nederland

P +31 (0)76 78 57 824
M +31 (0)6 36 03 92 27
E info@sr-vloeren.nl

IBAN: NL74INGB0009196907
BIC: INGBNL2A

BTW: NL85.98.30.937.B01
KvK: 74266578

ANTISLIP VLOER EN RVS GOOT VISVERWERKING

Antislip vloer en RVS goot visverwerking

De bestaande antislip vloer was aan vervanging toe. Ook de capaciteit van de goot bleek onvoldoende. Met de in zeer korte tijd opgeleverde renovatievloer is dat vakkundig opgelost.

BAKKERIJVLOEREN OP MAAT

Bakkerijvloeren op maat

Functionele bakkerijvloer resultaat van vloerrenovatie op maat; HACCP, vloeistofdicht, weerstaat impact, chemicaliën en -40°C tot 150°C. Snel, goed en met garantie.

VLOERRENOVATIE

VLOEROPLOSSINGEN

UCRETE

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOADS

SITEMAP

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SR Vloeren, Breda

SR Vloeren B.V. is onderdeel van de Ruys Groep B.V.