SR Vloeren, Breda

VLOER RENOVATIE

|

VLOEROPLOSSINGEN

|

REFERENTIES

|

NIEUWS

|

SR VLOEREN

|

CONTACT

Vloerrenovatie in de food sector: Ucrete BC6 DP10

Aanbrengen SRCem vezelversterkte dekvloerStofvrij stralen van de SRCem dekvloer

Ook bij vloerrenovaties in de food sector houden we in zowel advies als aanpak rekening met de bedrijfsprocessen. Tijd is geld; door slim te plannen en met de beste mensen en materialen te werken, beperken we de downtime tot een minimum. Daarnaast voldoet de geboden vloeroplossing niet alleen aan de eisen en wensen die aan de vloer worden gesteld, maar is deze gebaseerd op een uitgebreide inspectie van het aanwezige vloersysteem.

Vloerrenovatie van A tot Z

Uit onze inspectie bij deze internationale producent van plantaardige oliën en vetten, bleek de constructievloer niet aan de kwaliteitsvereisten te voldoen. Naast het aanbrengen van een Ucrete BC6 DP10, hebben we bij deze vloerrenovatie in de food sector ook de oude vloer tot op het zand verwijderd en ruim 100 m3 beton gestort. En dat is typerend voor onze aanpak; we lossen het op. Gewoon goed, snel en met een duurzaam resultaat.

AAK; Toonaangevend in Oliën en vetten

SR Vloeren heeft de complete vloerrenovatie op de productielocatie van AAK in Zaandam uitgevoerd. Deze is gespecialiseerd in hoogwaardige olie en vetten die aan aan de voedings-, zoetwaren- en cosmetica-industrie worden geleverd. AAK is een internationale producent van plantaardige oliën en vetten. 20 Verschillende productiefaciliteiten, verkoopkantoren in meer dan 25 landen, verkoop in ruim 100 landen en meer dan 3.800 medewerkers, maakt deze multinational tot toonaangevende speler in de food sector.

Efficiënt werken beperkt downtime bij vloerrenovatieApplicatie Base Coat en vuurgedroogd zandVloerrenovatie in food sector met Ucrete BC6 DP10

Maatwerk vloeren voor de food sector

AAK is een van onze vele opdrachtgevers in de food sector. Van hittebestendige bakkerijvloer tot hygiënische totaaloplossing voor de AGF sector, van vloer op afschot in een glucosefabriek tot antislipvloer voor de vleesverwerkende industrie... als specialist leveren we telkens maatwerk vloeroplossingen voor de food sector. Oplossingen die aansluiten bij de eisen, wensen én specifieke bedrijfsvoering.

Aanpak vloerrenovatie

Bij de productie, de opslag en het transport van plantaardige oliën en vetten, dient de vloer o.a. zware mechanische belasting te weerstaan, voldoende profiel te bieden en eenvoudig gereinigd te kunnen worden. Ook dient aan alle wet- en regelgeving en HACCP normen te worden voldaan. Het door SR Vloeren bij deze vloerrenovatie in de food sector toegepaste vloersysteem sluit hier volledig op aan.

Ideaal bij vloerrenovatie in de food sector
De Ucrete BC6 DP10 biedt hoge weerstand tegen zware impact, agressieve chemicaliën en temperaturen van +80°C tot –25°C. De veilige vloer heeft een oppervlaktestructuur van 45-50 (R11) en is geschikt voor lichte stoomreiniging. Het HACCP gecertificeerde vloersysteem is bestand tegen restvocht vanuit de ondergrond en hardt snel uit wat ze ideaal maakt voor vloerrenovatie in de food sector.

Preferred Applicator Ucrete Vloeren

Ucrete DP vloeren zijn leverbaar in meerdere diktes, structuren, kleuren en afwerkingen waardoor aan vele toepassings- en temperatuurvereisten wordt voldaan. Alle Ucrete vloeren (die ook wel bekend staan als de sterkste vloer ter wereld) zijn gecertificeerd met het “Indoor Air Comfort Gold Label”, hebben een lage emissie en tasten voedingsmiddelen niet aan. Ook al beschikt elk vloersysteem over weer andere functionaliteiten; als Preferred Applicator Ucrete vloeren kunnen we u gericht adviseren over de voor uw situatie best passende oplossing. Neem voor een nadere kennismaking of toelichting op de in de food sector uitgevoerde vloerrenovatie, gerust contact met ons op.

sr vloeren

De kracht van de unieke samenwerking tussen Edwin Slingerland en Hendrik Ruys

HACCP antislip vloer groenteverwerking na renovatie vloer

HACCP antislip vloer groentevewerking is veilig én efficiënt

RVS goot en Ucrete vloer voor fruitverwerker

Hygiënische en duurzame RVS goot en Ucrete vloer voor fruitverwerker

Renovatie vloer banket bakkerij en Ucrete DP10

Renovatie vloer bakkerij met gele Ucrete DP10

Vloerrenovatie slachterij met HACCP vloer

Snelle vloerrenovatie slachterij met ijzersterke HACCP vloer

SR Vloeren B.V.
Hazepad 15, Unit 6
4825 AV Breda
Nederland

P +31 (0)76 78 57 824
M +31 (0)6 36 03 92 27
E info@sr-vloeren.nl

IBAN: NL74INGB0009196907
BIC: INGBNL2A

BTW: NL85.98.30.937.B01
KvK: 74266578

VLOERRENOVATIE FOOD INDUSTRIE MET UCRETE UD200

Maatwerk vloerrenovatie voor elke industrie

Maatwerk bij vloerrenovatie in industrie, food en bedrijfsleven. Ongeacht branche; onze vloerrenovaties sluiten aan op de specifieke bedrijfsomstandigheden!

VLOER RENOVATIE STATION AMERSFOORT MET UCRETE BC4 DP10

Vloer renovatie Station Amersfoort met Ucrete BC4 DP10

Vloer renovatie op NS Station Amersfoort uitgevoerd. Deze sterke antislip vloer biedt duurzame bescherming tegen chemische, mechanische en organische belasting.

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOADS

SITEMAP

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SR Vloeren, Breda

SR Vloeren B.V. is onderdeel van Ruys Vloeren B.V.