SR Vloeren, Breda

VLOERRENOVATIE

|

VLOEROPLOSSINGEN

|

REFERENTIES

|

NIEUWS

|

SR VLOEREN

|

CONTACT

Maatwerk vloerrenovatie voor elke industrie

Resultaat vloerrenovatie van industrie vloer

Als specialist in vloerrenovatie voor industrie, food en bedrijfsleven, leveren we maatwerk vloeroplossingen. Deze zijn afgestemd op de eisen en wensen die aan de vloer worden gesteld, én op de bedrijfsprocessen die er plaatsvinden. Dat geldt ook voor de bij Cargill uitgevoerde vloer renovatie. De geplaatste Ucrete UD200 industrievloer weerstaat de zwaarste chemische, thermische en organische belasting. Ongeacht branche of industrie, onze vloerrenovaties sluiten aan op de specifieke omstandigheden!

Cargill in Bergen op Zoom
Cargill in Bergen op Zoom produceert zetmeel en glucose uit tarwe. Ook de in 2012 geopende bio-ethanol fabriek waar jaarlijks 40 miljoen liter ethanol wordt geproduceerd, is in Bergen op Zoom gevestigd. Bij Cargill werken wereldwijd 155.000 medewerkers die zich dagelijks inzetten om de wereld op een veilige, verantwoorde en duurzame manier te voeden. SR Vloeren heeft al eerder vloerrenovaties bij deze topspeler in de food industrie uitgevoerd. Voor 2 laadstraten hebben we een vloer op afschot met RVS goten geplaatst.

Pneumatisch hakken tot op de gezonde constructievloer Ondergrondbehandeling bij renovatie vloer in de industrie Maatwerk vloerrenovatie voor food industrie

Vloerrenovatie industrie

Voor vloerrenovatie in de food industrie kunnen wij putten uit een breed gamma van vloersystemen waarmee we naadloos inspelen op de specifieke vereisten van iedere afnemer, toepassing en sector. En als Preferred Applicator voor alle Ucrete vloeren bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit in zowel advies, aanpak, service en vanzelfsprekend resultaat.

De bedrijfsprocessen in de decanter ruimte van Cargill in Bergen op Zoom vereisen een robuuste vloer die voldoet aan de voor de voedingsindustrie geldende wet- en regelgeving. Reiniging en desinfectie van het vloersysteem door intensief gebruik van o.a. hogedrukspuiten, schrobzuigmachines en industriële stofzuigers is essentieel. De tijdens de vloerrenovatie aangebrachte Ucrete UD200 industrievloer voldoet in alle opzichten aan deze eisen en wensen.

Aanpak renovatie vloer

In onze aanpak staat het zo min mogelijk hinderen van bedrijfsprocessen centraal. Ook bij de vloerrenovatie in de decanter ruimte van Cargill hebben wij de downtine tot een minimum weten te beperken.

De sanering van de bestaande vloerafwerking is in 1 fase uitgevoerd, waarna in 3 fases de Ucrete UD200 is aangebracht. Deze chemisch, thermisch en organisch zwaar te belasten vloer kon 24 uur na plaatsing weer in gebruik worden genomen.

Vloerrenovatie in uw industrie?

Wilt u meer weten over onze ervaring met vloerrenovatie in uw industrie? Of wilt u dat we langskomen voor een vrijblijvende inspectie en een gericht advies? Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over onze maatwerk vloerrenovaties voor industrie, food en bedrijfsleven.

Publicatiedatum 'Maatwerk vloerrenovatie voor elke industrie': 23-09-2020'. Laatste revisie: 13-01-2021

sr vloeren

De kracht van de unieke samenwerking tussen Edwin Slingerland en Hendrik Ruys

HACCP antislip vloer groenteverwerking na renovatie vloer

HACCP antislip vloer groentevewerking is veilig én efficiënt

RVS goot en Ucrete vloer voor fruitverwerker

Hygiënische en duurzame RVS goot en Ucrete vloer voor fruitverwerker

Renovatie vloer banket bakkerij en Ucrete DP10

Renovatie vloer bakkerij met gele Ucrete DP10

SR Vloeren B.V.
Hazepad 15, Unit 6
4825 AV Breda
Nederland

P +31 (0)76 78 57 824
M +31 (0)6 36 03 92 27
E info@sr-vloeren.nl

IBAN: NL74INGB0009196907
BIC: INGBNL2A

BTW: NL85.98.30.937.B01
KvK: 74266578

IN 2020: 30000 M2 UCRETE VLOEREN

In 2020 maar liefst 30000 meter Ucrete vloeren gelegd

Maar liefst 30000 vierkante meter Ucrete hebben we in 2020 geplaatst. De optelsom van uiteenlopende vloer renovatie projecten in food, industrie en bedrijfsleven.

11000 M2 UCRETE MF OP PRODUCTIEVLOER BERRYWORLD MADE

Ucrete MF als zuurbestendige productievloer

Opgeleverd: 11000 m2 zuurbestendige Ucrete MF. Dit biedt de productievloer bij BerryWorld in Made duurzame bescherming tegen fruitzuren en chemicaliën.

VLOERRENOVATIE

VLOEROPLOSSINGEN

UCRETE VLOEREN

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOADS

SITEMAP

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SR Vloeren, Breda

SR Vloeren B.V. is onderdeel van de Ruys Groep B.V.