SR Vloeren, Breda

VLOERRENOVATIE

|

VLOEROPLOSSINGEN

|

REFERENTIES

|

NIEUWS

|

SR VLOEREN

|

CONTACT

Maatwerk vloerrenovatie voor elke industrie

Resultaat vloerrenovatie van industrie vloer

Als specialist in vloerrenovatie voor industrie, food en bedrijfsleven, leveren we maatwerk vloeroplossingen. Deze zijn afgestemd op de eisen en wensen die aan de vloer worden gesteld, én op de bedrijfsprocessen die er plaatsvinden. Dat geldt ook voor de bij Cargill opgeleverde renovatie vloer. De geplaatste Ucrete UD200 industrievloer weerstaat de zwaarste chemische, thermische en organische belasting. Ongeacht branche of industrie, onze vloerrenovatie sluit aan op de specifieke omstandigheden!

Cargill in Bergen op Zoom
Cargill in Bergen op Zoom produceert zetmeel en glucose uit tarwe. Ook de in 2012 geopende bio-ethanol fabriek waar jaarlijks 40 miljoen liter ethanol wordt geproduceerd, is in Bergen op Zoom gevestigd. Bij Cargill werken wereldwijd 155.000 medewerkers die zich dagelijks inzetten om de wereld op een veilige, verantwoorde en duurzame manier te voeden. SR Vloeren heeft al eerder vloerrenovaties bij deze topspeler in de food industrie uitgevoerd. Voor 2 laadstraten hebben we een vloer op afschot met RVS goten geplaatst.

Pneumatisch hakken tot op de gezonde constructievloer Ondergrondbehandeling bij renovatie vloer in de industrie Maatwerk vloerrenovatie voor food industrie

Vloerrenovatie industrie

Voor vloerrenovatie in de food industrie kunnen wij putten uit een breed gamma van vloersystemen waarmee we naadloos inspelen op de specifieke vereisten van iedere afnemer, toepassing en sector. En als Preferred Applicator voor alle Ucrete vloeren bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit in zowel advies, aanpak, service en vanzelfsprekend resultaat.

De bedrijfsprocessen in de decanter ruimte van Cargill in Bergen op Zoom vereisen een robuuste vloer die voldoet aan de voor de voedingsindustrie geldende wet- en regelgeving. Reiniging en desinfectie van het vloersysteem door intensief gebruik van onder andere hogedrukspuiten, schrobzuigmachines en industriële stofzuigers is essentieel. De tijdens de vloerrenovatie aangebrachte Ucrete UD200 industrievloer voldoet in alle opzichten aan deze eisen en wensen.

Aanpak renovatie vloer

In onze aanpak staat het zo min mogelijk hinderen van bedrijfsprocessen centraal. Ook bij de vloerrenovatie in de decanter ruimte van Cargill hebben wij de downtine tot een minimum weten te beperken.

De sanering van de bestaande vloerafwerking is in 1 fase uitgevoerd, waarna in 3 fases de Ucrete UD200 is aangebracht. Deze chemisch, thermisch en organisch zwaar te belasten vloer kon 24 uur na plaatsing weer volledig in gebruik worden genomen.

Vloerrenovatie in uw industrie?

Wilt u meer weten over onze ervaring met vloerrenovatie in uw industrie? Of wilt u dat we bij u langskomen voor een vrijblijvende inspectie en een gericht advies? Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over onze maatwerk vloerrenovaties voor industrie, food en bedrijfsleven.

Publicatiedatum 'Maatwerk vloerrenovatie voor elke industrie': 23-09-2020'. Laatste revisie: 04-04-2022

sr vloeren

De kracht van de unieke samenwerking tussen Edwin Slingerland en Hendrik Ruys

HACCP antislip vloer groenteverwerking

HACCP antislip vloer groentevewerking is veilig én efficiënt

RVS goot en Ucrete vloer voor fruitverwerker

Hygiënische en duurzame RVS goot en Ucrete vloer voor fruitverwerker

Renovatie vloer banket bakkerij en Ucrete DP10

Renovatie vloer bakkerij met gele Ucrete DP10

SR Vloeren B.V.
Ippelseweg 31
4255 HW Nieuwendijk
Nederland

P +31 (0)18 351 53 71
M +31 (0)6 36 03 92 27
E info@sr-vloeren.nl

IBAN: NL74INGB0009196907
BIC: INGBNL2A

BTW: NL85.98.30.937.B01
KvK: 74266578

RENOVATIE VLOER BIJ VERBOUWING BEDRIJFSPAND

Renovatie vloer bij verbouwing bedrijfspand

Verbouwing bedrijfspand? Voor een renovatie van de vloer belt u +31 (0)18 351 53 71. En dat deed ook Van Hessen. Want die weet dat we voor elk vloerprobleem een oplossing bieden.

RENOVEREN PRODUCTIEVLOEREN HESSING SUPERVERS

Renoveren productievloeren Hessing Supervers

Ook bij het renoveren van een productievloer bieden we kwaliteit, maatwerk, snelheid en garantie. We zijn trots op resultaat dat we voor Hessing Supervers hebben gerealiseerd.

VLOERRENOVATIE

VLOEROPLOSSINGEN

UCRETE

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOADS

SITEMAP

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SR Vloeren, Breda

SR Vloeren B.V. is onderdeel van de Ruys Groep B.V.