SR Vloeren, Breda

VLOERRENOVATIE

|

VLOEROPLOSSINGEN

|

REFERENTIES

|

NIEUWS

|

SR VLOEREN

|

CONTACT

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel via email
Print deze pagina

Vloerrenovatie slachterij met HACCP vloer

Bij vloerrenovatie geplaatste HACCP vloer, de Ucrete DP10 Een ijzersterke HACCP vloer als onderdeel van een vloerrenovatie in een slachterij hebben we voor de meest toonaangevende vleesverwerker ter wereld opgeleverd. Het internationale bedrijf uit Katwijk levert organen en specifieke materialen als slijmvlies, kraakbeen en alvleesklieren aan o.a. de farmaceutische industrie. Alle activiteiten tijdens de productie, reiniging, selectie en distributie zijn in overeenstemming met of overtreffen (inter)nationale wetgeving en eigen kwaliteitsnormen. Voldoen aan deze normeringen met een HACCP vloer was dan ook een vereiste voor de renovatievloer voor deze slachterij.

Aanleiding vloerrenovatie slachterij

Door zowel gewijzigde International Food Standards als aangepaste interne processen, voldeed de vloer niet langer aan de regelgeving. Onder andere een vloer op afschot, een afwateringssysteem en vanzelfsprekend een hygiënische HACCP vloer, waren aanleiding voor de vloerrenovatie in de slachterij.

HACCP vloer Ucrete DP10; een ijzersterke antislipvloer

Gezien de zowel droge als natte bedrijfsprocessen en bijbehorende wet- en regelgeving, diende bij de vloerrenovatie van de slachterij rekening te worden gehouden met mechanische belasting door o.a. vorkheftrucks, chemische belasting met organische afvalstoffen en vanzelfsprekend de HACCP normeringen. Ook vloeistofdichtheid, eenvoudige reiniging, weinig onderhoud en de levensduur van het vloersysteem, vormden uitgangspunten voor onze maatwerk vloeroplossing.

Vloerrenovatie met RVS goot in Ucrete vloer

Indoor Air Comfort Gold Label
SR Vloeren heeft voor de vloerrenovatie in de slachterij de Ucrete DP10 aanbevolen. Dit type antislipvloer uit het assortiment Ucrete vloeren, is bestand tegen zware impact en agressieve chemicaliën zoals azijnzuur, melkzuur, oliezuur, citroenzuur, methanol en diverse minerale oliën, zouten en anorganische zuren. De Ucrete DP10 HACCP vloer beschikt over het "Indoor Air Comfort Gold Label". De vloeistofdichte, naadloze gietvloeren hebben een lage emissie en tasten voedingsmiddelen niet aan. De levensduur is lang, reiniging en onderhoud eenvoudig.

Producten aanleg HACCP vloer
> RVS roostergoot en RVS put
> SR CEM betonmix
> Ucrete DP antislip vloer met DP10 structuur en blauwe Ucrete TopCoat

Werkwijze vloerrenovatie slachterij

De vloerrenovatie in de slachterij is in 2 weekenden uitgevoerd zodat de productie door kon gaan. Het 1e weekend zijn voorbereidingen getroffen voor de plaatsing van de HACCP vloer. Denk aan het opruwen van de bestaande vloer, het inzagen en uitboren van de ondergrond voor het afwateringssysteem, het installeren en ondersabelen van de RVS afvoergoten en -putten en tot slot de plaatsing van een vloer op afschot met onze speciale, snelhardende SR Cem betonmix.

Bij vloerrenovatie opgeleverde HACCP antislipvloer

Het 2e weekend is de vloer op afschot opgeruwd en voorzien van verankeringssleuven. Vervolgens is de Ucrete DP10 aangebracht en ingezand, wat in feite de antislipvloer vormt. Tot slot is de hygiënische HACCP vloer voorzien van een Ucrete Topcoat in de kleur blauw. Het coaten van de betonnen stootbanden met deze kleur Topcoat behoorde ook tot de werkzaamheden voor de vloerrenovatie in de slachterij.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar onze ervaring in de voedingsindustrie? Wilt u meer informatie over de producten die we bij de 'vloerrenovatie slachterij' hebben gebruikt? Of wilt u eens van gedachten wisselen over de renovatie van uw bedrijfsvloer? Neem in alle gevallen contact met ons op. Tijdens een vrijblijvende afspraak op uw locatie vertellen we u graag hoe we met kwaliteit en snelheid in vloer reparatie en vloer renovatie klanten tijd én geld besparen.

SR Vloeren B.V.
Ippelseweg 31
4255 HW Nieuwendijk
Nederland

P +31 (0)18 351 53 71
M +31 (0)6 36 03 92 27
E info@sr-vloeren.nl

IBAN: NL74INGB0009196907
BIC: INGBNL2A

BTW: NL85.98.30.937.B01
KvK: 74266578

RENOVATIE VLOER BIJ VERBOUWING BEDRIJFSPAND

Renovatie vloer bij verbouwing bedrijfspand

Verbouwing bedrijfspand? Voor een renovatie van de vloer belt u +31 (0)18 351 53 71. En dat deed ook Van Hessen. Want die weet dat we voor elk vloerprobleem een oplossing bieden.

RENOVEREN PRODUCTIEVLOEREN HESSING SUPERVERS

Renoveren productievloeren Hessing Supervers

Ook bij het renoveren van een productievloer bieden we kwaliteit, maatwerk, snelheid en garantie. We zijn trots op resultaat dat we voor Hessing Supervers hebben gerealiseerd.

VLOERRENOVATIE

VLOEROPLOSSINGEN

UCRETE

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOADS

SITEMAP

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SR Vloeren, Breda

SR Vloeren B.V. is onderdeel van de Ruys Groep B.V.