SR Vloeren, Breda

VLOERRENOVATIE

|

VLOEROPLOSSINGEN

|

REFERENTIES

|

NIEUWS

|

SR VLOEREN

|

CONTACT

Vloerrenovatie met Ucrete BC4 DP10 TCCS

Resultaat vloerrenovatie met Ucrete BC4 CP10 TCCS

Tijdens de vloerrenovatie met Ucrete BC4 DP10 TCCS konden reizigers gewoon gebruik blijven maken van NS Overvecht. Het oponthoud tot een minimum beperken, is een kwestie van goed plannen, vakkundig werk leveren én het juiste vloersysteem toepassen. Een vloersysteem dat niet alleen in functioneel opzicht aan alle gestelde eisen voldoet, maar ook nog eens razendsnel belastbaar is. In de bij de vloerrenovatie toegepaste Ucrete BC4 DP10 TCCS is de kracht van verschillende Ucrete vloeren gecombineerd.

Inspectie basis voor advies vloerrenovatie

Aan elke vloer renovatie gaat een inspectie van de bestaande situatie vooraf. We inventariseren niet alleen aan welke functionele vereisten het vloersysteem moet voldoen, ook aspecten als afwatering, plinten en aansluiting op fundaties komen aan bod. De algehele onderhoudsstaat van de vloer wordt tijdens deze inspectie - waarbij we regelmatig ook hechtsterkte metingen en kernboringen uitvoeren - in kaart gebracht. Dit vormt de basis van een maatwerk advies over de juiste en meest duurzame oplossing voor vloerrenovatie.

Plein NS Overvecht voor vloerrenovatie Inspectie voorafgaand aan vloerrenovatie: kernboring

Hechtsterkte metingen en kernboringen
De inspectie voorafgaand aan de vloerrenovatie bij NS Overvecht, is samen met MBCC Master Builders Solutions uitgevoerd. De bestaande vloer verkeerde in zeer slechte staat. Uit hechtsterkte metingen en kernboringen bleek dat deze over onvoldoende draagkracht beschikte om te overlagen met welke nieuwe vloerafwerking dan ook. De schade aan de dekvloer kwam mede door een slechte verhouding zand en minimaal toegevoegd cement.

Kernboring bij vloerrenovatie Inspectie vloer: resultaat kernboring

Advies: vloerrenovatie met Ucrete BC4 DP10 TCCS

Als duurzame oplossing voor NS Overvecht hebben we aangeraden de vloerrenovatie met Ucrete BC4 DP10 TCCS uit te voeren. Deze vloeroplossing combineert de kracht van verschillende Ucrete vloersystemen. De Ucrete BC4 DP10 is een PU cementgebonden vloerafwerking met hoge chemische, mechanische en organische weerstand. In combinatie met de Ucrete TopCoat CS kleurstabiele afwerking is een lange levensduur gegarandeerd.

Ondergrondbehandeling bij vloerrenovatie NS Overvecht Applicatie van het Ucrete BC4 DP10 TCC systeem

Ucrete BC4 CP10 TCCS

Ucrete BC4 DP10 TCCS is een combinatie van 2 Ucrete vloeren namelijk de Ucrete DP antislip vloer en de binnen 2 uur belastbare Ucrete CS. Een voor NS Overvecht ideale oplossing gezien de bezoekersstromen die het station dagelijks verwerkt.

SR Vloeren is door Master Builders Solutions als eerste applicateur in Nederland Ucrete CS gecertificeerd. Directeur Edwin Slingerland: "Als specialist in vloerrenovaties is kwaliteit én snelheid onze kracht. Met Ucrete CS kunnen we de downtime fors beperken. Het systeem is namelijk al na 2 uur hard én belastbaar waardoor bedrijfsprocessen minimaal worden gehinderd."

Aanbrengen Ucrete TCCS op Ucrete BC4 DP10 Applicatie Ucrete TCCS

Werkzaamheden vloerrenovatie Station Overvecht

De vloerrenovatie bij NS Overvecht bestond uit het saneren van de vloersectie, ondergrondbehandeling inclusief het inzagen van benodigde verankering voor de Ucrete BC4 DP10 TCCS, het aanbrengen en instrooien van de Ucrete BaseCoat en deze overlagen met de Ucrete TCCS. Ook de ophoging bij het kunstwerk op Station Overvecht is door ons afgewerkt met Ucrete TCCS. Hier gingen de nodige reparatiewerkzaamheden aan vooraf. Tot slot hebben we belijning conform OV00228 aangebracht.

Vloerrenovatie in uitvoering Resultaat vloerrenovatie NS Overvecht

Gegarandeerde kwaliteit in vloerrenovatie

Toegespitst op de eisen, wensen, omstandigheden én wet- en regelgeving, leveren we maatwerk. Keer op keer. Als Preferred Applicator Ucrete vloeren kunnen we met onze vloeroplossingen inspelen op de specifieke vereisten van iedere afnemer, toepassing en sector. En zijn onze talloze opdrachtgevers verzekerd van kwaliteit van A tot Z. Neem voor meer informatie, het plannen van een nadere kennismaking of toelichting op de vloerrenovatie met Ucrete BC4 DP10 TCCS, gerust contact met ons op.

sr vloeren

De kracht van de unieke samenwerking tussen Edwin Slingerland en Hendrik Ruys

vloerrenovatie

Renovatievloer? De hoogste kwaliteit renovatie vloer met garantie

vloeroplossingen

Maatwerk vloer oplossingen voor elke branche en toepassing

Ucrete DP antislip vloer

Multifunctionele Ucrete DP antislip vloer ideaal voor vloer renovatie

Ucrete CS antislipvloer

Kleurrijk, sterk en ideaal voor vloerrenovatie: de Ucrete CS antislipvloer

Vloer renovatie Station Amersfoort met Ucrete BC4 DP10

Vloer renovatie Station Amersfoort met Ucrete BC4 DP10

Vloerrenovatie pluimvee verwerking: rode ucrete vloer

Vloerrenovatie bij pluimvee verwerker met rode Ucrete vloer

Vloerrenovatie in de food sector: Ucrete BC6 DP10

Vloerrenovatie met Ucrete BC6 DP10 in de food sector

SR Vloeren B.V.
Ippelseweg 31
4255 HW Nieuwendijk
Nederland

P +31 (0)18 351 53 71
M +31 (0)6 36 03 92 27
E info@sr-vloeren.nl

IBAN: NL74INGB0009196907
BIC: INGBNL2A

BTW: NL85.98.30.937.B01
KvK: 74266578

RENOVATIE VLOER BIJ VERBOUWING BEDRIJFSPAND

Renovatie vloer bij verbouwing bedrijfspand

Verbouwing bedrijfspand? Voor een renovatie van de vloer belt u +31 (0)18 351 53 71. En dat deed ook Van Hessen. Want die weet dat we voor elk vloerprobleem een oplossing bieden.

RENOVEREN PRODUCTIEVLOEREN HESSING SUPERVERS

Renoveren productievloeren Hessing Supervers

Ook bij het renoveren van een productievloer bieden we kwaliteit, maatwerk, snelheid en garantie. We zijn trots op resultaat dat we voor Hessing Supervers hebben gerealiseerd.

VLOERRENOVATIE

VLOEROPLOSSINGEN

UCRETE

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOADS

SITEMAP

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SR Vloeren, Breda

SR Vloeren B.V. is onderdeel van de Ruys Groep B.V.